חשדתם פעם שאולי אם היתה לכל אחד מאיתנו היסטורית ילדות שונה,אז היינו אנשים שונים?

מישל 27

New member
יאיר, אני לא מסכימה איתך

אין שום מצב בחיים האישים בצריך להשלים איתו, הכל ניתן לשינוי - אני יודעת קשה להפנים את זה, אמרתי לפני כן, גם אצלי האסימון נפל בסופו של דבר לאחר שנה וחצי. שנה וחצי הקשבתי לאנשים ולמדיטציות ועד היום אני קוראת ושואלת ומחפשת תשובות בתוכי. דבר אחד שהוא נכון עבורי, אין שום מצב שהוא לא ניתן לשינוי. דבר נוסף, השלמה - זו אמונה שלילית, ברגע שאתה מאמין בה, היא ניקלטת בתת המודע וזה משתקף במציאות שלך. אם תאמין שאתה משלים עם הדבר כי אין משהוא אחר, זו המציאות שלך

yofiel

New member
תיכנות המח

כל אחד תוכנת בילדותו , בעיקר על ידי הוריו , ואחר כך על ידי הסביבה. הכרנו את עצמנו רק על פי תגובות של הסביבה , ולכן בסביבה שונה היינו מתפתחים אחרת. בבסיס הגרעין - הנשמה נשארת אותו הדבר , האגו נבנה לפי הסביבה. הקליפות שיש לנו , הם לא באמת אנחנו. אני לא מוגדר לפי מה שעשיתי , מה שיש לי , וגם לא לפי הפחדים שלי. מה זה בכלל ``אני`` ??? מתישהו בחיי , היתה לי פתאום הרגשה ש- ``אני`` לא קיים , יש הכל , אין אני. אנחנו מלאים בקליפות , הגנות מחשבות שלא תמיד שלנו , ולפי כל זה אנחנו יוצרים הגדרה מעוותת לגבי מי אנחנו. כשכל המטרה של הרוחניות היא לעלות מעל להגדרה הזאת. להשתחרר מהחומות שהצבנו לעצמנו. להגיע פנימה , אל מקום שאף אחד לא יכול לשנות - לגעת במהות :) באור ואהבה יופיאל המלאך

yofiel

New member
כמו בצל

כל פעם אנחנו מורידים עוד קליפה ועוד קליפה , עד שמגיעים ליסוד. זה תהליך ארוך , שנמשך לכל אורך החיים. כל פעם שמורידים עוד קליפה אנחנו יותר מתקרבים להיות האני האמיתי הוא מתגלה בשלבים...

יאיר א.

New member
זו לא תשובה מפוקסת

איך מורידים קליפות ואיך מבדילים בין קליפה למקור?

yofiel

New member
כתבתי על זה למטה

בהודעה לשני קצת למטה אם אני לא טועה דיברתי על תכנות המח. יש גם ספר שאני ממליץ עליו מאוד - הסודות האבודים של אטלנטיס. בין השאר מדובר שם גם על התכנות. בכלליות - המח בנוי על תבניות. הוא שונא לשבור אותם , הוא חייב הגדרה. התבניות יכולות לשרת אותך או לפגוע בך. אם התבנית לא מתאימה לך אתה צריך לשבור אותה ולהכניס תבנית חדשה. למח לא אכפת אם התבנית שלך היא לאכול בריא או לא בריא , כל עוד יש לו תבנית , הוא יפעל לפיה. אם הורים שלך הרגילו אותך להתנהג בצורה מסויימת ואתה לא אוהב אותה , אתה צריך לשבור את ההרגל ולפתח הרגל חדש. ככלל , מומלץ לשבור הרגלים מדי פעם כדי לא להנעל יותר מדי , ואז קל יותר לעשות שינויים. באור ואהבה יופיאל המלאך

למעלה