חשוב בקהילה- עבודה

CUTEX

New member
חצי מסכימה

קצת נסחפת עם העשיקה אבל אני גם מאלה שהעדפתי לשבת בבית מובטלת מאשר לחתום ולא יכולתי להסביר לאף אחד למה אני לא מסוגלת לחתום . אני מסכימה עם למצוא עבודה ולהרוויח את הכסף שלי כמו שצריך ולא משהו שהמדינה נתנה לי . . .

יוֹאב

New member
אז את לא חצי מסכימה

את מסכימה לגמרי...
בתור אחד שזועק לשמיים על הטפיליות של החרדים בנושא הזה, זה יהיה לי קצתכבד על הלב עם אני אחתום בלשכה, הרי בגדול, לא צריכה פה להיות בעיה לאף אחד למצוא עבודה נורמלית. השוק לא רחב במיוחד,אבל הוא הרבה יותר פתוח עבור חברה צעירים בגילאי ה-20 ומעלה

חחח הצחקת אותי!!!

אני עדיין חייל סדיר ואני מאד נגד להעלות את שכר החיילים!!! מספיק אין כסף לצבא לשלם על אוכל נורמלי ואת עוד רוצה להעלות את שכר החיילים למינימום?! וזה שכתבת שהצבא "מרוויח" על החיילים?! כנראה שעוד לא השלמת עם זה שהשתחררת, את עוד לא מבינה שבגלל השלוש שנים האלה שנתת למדינה, יש לך את כל מה שמסביבך - מהחשמל בבית, המים, התשתית העירונית, המכולת בפינה והקולנוע בשישי בערב! הצבא הרוויח?! מי בדיוק מרוויח שם על החיילים?! המדינה מרוויחה! ואת חלק ממנה! אז בלי התבכיינות בבקשה... עם כל הכבוד לך שהשתחררת כבר ואת מנהלת פורום...

get well

New member
אז תן לי לחדש לך משהו.

בתור מישהי שעסקה בכספים בצבא אני יכולה להגיד לך בוודאות שלצבא לא חסר כסף! פשוט הכסף הולך לנגדים בכירים וקצינים בכירים. ואם היית יודע כמה מרוויח סא"ל למשל...לא היית מדבר כמו שאתה מדבר..

Dr.Drek

New member
שאלה: האם אפשר לפצל את ה 70?

אהליין... אני יודע שאפשר לחתום 70 יום שנה מיום השחרור. השאלה היא האם אפשר לפצל את ה 70? כלומר, להתחיל בלחתום איזה 20-30 יום...ואז להשיג עבודה לאיזה חצי שנה...ואז לחזור לחתום עוד 40 יום?... אפשרי? תודה, אמיר.

get well

New member
כן ניתן לפצל../images/Emo70.gif

יש לך שנה מיום השחרור לחתום.. אתה יכול עם הפסקות או בלי איך שבא לך העיקר שזה יהיה במשך השנה הראשונה..

למעלה