חשוב לי להוסיף שאין קשר בין פורונוגרפיה לביו פמניזם

רמי אב

New member
חשוב לי להוסיף שאין קשר בין פורונוגרפיה לביו פמניזם

פורנוגרפיה זה עניין של רמת שמרנות.
וגם אישה פמניסטית מעדיפה חופש בחירה בהאם לעסוק בזנות, ובאיזה סוגי תוכניות טלוויזיה להשתתף ואיך להראות בהן.
אז יש פמניסטית שרוצה חופש של דת ויש פמניית שרוצה חופש מדת.
ובנושא הזנות במדינה אני לא מוצא פיתרון אחר חוץ ממיסוד הזנות שרק מי שמקבל אישור לזה יכול לעסוק בזה במקומות מסויימים ובתנאים מסויימים.
כי גם אם יעשו שזאת עבירה פלילית לבקש שירות מזונה, תמיד יהיו כאלה שיעדיפו לנסות לעבור על החוק ולעשות את זה במחתרת.

מעמקים39

New member
אני מוצאת שהודעתך זו רחוקה מלקדם נשים

נשים לא בוחרות לעבוד בזנות אלא נגררות לשם מאומללות!

רמי אב

New member
אצל כל אישה יש העדפה משלה

באיזו סוג עבודה היא מעדיפה לעבוד. גועל זה גם עניין של העדפה אישית כי לא כל מה שרע לאחד זה גם רע לאחר,
ומה שקובע פה זה לא הסוג של מקום העבודה אלא איך מנהל העבודה רוצה להתנהג עם האישה.
&nbsp
&nbsp

pov2

New member
רמי- רוב מוחלט של העוסקות בזנות

התדרדרו לכך לאחר תקיפה מינית שעברו בילדותן.
למעשה ילדות (גיל העשרה) זה גם הגיל השכיח שהן נכנסו לעולם הזה.
&nbsp
וכל מי שמדבר על מיסוד הזנות מסיבות של ״תמיד היו/יהיו זונות ולקוחות
הרי שזה כמו למסד את השוד והרצח, כי תמיד יהיו רוצחים ושודדים.
&nbsp

רמי אב

New member
במקרה הזה הרוב לא קובע

זה עניין של זכות של כל אדם שלא רוצה להיות דתי להחליט במה הוא רוצה מרצונו החופשי לעבוד.
היתרון במיסוד שזה כולל פיקוח של מה מותר איפה ואיך.

Berethor

New member
לאחרונה כמעט כל המשתתפים הרציניים בפורום פמיניזם מואשמים בכך

שהם לא מקדמים נשים, ושאני אני אומר משתתפים הרציניים הכוונה שלי היא למשתתפים שכותבים כאן הרבה הודעות, ולא שני הודעות וחצי בחודש. אני מבין שזה אחד הדיונים מיני רבים שיש בעיה לדון בו ברצינות בפורום הזה, ולכן אולי עדיף שהוא היה עולה כאן פחות, אני רק אציין שלדעתי יש נשים שעובדות בתעשיית המין, ועדות לכך קיימת אצל נשים ששוכבות עם הרבה גברים גם בחייהם הפרטיים, וגם אצל נשים אשר יוצאות עם גבר בעיקר בגלל הכסף שלו, ובדרך כלל לא מדובר בנשים שאין להן כסף, אלא נשים שרוצות עוד יותר כסף, דבר שמכונה חמדנות. הנה סרטון שמראה באיזו קלות בחורות רבות מסכימות לסקס עם בחורים זרים ברגע שהן רואות שיש להם רכב יקר(בוגאטי), ורק בחורה אחת בניסוי הזה החליטה לסרב להצעה.

מעמקים39

New member
מה לעשות שגבר מגיע לכאן

ובוחר לספר לנו שיש נשים שקרניות מעלילות שווא, איך בדיוק הוא קידם נשים?
או כשגבר מספר לנו שנשים נהנות מלעסוק בזנות כשידוע שרובן הידרדרו לשם באומללות רבה, איך בדיוק הוא מקדם נשים, חוץ מלקדם אותן להמשיך לסבול?
כשגברים מבליטים את המיעוט הלא מייצג של נשים, הם לא מייצגים נשים.
ולזה לא ניתן יד. לפחות אני לא.

