חשוב לי מאד להראות לכם את ההודעה הבא של טל

יניבל1

New member
חשוב לי מאד להראות לכם את ההודעה הבא של טל

מומלץ לקרוא את הכמה הודעות ביני לבינו שקדמו להודעה הזאת http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1984&msgid=112222016 עכשיו המ אני בא להראות לכם כאן בעצם? את השורש הבעיה של ההקמפיין שאתם דוגלים בו "ישראלי אמיתי לא משתמט". בסופו של דבר הוא גום אתם מסכימים איתי שהקמפיין הזה יפגע באנשים שיצאו מצה"ל בצורה צודקת , אבל עם זאת אתם עדיין מוכנים לפגוע בהם ולמרר להם את החיים העיקר שאלו שיצאו במרמה* גם ידפקו . אתם בעצם חייבים להיזהר מהחשיבה המסוכנת הזו, כי היא עלולה לפגוע יום אחד גם בכם. תחשבו שיום אדח המשטרה תאמץ את החשיבה הזו ותכניס אתכם למאסר עולם לכלא רק כי אתם חשודים ברצח אבל בגלל שהיא לא הצליחה להוכיח מי הרוצח היא העדיפה להכניס אתכ ל החשודים לכלא, כי נכון שמרביתם חפים מפשע ונענשו על לא עוול בכפם אבל העיקר שהענישו ו את הרוצח האמיתי שחבוי בהם וככה הגנו על ביטחון שאר התושבים .

vinney

Well-known member
../images/Emo45.gif

אבל תזהר, שלא יחסמו אותך, אתה מעז להגיד להם שהם טועים.

respecta1

New member
אוי, אתה האחרון שיכול לדבר על חסימות

מקלל ומשמיץ בדברים הכי מגעילים שאפשר להגיד, מסתובב פה וחוץ מלעורר פרובוקציה לא נכנס לדיון אמיתי.. אז חבוב אתה האחרון שיכול לדבר על חסימות אתה שהיה צריך לחסום אותך ממזמן. ולראשון שוב, אתם רוצים שיכנסו לקישורים שאתם מביאים, תעשו אותם לחיצים בקשר להודעה עצמה.. איזה קמפיין? הקמפיין ישראלי אמיתי לא משתמט בא לעורר שיח ציבורי לא יותר מזה - והוא הצליח במטרתו. אם דיברת על הסנקציות השונות, סוף סוף העלתם נקודה רצינית - איך אפשר להפריד בין אנשים שיוצאים עם בעיות נפשיות אמיתיות למשתמטים? יש אין סוף דרכים ומקומות לעשות בהם בדיקות נפשיות נוספו, ובקשר להצעה של השלילת רשיון אז שוב..זה כבר לא קשור להשתמטות אפילו..אני לא רואה איך מישהו עם בעיות נפשיות שאפילו לסדר ניירת במשרד לא יכול, כן יכול לתפעל את הנשק שהורג הכי הרבה אנשים בשנה.. ואם כמו בכמה דוגמאות שהביאו זה יטופל - הרי אז הוא כן יוכל להתגייס ולשרת בצבא.

vinney

Well-known member
אני לא קיללתי ולא השמצתי אף אחד, בניגוד אלייך

הקמפיין הזה אכן הצליח במטרתו להסיט את תשומת הלב הציבורית מהבעיות של הצבא אל הבעיות האישיות של אנשים פרטיים. יופי, במקום לבדוק מה קורא בארגון הזה שקורא לעצמו צה"ל, אתה נכנס לנפש של אנשים כדי לקבוע אם הקביעה המקצועית לגבי קשירותם היא מקובלת עלייך אישית או לא. ואחרי זה אתה מתפלא שקוראים לך פשיסט.

respecta1

New member
שמע הלכתי לחפש קללות "רגילות" שלך

פתחתי 2 הודעות בשנה כבר היה רשום "כמו זבובים לחרא באים לפה כל הפאשיסטים לתמוך אחד בשני, עלובי נפש שכמותכם" הסטיסטיקה אומרת הכל.

vinney

Well-known member
מה הקללה בדיוק?

פאשיסטים? לא קללה, זאת אמת. זבובים לחרא? לא קללה, מטאפורה.

respecta1

New member
../images/Emo6.gif

אחותך זונה? לא קללה, זאת האמת. חסר חיים שבא לערורר פרובוקציה? לא קללה, זאת האמת.

vinney

Well-known member
זאת לא אמת

אבל כבר הוכחתי לך כמה פעמים שאתה שקרן.

respecta1

New member
עוד שקר

מרחם עליך, באמת.

respecta1

New member
לא מכיר את המקצוע שלה, אז לא יודע

אם זה שקר או לא, השקר הנוסף שלך הוא בתוכן ההודעה.

vinney

Well-known member
מה, לא הוכחתי לך שאתה שקרן?

לפני שניה הודת בזה.

respecta1

New member
עוד שקר ../images/Emo6.gif

כמו שאומרים אין איך לצאת משקרים אחרי שקר אחד בא עוד אחד ועוד אחד.

respecta1

New member
טוב חבוב, הגבתי לך בשירשור הזה

רק בתקווה שזה יעורר משהו אצל המנהל שיחסום אותך כבר על כל הקללות והגידופים שלך.. אבל מאז שהשתמשת במילים האלה מבחינתי אתה לא לגיטימי אפילו לנהל דיון איתך (עזוב שזה גם בלתי אפשרי כי אתה ישר מוריד אותו לרמה הזו)

vinney

Well-known member
טענת שאחותי זונה

אתה שקרן, כל עוד לא תוכיח נכונות דברייך. קדימה, אודרוב. או שאתה רוצה להצטרף לבועזחודורוב על ספסל הנאשמים?

אתה ממש אבל ממש חי בסרט . תגיד

חוץ מלאיים אתה גם יודע לעשות משהו?? אמרת שתתבע , אז תתבע . כל עוד אתה לא עושה כלום (וגם לא תעשה כלום , כי אין לך כלום!! חחחחח) , שב בשקט ואל תצייץ.

למעלה