חשובה לי דעתכם : האם בלוג

Tali1912

New member
שו... מה

אתה חיפאי?
מה עשית לחתולה שלך? שמת לה נצנצים?

idodo cohen

New member
אני מנשר ../images/Emo9.gif

ולא, שום נצנצים. סתם כיסיתי את החדר הלא מעניין ומכער התמונה בעליל. גם אם הייתי רוצה, זה ישן וכבר אין לי איך לתקן.

דם דם

New member
אני הייתי סוגר

אם הייתי רואה שאין היענות לבלוג אצלי כמובן שוב,אני לא יכול להגיד מראש אלא באופן כללי כול כול מקרה לגופו

Tali1912

New member
אני לא נועלת שערים

ראשית כי אני אוהבת ת'בלוגים שלי. שנית למרות הכל ואף על פי כן
שני הבלוגים שלי היו מועמדים לאוסקר, אחד זכה השני לא
<
> שלישית למרות הזכיה זכיתי לאיזה 2,3,4 איחולים על הזכיה לעומת מיליון של אחרים. אז מה זה אומר? שאני צריכה להזמין את העדר אליי כדי לכתוב לי מיליון איחולים או......... תגובות. לא לא לפי זה אני מודדת את ניהול הבלוגים שלי

ע ל ו מ ה

New member
וגם שלי לא מרובה תגובות או מגיבים

וגם הוא היה מועמד לאוסקר (לא זכה, אבל בכל זאת הגיע למעמד מועמד
) אז יש מקרים בהם מה שחשוב זו האיכות ולא הכמות... גם בתגובות וגם בתוכן הבלוג. במקרה, גם טליה וגם אני שייכות לסקטור היותר בוגר בבלוגים... אז אולי שם יש פחות נהייה אחר מספר התגובות... ו... mind you, גם בלוגים עם תגובות עשויים להיסגר...

ע ל ו מ ה

New member
לא נחוץ פה "../images/Emo10.gif"

את כותבת כי את מקבלת משהו מהכתיבה. את מקבלת משהו גם מהתגובות, אבל כנראה שמה שאת מקבלת מהכתיבה וממעט התגובות מספיק כדי ללבות את יצר שימור הבלוג. זה הגיוני לגמרי. וזו עוד דוגמא למה אי אפשר להכליל, ולא כל בלוג בלי תגובות, ימשיך.

ע ל ו מ ה

New member
כן, "לא ימשיך" ../images/Emo45.gif

ו... קראתי את התגובות שלעיל לפני שהשבתי. הבנתי למה ה"
". אבל גם אני כמו עידו לא חשבתי שאת צריכה לקחת את זה אישית ובוודאי שלא להיעצב.

לא סוגר

דבר ראשון: היה כאן דיון על זה - קשה להכריח את הגולשים לכתוב, במיוחד בקטע של התגובות. יכול להיות שעשרות אנשים קוראים אצלך, אבל אף אחד מהם לא רואה לנכון להגיב. אז זה אומר שצריך לסגור? לא, יש קוראים - בשבילי, זה מה שחשוב - שיקראו את מה שאני כותב. דבר שני: כן, זה יהיה מאכזב אם בכמה פוסטים רצופים לא יהיו תגובות, אך זה לא אומר שאני אסגור את הבלוג לגמריי. אז כן, תרד לי המוטיבציה, ירד לי החשק, אבל בכל זאת אמשיך. אני יודע שיש אנשים שקוראים את התוכן שאני כותב בעצמי, ואני לא מתכוון לאכזב אותם. אה כן, אני מדבר גם מניסיון אישי ולא בהכרח ברמה התיאורתית, אם כי כן ידעתי ליצור קצת פרסום איכשהו לבלוג שלי.

shaniza

New member
איך אתה ממליץ ליצור קצת פרסום?

חוץ מחברים... איך אפשר לשווק בלוג?

פוEט

New member
לא...

תמיד יש אנשים שמסתכלים וקוראים בסתר ובאינטרנט כמו באינטרנט 90% מתנהל בסתר....כנראה זה מה שאנשים אוהבים

Vegetable Salad

New member
וואל... ../images/Emo42.gif

לא תמיד יש לי תגובות. וגם כשכן, אולי אחת, לכל היותר השלושו (במקרים נדירים). רק לאחרונה אנשים זרים התחילו להגיב. או שאני לא מעניינת, או שאני לא כותבת או שאני לא יודעת מה... חבל לי. הייתי רוצה שאנשים יכנסו ויתנו לזה צ'אנס למרות שזה ארוך.

למעלה