חשבתם שזה נגמר עם 2 סדרות? טעיתם

Aviad1987

New member
משעשע אותי כל פעם שאתה קורא

לסדרות כמו הבית הלבן, הסופרנוס ומשמרת שלישית כחרטא ברטא בעוד ה2 הראשונות בערך מהוות את חוד החנית של היצירה האמריקאית האיכותית של השנים האחרונות. אם התכוונת לגרום לנו להבין את חוסר הידע שלך בטלוויזיה - הצלחת

TheCharm

New member
מבחינתי, זה אכן חרטא ברטא

לא הסדרות, אלא איך שהכל מתרחש. ודאי שיש לי טינה נגד הסדרות מכיוון שהן באות על חשבונה של אליאס, אבל חוץ מזה - yes עשו מהלך מטופש כשלא קנו את הזכויות לעונות הקודמות של הסדרות. אווברווד נשמעת כמו סדרה מצוינת, הייתי רואה אותה ברצון, אבל הייתי רואה אותה - מההתחלה. תראה את AXN. חוץ מזה שהם קנו סדרה שווה ביותר מבחינתי, הם אפילו התחשבו בצופים שלהם ולא קנו רק את העונה הרביעית ומעלה. הם קנו גם את העונות הראשונות, כדי שכל הצופים שמעוניינים לצפות בסדרה החדשה ולא יצא להם, יוכלו לראות אותה.

Aviad1987

New member
טינה נגד הסדרות?

פייי. אני בטוח שאם יס היו מחליטים לרכוש את זהות בדויה הם היו רוכשים אותה. אולי הם החליטו שהיא זבל (או בשפתך - חרטא ברטא). אף סדרה לא באה על חשבון סדרה אחרת. הבעיה איתך היא שמכל ההודעות שלך יוצא שאתה די בטוח (מה זה די? 100 אחוז בטוח) שהערוץ ויס בכללים נמצאים פה לשרת רק אותך. טוב היה לי הרבה דברים לכתוב אבל אני לא אריב עם מישהו שמעריץ את זהות דויה ומאידך חושב שהבית הלבן והסופרנוס הם "חרטא ברטא".

TheCharm

New member
אלוהים! אתה מוציא דברים מהקשרם!

ודאי שהערוץ ויס לא נמצאים פה לשרת אותי. אז? זה אומר שאני לא לקוח של החברה? מה, אין לי זכויות? בתור לקוח זכותי לבקש דברים, להציע הצעות ולהביע דעות. התפקיד של יס, וגם של הוט בעצם, זה לשרת את הלקוחות שלהם בצורה הטובה ביותר. לפתוח אוזן כדי לשמוע ביקורות לטובה ולרעה, לקבל הצעות ולטפל בהן, והכל. זה שאני רוצה דברים שלא נקנו על ידי החברה ואני כועס על זה שהם לא נקנו, לא אומר שאני בטוח שיס נמצאים פה כדי לשרת רק אותי. מה לעשות. זה בדיוק כמו שאתה היית כועס עם העונה השלישית של ה-OC לא הייתה משודרת בyes בכלל, או שהשיר שלנו הייתה עוברת באמצע העונה לערוץ בלעדי ל-HOT. אביעד, זכותי להביע דעה, זכותי לקרוא למה שבא לי חרטא-ברטא, לא משנה מה ה"איכות" או ה"רייטינג" או כל תחום אחר שתתייחס אליו. סבבה?

Yaki J

New member
עד כמה שידוע לי מעולם לא הוסמכת

בניהול משא ומתן ורכש דואקטיבי (תקן אותי אם אני טועה) כך שהערכות שלך לגבי עלות סדרה זו או אחרת אינן תקפות לכלום.

Aviad1987

New member
אלה לא דעות

אתה אמרת שאלה שאריות חרטא בארטיות והצגת את זה כעובדה קיימת בעוד כל העובדות הקיימות נגדך. אתה לא חייב כל הזמן להתנגח אתה יכול להגיד דברים בצורה מסויימת שלא תעליב את אלה שעושים את העבודה קשה הזאת של לנהל ערוץ בחברה רב ערוצית בישראל.

