חשבתם שישראל מדינה עצמאית ..

evglev1

Well-known member
מנהל
איזה מזל שלא הבאת דוגמא מהפוגרומים שעשו האוקראינים ליהודים בתחילת שנות העשרים של המאה הקודמת .
ועדיין אתה מתפתל.
מי שלא נמצא באש ובמים עם ישראל בכל הצבעה נגדה באו"ם לא יכול לדרוש מישראל לסכן את היחסים עם המשענת הכלכלית והמדינית שלה כדי לתמוך בו באו"ם.

Harrington

Well-known member
מנהל
דווקא ידעתי טוב מאוד שכשקלינטון אמר על רבין ז"ל "שלום חבר" הוא התכוון "שלום חבר, שנאמן וצייתן כמו כלב". ובתקופת שרון ז"ל ובוש הבן הכלב שלי ז"ל היה בחיים ושמתי לב לדמיון רב בין איך שהכלב שלנו מתייחס להורים שלי לבין איך ששרון ז"ל מתייחס לבוש הבן. וגם שמתי לב שמאז הקדנציה הראשונה של ביבי ועד השביעי באוקטובר ישראל מעולם לא אמרה לא חד משמעי לארה"ב, רק "כן, אבל", לא שרון ז"ל, ולא ביבי עד השביעי באוקטובר לא העיז להגיד "לא" ליוזמה אמריקאית, אפילו ליוזמה של קרי, ביבי אמר שיציג הסתייגויות ולא העיז להגיד לא. וגם עם ביידן סיפקנו סיוע הומניטארי לעזתים שבגללו לא ירד מחיק העיסקה, רק בשביל לרצות את ביידן. כך שרבין ז"ל התחיל בחיסול העצמאות של ישראל ושרון ז"ל סיים את התהליך.
בעניין שרון ובוש רק נזכיר שבוש התנגד לכתחילה לתוכנית ההתנתקות (בשמה המכובס). הוא שוכנע להסכים לה על-ידי שרון, שנזקק לה כדי להשתחרר מכתב אישום ולשיפור מיצובו הבינלאומי. כך שאני לא יודע אם שייך לדבר כאן על כניעה או הכנעה, אבל לא הייתה כאן "נאמנות וצייתנות" של שרון לבוש. הייתה נאמנות וצייתנות של שרון לשרון.

וחבל שכך אגב.

evglev1

Well-known member
מנהל
בעניין שרון ובוש רק נזכיר שבוש התנגד לכתחילה לתוכנית ההתנתקות (בשמה המכובס). הוא שוכנע להסכים לה על-ידי שרון, שנזקק לה כדי להשתחרר מכתב אישום ולשיפור מיצובו הבינלאומי. כך שאני לא יודע אם שייך לדבר כאן על כניעה או הכנעה, אבל לא הייתה כאן "נאמנות וצייתנות" של שרון לבוש. הייתה נאמנות וצייתנות של שרון לשרון.

וחבל שכך אגב.
דווקא גם תוכנית ההתנתקות נועדה בין השאר להרשים את בוש שלמרות שערפאת ואבו מאזן לא מקיימים את התנאים ששרון ז"ל בעצמו שכנע את בוש הבן לדרוש מהם הוא הולך על תוכנית חד צדדית העיקר לעשות צעד מדיני ולהתקדם לעבר החזון של שתי מדינות של בוש הבן גם כשהפלסטינים לא עומדים בתנאים ששרון ז"ל הציב ושכנע את בוש הבן לעמוד עליהם.

Harrington

Well-known member
מנהל
דווקא גם תוכנית ההתנתקות נועדה בין השאר להרשים את בוש שלמרות שערפאת ואבו מאזן לא מקיימים את התנאים ששרון ז"ל בעצמו שכנע את בוש הבן לדרוש מהם הוא הולך על תוכנית חד צדדית העיקר לעשות צעד מדיני ולהתקדם לעבר החזון של שתי מדינות של בוש הבן גם כשהפלסטינים לא עומדים בתנאים ששרון ז"ל הציב ושכנע את בוש הבן לעמוד עליהם.
זה לא משנה לעניין דברי. בנושא הזה לא הייתה כניעה של שרון לבוש. אם כבר בדיוק להיפך.

ביטניקט

Well-known member
אז טעיתם
ישראל עושה שטראמפ אומר
בכל נושא

טוב מאוד שמאלני, גם אוקראינה האנטישמית תומכת החמאס מצביעה נגד ישראל באו"ם. לא היתה הצבעה אחת שהם הצביעו בעדנו. העיקר יש להם נשיא יהודי...

למעלה