חשובה לי דעתכם : האם בלוג

חשובה לי דעתכם : האם בלוג

בלי תגובות יכול להמשיך להתקיים, כוונתי מנסיונכם ולא ברמה התיאורטית. האם מישהו שפתח בלוג ולא היו אצלו תגובות ימשיך לכתוב או יסגור וילך?

noyy

New member
../images/Emo28.gifאני לא יודעת

אני לא יכולה להעיד על עצמי, אצלי בתחילת הדרך מס' התגובות דיי סיפק אותי, ככה שלא הייתה לי בעיה... אני חושבת שאולי הייתי מפסיקה אחרי כמה פוסטים ללא שום תגובה, עידוד להמשיך או מתן מוטיבציה כלשהי, הרי מה הטעם?

כן

אם לומר את האמת, בהתחלה שהגיבו לי זה אפילו הפתיע אותי, כי על אף שידעתי שהאפשרות קיימת, היה נראה לי שתגובות זה בעיקר עניין של "מי החברים שלך". לכן גם לא ממש ידעתי מה אני רוצה לעשותאות, ובהתחלה כמעט שלא הגבתי חזרה. היום זה נחמד לקבל תגובות, אבל לא הן שיקבעו אם אני אמשיך לכתוב או לא. לא פתחתי את הבלוג בשביל לקבל תגובות, והן לא אלו שממריצות אותיי לכתוב.

idodo cohen

New member
אם בן אדם יודע לנהל בלוג

לא סביר בעיניי שבאמת לא יהיו לו תגובות כלכך הרבה זמן. בכל אופן, בתחילת הבלוג שלי אני לא ממש ידעתי לנהל אותו, והסתמכתי על תגובות של חברים [השגיאה ההיסטורית שלי]. אם כי זה אולי היה גם סוג של מזל, כי ייתכן שאם באותו מצב המונה שלי היה נשאר על אפס תגובות ליותר מכמה רשומות, הייתי אומר לעצמי "הבנתי את הרמז". רוב האנשים לא רוצים לכתוב לעצמם בלבד, אלא אם הם כיוונו לכך כשפתחו את הבלוג, או שכלל לא אכפת להם [מיעוט].

מה זה בשבילך לנהל בלוג בצורה נכונה?

אתה מדבר כאן על לדעת לנהל את הבלוג על מנת לקבל תגובות, אז מה זה בשבילך "ניהול בלוג", ומה צריך לעשות (או מהם הכללים) על מנת לנהל את הבלוג בצורה מוצלחת וכן על הצד הטוב ביותר?

idodo cohen

New member
ניהול זה דבר די מסובך.

יש לו הרבה צדדים. מצד אחד לפתח קשרים בבלוגיה, להכיר, לראות. זה גם מלמד, וגם מאפשר השתלבות. אני חושב שלהיות נחמד לאנשים זה עוזר, למשל אם מישהו הגיע והגיב אצלך, אמר משהו טוב, אפשר לנצל את ההזדמנות, להכיר אותו ולעשות אותו דבר. הרבה בלוגרים, אם לא הרוב, ככה הכרתי בסופו של דבר. לפרסם את עצמך אם אתה מעוניין בכך, אבל לא באגרסיביות בשום אופן, ולא על חשבון תגובות אצל אנשים. יש אנשים שכתיבה "טובה" מספיקה לבלוג שלהם והם לא צריכים לעשות שום מאמץ כדי להצליח. וכמובן, כל מיני פרטים קטנים של כתיבת הבלוג: לא לעדכן "יותר מדי", ושאר דברים [שאפשר לקחת לדוגמא מרשומות טיפים שרשמו בעבר רביב ועידן למשל]. מי שמסוגל להכול.. כל הכבוד לו. אלה עיקר הדברים שעלו לי כרגע. ולא, אני לא חושב שבימים אלה אני מנהל מוצלח של הבלוג שלי
.

אתה יודע..

בעקבות ההודעה שלך, אני יותר ממזמין אותך (אפשר להגיד "מחייב"? - אני מאיים עליך בחסימה
) לפתוח נושא חדש - בוא נראה מה שאר חברי הפורום אומרים על ניהול טוב של בלוג, ומה צריך לעשות, הכללים, על מנת להיות מנהל מוצלח. נראה פתאום שהקמת בלוג אינה כרוכה אך ורק בכתיבה, אלא בהמון התעסקות מסביב. אגב, למה אתה לא רואה עצמך כמנהל מוצלח?

idodo cohen

New member
לא משקיע כמו שצריך לאחרונה

לא הגבתי בבלוגים באופן תקנית ולא כתבתי כבר איזה שבועיים [אחרי שבוע שממש התעסקתי בבלוגים]. ניד קאמבק. כשאני פעיל אני מנהל מוצלח. אוקיי, אפתח את הנושא
. ואם אתם תוהים, אני ער ברגע זה לאחר שינה החל מ-7 בערב.

משתנה אני מניח

עם סוגי האנשים, יש כאלה שלא מקבלים תגובות אז הם סוגרים, יש כאלה שלא זו המטרה שלהם ולא בשביל זה הם כותבים אז הם לא ילכו. ויש את אלה שימצאו דרכי פרסום וכן יביאו תגובות לבלוג שלהם.

דם דם

New member
לא נראה לי

אני חושב שבלוג בלי תגובות בכלל הוא יסגר מתישהו זה לפחות מה שאני הייתי עושה...כמובן שתגובה שתיים או כמה בודדות זה לא נחשב. אבל אם כמה פוסטים לא יהיו תגובות בכלל אני חושב שבעל הבלוג היה נעלב ויסגור את הבלוג. לכול דבר בימנו יש היצע וביקוש.

idodo cohen

New member
תגובה-שתיים זה עולם ומלואו למי

שזה מה שיש לו, והוא מצפה לזה. אם זה של אנשים "באים והולכים" ולא קוראים קבועים, כך שגם המספר לא קבוע, גם אני מניח שהבלוג ייסגר. אבל לרוב זה פשוט בגלל ניהול לא נכון.

reedgreenwhait

New member
"תגובה שתיים זה עולם ומלאו

למי שזה מה שיש לו, והוא מצפה לזה." אתה גורם לזה להישמע כל כך פתאטי...

idodo cohen

New member
לאלאלאלאלאאאאאאאאא

ממש לא לזה התכוונתי
. פשוט זה היה נראה לי לא נכון להתעלם מאנשים, גם אם הם אחד או שניים בתחילת הדרך, שהשקיעו בך למרות שהם לא חייבים וזה אינטרנט והכול. אם לא היו החברים שלי, אני חושב שהבלוג שלי היה נשאר איזה שלושה חודשים בלי אף תגובה ובטח הייתי עוזב או משהו. ממש לא הצלחתי לקלוע למטרה שלי. זה ממש לא פתטי, תשכחי שאמרתי.

Tali1912

New member
אז מה?

לסגור את שני הבלוגים שלי כי אין לי הרבה תגובות? טוב יאללה אני הולכת לסגור
רק שניה אני כבר נועלת.
ממש לא נראה לי שבגלל שאין או מיעוט תגובות זה סיבה לנעילה יא......... יפה שמו כאן בתגוביישיין תמונות מהאלבומים של כל אחד. פשששששש

למעלה