חשדות מאוחרות

flowerboy69

New member
מה לעשות...

יש לי לב רגיש וזה מעצבן שאנשים שלא מכירים אותך רוצים להוריד לך את הראש לפני שהם מכירים את הסיפור

נימרודל

New member
ברור שזה מרגיז...

אבל תכלס, הוא סתם בריטי, מפורסם לשעבר מזדקן וחסר השפעה. אז זה מעצבן, ואפילו מאד. אבל, למי זה איכפת? זה עניין של מדינת ישראל, אז עדיף להתרכז בנושאים הגדולים והרלוונטים ולא בגחמות של ווטרס.

flowerboy69

New member
חחח

התמונות של סיד בארט בהקלטות צולמו אם אינני טועה על ידי זמרת ליווי של פינק.הייתה איזה בעיה איתם בעבר אבל לדעתי זה לא קיים בהווה...בקשר למגזין קיו החדש...לא יהיה איחוד כיום.אני מאוד מקווה שבקרוב יארגנו לי את השיחה עם ווטרס שאני ככ מחכה לה...ואז מה שאני רוצה לאמר לו זה שלא משנה מה אי פעם קרה בינו לאחרים יש ככ הרבה אנשים שאוהבים אותם ולהם מגיע עוד אלבום אחד אחרון של הלהקה באמת עם כל ה4 יחד.הרי ווטרס שככ טוען שהמוזיקה שלו היא למעריצים ולעולם...איך זה שהוא מתעלם ממה שאנשים באמת רוצים בגלל אגו ששייך לריב לפני 20 שנה...

NIR Y

New member
אממ כמה דברים

בגלל שאתה חדש בכל עניין הפורומים. אני יסביר כמה דברים, אנשים פה בדרך כלל נעלבים מאד מהר, בעיקר עם מזלזלים בהם. ואני חושב שאתה זלזלת כי כתבת דברים שהרי יהיו ברורים לכל אחד שנמצא בפורום פינק פלויד. מצד שני אני ישמח מאד לשמוע מה קורה עם השיחה שאתה טוען שאולי תקרה. ואני מציע לך לקרוא בפורום, כי גם תוכל לעזור כשמבקשים, אני בטוח, וגם תוכל בטוח ללמוד עוד כמה דברים.

flowerboy69

New member
גם אני נעלבתי

כשטענו שאני משקר או מנסה להרשים.כאילו שאכפת לי מי יאמין למה... אין לי את הזמן לקרוא הרבה מה שקורה פה ואינני יודע מי יודע מה.לכן וגם בלי קשר אני כותב דברים.זה כמו שתבוא לניק מיסון ותאמר לו לא לכתוב בספר החדש שסיד בארט הגיע להקלטות של ויש יו וואר היר כי כולם יודעים את זה.תחשוב על זה קצת. אני כותב על דברים חדשים שאני רואה או שאני מקבל ויקבל ואת דעתי עליהם וזה הכל. ואני תמיד לומד עוד פשוט יש לי כמויות עצומות של מידע ומחוסר זמן הכל מתערבב לכן ישנם אי דיוקים.מתנצל מראש.

למעלה