חשוב*חשוב*חשוב*חשוב*חשוב*חשוב*

אם זה ביום של לימודים אז...כנסו רגע

אם זה ביום של לימודים אז 90% מהבנות לא יגיעו!! ללא כולן גרות בת"א,ולא רק אני ת"א זה לא מקום שקרוב לכל מיני בנות פה..!! צריך לארגן שהו שיהיה טוב לכולן לא רק לאלה שגרות קרוב לסביבה של ת"א!! אני גרה ממש בצפון ואני לא יכולה להגיעע פתאום באמצע יום בהיר!! את צריכה גם להבין שיש פה עוד בנות שרוצות לבוא!! אבל אין להן אפשרות להגיע ביום חול!!! תחשבו על זה!!!

נכון../images/Emo70.gif

אני לא אמרתי משהו כזה
רוצים בחיפה? היא גם הציעה ביום רגיל אחרי בצפר... איך אני יגיע בדיוק?!

sHiRa De LoCa

New member
לא איזזזה..

אני גרה בקרית 8.. עד תל אביב? אין מצבב! ואם ייצא לי להיות בתל אביב אז ברור בשביל ילד אחר שתיכננתי איתו לפני שנתיים..

yafit93

New member
עד ת"א זה רחוקקקקק

גם אני גרה בעכו וזה רחוק עד ת"א תתחשבו קצת!

התכוונתי...

שנעשה מפגש רק הפורום שלנו.. לא מפגש מעריצים אלא מפגש פורום.. אין לי בעיה לעשות מפגש מעריצים, אבל תחשבו על זה שצריך פעם אחת להפגש הפורום שלנו, להכיר, שנדע מי מסתתר מאחורי הכינויים, אם זה יהייה מפגש מעריצים אז גם בנות מהפורומים השניים יבואו וכולם יהיו עסוקים רק בהם *ויש סיבה...*....ובכלל לא נוכל לעשות הכרות.. טוב מישו הבין אותי?!

כנסו כולם- סיכום!

בינתיים היום לא משנה- מי שבעד מפגש של הפורום שלנו בלבד בחופש כלשהוא שתרשום בעד!... בינתיים לא משנה איזה יום ואיפה...קודם נראה אם יש שיתוף פעולה...

בעד!מקסימום מישהיא שיש לה דיבור

עם אושרי יכולה למסור לו משהו כי אני ממש לא אוכל להגע ביום לימודים גם אחרי....

אני רוצה אבל אני לא מכירה כמעט אפ'ח

ת.... אני מכירה אולי.. הכי הרבה 5... זהו! ואני לא יבוא לת"א בשביל בערך 5-6 בנות.. סורי.. אם הייתי מכירה יותר בנות הייתי באה בכייף!!! אני בכל זאת גרה בפ"ת.. כמה ערים לפני ת"א

למעלה