Berethor

New member
סביר להניח שהוא מדבר על עיסוק בזנות מבחירה ולא על סחר בנשים

וקיים הבדל משמעותי בין השניים, חוץ מזה הוא בעד מיסוד הזנות, וזה דבר שכן יכול לקדם נשים, גם אם זה שנוי במחלוקת, משום שככה נשים שעובדות בזנות היו תחת פיקוח המדינה במקום תחת פיקוח של עבריינים מהעולם התחתון. מה שכן זה ידוע שמדובר בנושאים שנויים במחלוקת בפורום הזה. אני לא חושב שזה נכון לדבר על פורנוגרפיה וזנות בנשימה אחת, משום שאלו נושאים נפרדים. לגבי תלונות שווא, אני מסכים עם מה שאמרת בעבר על כך, שהרבה תלונות השווא הם במאבקי גירושין ולא בתלונות בנסיבות אחרות, ונכון שזה לא מקדם נשים לציין את העובדה שיש תלונות השווא, סביר להניח שהוא ציין תלונות שווא פשוט משום שזה נכון ומשום שזה מה שהיה לו להגיד על הנושא, הוא לא טען שהתלונות נגד קצב לדוגמה הן תלונות שווא, משום שכולנו כאן מסכימים על כך שקצב אשם, למרות שקצב לא הודה בכך שהוא עשה את זה ולא הביע חרטה.

"סחר בנשים בישראל מתקיים במטרה להעסיקן בזנות. על פי רוב מתבצע הסחר בנשים שאינן אזרחיות ישראל, ושהובאו בהונאה לישראל. סחר הנשים בישראל הוא חלק ממגמה עולמית רחבה יותר של סחר למטרות זנות, שבו נשים מגויסות, לרוב במרמה ובמקרים רבים תוך אלימות קשה, לעבודה בזנות."

"עד שנת 2000 מדינת ישראל התעלמה כמעט לחלוטין מתופעת הסחר בנשים. במהלך חודש מאי 2000 נחקק בראשונה תיקון לחוק העונשין, שלפיו קיים איסור מפורש על סחר בנשים למטרות זנות. צעד זה נעשה בעקבות דו"ח שפרסם ארגון אמנסטי אינטרנשיונל על אודות הפרת זכויות אדם של הקורבנות. ביולי 2001 פורסם דו"ח של משרד החוץ האמריקני, שבו סווגה ישראל ב"רשימה השחורה" – רשימת מדינות שאינן עומדות במדדים הבסיסיים של החוק האמריקני למאבק בסחר בבני אדם ושאינן פועלות למיגור הסחר בנשים. איומהּ של ארצות הברית לבטל את הסיוע הכלכלי למדינות מרשימה זו הוביל לשינוי במדיניותהּ של ישראל בנוגע לתופעה. כחלק מהשינוי במדיניות החקיקה בישראל עלתה ישראל בדו"ח זה לשנת 2002 מרמה 3 לרמה 2, המעידה על מדיניותה הטובה יותר (אך עדיין טעונה שיפור). בשנת 2013 עלתה ישראל לרמה 1, המעידה כל כך שהיא עומדת במדדי החוק האמריקני למאבק בסחר בבני אדם."

https://he.wikipedia.org/wiki/סחר_בנשים_בישראל

מעמקים39

New member
אין דבר כזה עיסוק בזנות מבחירה

נשים מורדות לזנות ונגררות לשם.
הן נשים מנוצלות ופגועות ותפקידנו להציל אותן ולא למסד את הפגיעה בהן.

בודאי שיש

היתה כאן פעם משתתפת שעסקה בזנות. (שירותי לווי אם לדייק)
היא מאז שינתה את דעתה אבל בזמנו היא טענה שעדיף להיות זונה מאשר קופאית בסופר.

אף אחד לא כפה עליה את העיסוק בזנות.

הכרתי אחריה עוד מישהי כאן בתפוז, אחרי כמה שיחות בפייסבוק היא סיפרה שעסקה בזנות, אפילו כתבה בלוג, "זונה מרצון" בלוג שהייתי בטוח עד אז שנכתב על ידי גבר, בהתחלה הייתי כמוך, אמרתי שזה בטח היה טראומה עבורה, ניצול וכו'. היא ענתה שאני מקשקש, היא בחרה בזנות במקביל לעבודה שלה. עבודה נורמטיבית ומכובדת לגמרי.

הראשונה אמרה אחרי שנים כאן בפורום שהיא סובלת מבעיות כתוצאה מהעיסוק שלה בזנות, השניה לא.

מבחינה סטטיסטית אני לא יודע אם וכמה הן מייצגות.
אני יודע שמחקרים בתחום הזה, ובמגדר בכלל, הם מאוד בעייתיים אבל זה לא רלבנטי. ברור שהחברה צריכה לסייע לזונות שמעונינות לצאת ממעגל הזנות בכל דרך אפשרית.

בקשר לפתרון, בקישורי הפורום אמור להיות קישור למחקר של האיחוד האירופי שעשה סקירה של פתרונות שונים למיסוד הזנות. מחקר שהבאתי לכאן לפני כמה שנים. המחקר מבקר קשות את מיסוד הזנות בגרמניה בהולנד ובנבאדה ומראה נקודות של אור בחלק מהטריטוריות באוסטרליה.
שווה לקרוא אם הוא עדיין שם.