Yaki J

New member
דעה תמיד אפשר להביע, אבל יש פתגם

מאד חכם (שאני בכל אופן משתדל ליישם) שאומר שאם אין משהו חכם להגיד עדיף לשתוק. כל עוד אתה לא עוסק בעולם הרכש התכני אתה ממש ממש ממש לא יודע מה תעריפי הסדרות או התוכניות שרוכשים. אתה בטח שלא מוסמך לקבוע מהן סדרות יקרות או להשמיע טענות מגוחכות שסדרה זו או אחרת באה על חשבון סדרה אחרת. את עינייני הרכש והכספים אתה מוזמן להשאיר לאנשים שזה תפקידם, זה תהליך הרבה יותר סבוך ומורכב מאשר להוריד אותן באינטרנט, מה גם שאתה לא רואה את התמונה הגדולה כמו אלו שעוסקים בזה, ולא יודע אם ניסינו בכלל לנהל משא ומתן על סדרה זו או אחרת. מאד התאמצנו לרכוש את זהות בדויה ולא עלה בידינו, קורה. באופן אישי אני לא ממש מצטער על זה - מדובר בסדרה מופרכת ומגוחכת שנמצאת בסוף ימיה, שהכוכבת הראשית שלה עומדת לעזוב בעונה הבאה ואני מעדיף להשקיע את הכסף בסדרות אחרות, חדשות יותר. אני גם חושב שבמאזן הכללי שמתסכלים על הרכש האחרון שיס הכריזה עליו (ואני בכוונה אומר הכריזה ולא ביצעה כי כמובן יש עוד המון דברים שלא הכרזנו עליהם) רואים שהרכש היותר איכותי ויותר מושקע נמצא אצלינו. וגם אם יותר לי להעיר - אמנם חופש הדיבור והכל, אבל לכנות אותנו זונות רק כי לא קנינו סדרה זו אחרת לא מראה על בגרות, קח את זה לתשומת ליבך.

TheCharm

New member
אבל תבין,

לא אני, ולא אף אחד אחר כאן לפי דעתי (חוץ ממך כמובן), לא מתיימרים להיות מומחים גדולים בעולם הרכש, מבחינת ישראל ובכלל. ברור, כבר נאמר כאן לא אחת ודובר כאן על התעריפים של הרכש. אני לא מגנה את כל הרכש הטוב שנמצא ברשימה של yes, גם זאתי שהייתה, גם זאתי הנוכחית, וגם זאתי שמתגבשת לעתיד. ודאי, הרמה, האיכות, הכמות שולטים, ואם זאת, לפי דעתי, ונעזוב את עניין הכסף, מטופש היה הצעד לקנות סדרה מהאמצע שלה. וקראתי לכם זונות לא ברצינות, זה היה בכעס של הרגע אל זה שאני לא אזכה לראות את "זהות בדויה" (לפחות לא בצורה חוקית
).

Aviad1987

New member
כמו שאמרתי

כנראה שכרגע רק 1-3 שליס נגמרו זכויות השידור עליהן. לשאר יש עוד די הרבה זמן אני חושב.

אז אני לא מבין מה הלחץ?

בסך הכל נקנו (כמעט 100 אחוז) רק עונות 1-3 סו וואט? אל תשכחו שראינו את העונות האלה לפני המון זמן! אני לא זוכר אפילו מתי! בעונה הראשונה של סטמר נייט! קחו לדוגמא,המירוץ נקנתה גם ע"י ערוץ 10-ערוץ 10 שידרו 2 עונות לפני שנה וחצי והעונה השלישית עדיין לא משודרת שם ויש לה עוד זמן... העונות המתקדמות ישודרו אצל הוט רק עוד המון אבל המון זמן... זה ממש לא נורא. ותגובות כמו "למה יס לא רוכשים סדרות שמשודרות בהוט" התשובה היא פשוטה: להוט יש סדרות על הפנים,בררה וכו'...

TheCharm

New member
להוט אולי יש המון סדרות על הפנים

אבל ממש, ממש, ממש לא איכפת לי לשפשף את העיניים עם "לוסט" (שאמנם כבר ראיתי אבל לא משנה) ועם "ורוניקה מארס" על גבי המסך שלצידו נמצא ממיר יס.

Yaki J

New member
אתם טועים. זכויות השידור על 3

העונות הראשוות מסתיימות רק ב-30 ליוני 2006, כלומר AXN לא יכולים להראות אפילו פריים אחד של הסדרה לפני 01/07/2006. מעניק משמעות חדשה לגמרי לביטוי 'לרוץ לספר לחברה'.

Aviad1987

New member
מותר להם

סוף סוף סדרה טובה בערוץ העלוב והמיותר הזה. אז מה אם זה בעוד 10 חודשים

JTיXל

New member
זה ממש לא נורא.....

מה אכפת....אם לקוחות של הוט אוהבים לשלם על שאריות שיהנו לי היה משנה שערוצים מסחריים קונים סדרות של יס

לא זו הבעיה

הסדרות האלה ישודרו בערוץ 2 הרבה הרבה זמן אחרי יס וויקאנד, זה למעשה שידורים חוזרים בשביל צופי יס. מה שיותר מדאיג אותי זה שאין סדרות טובות חדשות באופק של יס וויקאנד. מישהו שם צריך להתעורר.

למעלה