מה שברור לי זה שהשיטה האבולוסיוניסטית היא כשלון חרוץ, כשלון שהיה ידוע מראש לכולם, השיטה האבולוסיוניסטית היא בעצם השיטה האוסרנית עם טוויסט.
אם בשיטה האוסרנית מענישים את הלקוח ואת הזונה, בשיטה האבולוסיוניסטית רק את הלקוח.

זה דומה למי שיאמר "בשכירות רק המשכיר ישלם את התווך", בסופו של דבר העלות הרי עוברת לשוכר ומגולמת בשכר הדירה.
אם את הופכת את ההתקשרות עם הזונה לפלילית עבור הלקוח, את מנסה לייבש את הלקוחות של הזונה, היא יורדת למחתרת, וכך הופכת לפגיעה הרבה יותר.
זה מה שקרה בשבדיה.

יצא לי קצת ארוך, סליחה, וכל הכבוד אם מישהו הגיע עד לכאן.

מעמקים39

New member
שוב המוטיב החוזר

שימוש בדוגמאות של יחידניות ויצירת תחושה שהן מייצגות.
נו באמת, אתה באמת מצפה שנאמין לך שאינך יודע מה הסטטיסטיקה אומרת?
.
אתה יודע היטב בדיוק כמו כולנו אבל כמו בסיפור עם מלוננות השווא, גם כאן אתה מנסה ליצור מצג שווא, מגריל מספר סיפורים חריגים על האושר שבזנות ומנסה למכור לקוראים הסמויים החמודים שלנו את הקשקוש הזה.
באשר לאורך התגובה אין צורך להתנצל, ברטור הוא המלך בתחום הזה ותתפלא אבל הגעתי לסוף.

מעמקים, למה יש לי תחושה שאת מנסה לחנך אותי

אני כבר זקן, מקרה אבוד.
אם את לא מעונינת שאכתוב כאן, פשוט תגידי.

כתבתי כבר שהסטטיסטיקה מאוד בעייתית.
אם את רוצה להבין למה כתבתי את זה, תשאלי.

כל מה שאת עושה זה הופכת את התכתובת בינינו למאוד לא נעימה.

מעמקים39

New member
מאליו אבהיר מיד שאתה רצוי

באמת נראה לך שיש לי כוח לחנך אנשים?
לא. לזה אין לי כוח. אבל לענות לך יש לי כוח.
הסטטיסטיקה ממש לא בעייתית.
אגב דע לך שגם הדברים שאתה כותב אינם נעימים לי אבל אני לא מאיימת כל רגע שאלך ולא חושדת בך שמנסה להיפטר ממני.
גם אתה מוזמן לשחרר את המחשבה הזאת.
אנחנו מדברים על נושא שלא נעים לשנינו אבל אין סיבה להרגיש לא רצוי.
אם לא הייתי רוצה לדבר איתך הייתי אומרת לך.

יש לך נטיה להצהיר הצהרות ולא לגבות אותן

את למשל כתבת בשירשור אחר שאת מפרשת התנהגות מסוימת כחולשה אבל לא הסברת את הנימוקים.

כאן כתבת ש"הסטטיסטיקה ממש לא בעייתית" אבל בחרת לא להסביר.
כדי להעלות טענה רצינית צריכים לנמק אותה, להסביר להפנות למקורות מידע.

אני טוען שמחקרים רבים על זנות עוסקים בזונות שמוכנות לשתף פעולה עם החוקרים וברוב המקרים לחוקרים יש אג'נדה אותה הזונות מוכנות לאשש.

מעמקים39

New member
אני לא חוששת להביע דעות

על סמך דברים שקראתי בהזדמנויות שונות, ולא נלחצת כשמדברת עם אנשים שדורשים סימוכין לכל מילה שיוצאת לי מהפה.
אני כותבת חופשי ובכיף ולא מתייחסת לכל תגובה שלי כאל עבודת הגשה שאני צריכה להגיש למורה. לו הייתי מרגישה כך היה לוקח לי הרבה זמן להכין כל תשובה וכבר לא היה לי כיף כי זו היתה הופכת להיות עבודה.
גם אתה טוען כמו למשל עכשיו שיש מחקרים רבים על כך או כך ולא מגבה את מה שאמרת וזה בסדר בעיניי.
מי שמרגיש צורך לגבות זה בסדר ומי שאין לו כוח לזה כמוני זה גם בסדר.
אז לגבי הסטטיסטיקה בנוגע לתלונות שווא בהחלט קראתי שמדובר באחוזים נמוכים מאוד והן לרוב קשורות לענייני גירושים ומחלוקות על רכוש.
לא מתחשק לך להאמין לי? לא חייב. אבל אני יודעת מה קראתי :)

מעמקים39

New member
זו רק היתה דוגמה

גם בנושא הזנות קראתי כמובן. לא המצאות שלי.
אגב יש גם כל מיני סרטים בנושא.

מעמקים39

New member
מאמינה לך. נצטרך להסכים שלא להסכים

או שנמשיך לנסות לשכנע אחד את השני :)

למעלה