חשוב לי מאד להראות לכם את ההודעה הבא של טל

vinney

Well-known member
אל תדאג

בעצם, תדאג. לעורך דין לוקח קצת זמן לעשות את העבודה שלו, תוך כמה חודשים תקבל את כתב התביעה, תחכה, זה יגיע. זה לא איום, חס וחלילה. זאת הבטחה.

אני לא דואג . אתה זה שצריך לדאוג

האיומים שלך לא עושים רושם על אף אחד , במיוחד שאני יודע בוודאות שאין לך עליי כלום , ולעומת זאת לי יש הרבה מאד עליך. אגב , לאן אתה הולך לשולח את התביעה?? לבועזחודורוב???

vinney

Well-known member
חמוד, אתה חושב שאני לא יודע למצוא

אותך? אני לא מאיים, אבל אתה - תדאג. אתה תראה איך בחודשים הקרובים ירעדו לך הביצים מכל בן אדם עם מעטפה שמתקרב אלייך, עד שתגלה שמי שחתם על הקבלה של התביעה זה אמא שלך

אני לא חושב , אני יודע שאתה לא יכול למצוא

אותי . בוודאות . ולא רק זה , שוב , אתה מדבר לאוויר . אין לך שום עילה עליי , אתה חושב שאתה מפחיד אותי אבל אתה ממש לא. וכמו שאמרתי , לי יש הוכחות עליך ואתה יודע את זה . לעומת זאת.... לך אין כלום עליי כי אני יודע שלא אמרתי כלום. בקיצור , לך תאיים על מישהו אחר . עליי זה לא עובד.

vinney

Well-known member
אתה זה שמאיים

אני לא מאיים. אתה מרגיש מאוים? בעיה שלך, לא שלי. אתה חושב שאני לא יכול למצוא אותך? הו, איך שתופתע...

חחחח אתה לא מאיים???

אתה כל הזמן אומר שתתבע אותי... אז בבקשה . בוא תתבע . אתה חושב שאתה מפחיד מישהו?? אני כבר דיברתי עם הגורמים הרלוונטים עלייך , לא רק שאני לא חושש ממך , אני יודע שלי יש עליך הוכחות ולך אין . אתה מדבר באוויר . ולא , אתה לא יכול למצוא אותי . מצד שני.... לי יש כמה חברים שיכולים למצוא אותך....

חחחחחח אתה משהו אתה....

אתה כל הזמן מאיים עליי , אני איימתי עלייך??? אני לא ילד קטן כמוך שמאיים כל הזמן . בקיצור , אל תפנה אליי ואני לא אפנה אלייך . ואני מתכוון לזה... אל תפנה אליי . ואל תאיים עליי. זהו .

respecta1

New member
אוי איזה שקר

עזוב אפילו את המילים המגעילות שזרקת.. גם קללות "רגילות" כבר קיללת.

vinney

Well-known member
כמובן, להגיד "אוי איזה שקר"

זה הכי קל בעולם כמו להאשים את המשתמטים בכל צרות העולם ולהסית נגדם.

כמו שאמרתי עד כה , עם עובדות לא מתווכחים

יש תיעודים שקיללת , איימת בתביעות כמו איזה ילד קטן , השמצת והתלהמת , וכולם יודעים מזה . אז במקום שתנסה לשכנע אותנו שאתה צדיק הדור , תתנצל בפני כל חברי הפורום המכובד הנמצאים כאן .

vinney

Well-known member
הפורום לא מכובד, אני לא מאיים

ואין לי על מה להתנצל. אתה חושב שאתה לא תשלם לי את הפיצויים המגיעים לי על פי חוק? אתה טועה. אין בזה שום איום, אבל אם אתה מרגיש מאוים - אתה פשוט צריך להתנצל ולחזור בך.

מה אתה אומר...

אתה ממש חי בסרט... לא פיצויים ולא נעליים , ותפסיק לבלבל במוח . אם כבר אני ושאר חברי הפורום יכולים לתבוע אותך על כל הביטויים שאמרת פה , ולא חסרים כאלה... אבל תמשיך לאיים , אתה רק עושה צחוק מעצמך . כמו תמיד...

vinney

Well-known member
תרגיש חופשי לתבוע אותי

זה יעלה לך אפילו יותר ביוקר.

vinney

Well-known member
אל תדאג

ברגע שהכי פחות תצפה לזה. אתה יודע איך זה, יבוא אלייך שליח פיצה שתזמין, וישאל אותך אם אתה זה אתה, אתה תגיד כן, ואז הוא יחתיום אותך על טופס, ותחשוב שזה חתימה על התשלום עבור הפיצה. ואז הוא יגיש לך את המגש, תפתח אותו, ובמקום פיצה חמה תראה בפנים תביעה על הוצאת דיבה ולשון הרע. לא תדע מאיפה זה נפל עלייך. ואז תזכר.

אתה כל כך הזוי... חחחח

יחתים אותי על טופס... אתה בכלל יודע מי אני??? תביעה על הוצאת לשון דיבה ולשון הרע??? חחחחחחחחח אתה פשוט קורע אותי מצחיק.... יותר טוב מהגששים אני אומר לך.

עזוב את זה שלא אמרתי שום דבר שאתה יכול

לתבוע אותי על כך , בטח ובטח לא משהו שאתה לא אמרת קודם , יהיה אפשר לתבוע אותך על ביטויים כמו נאצים ופאשיסטים שאתה אמרת גם אמרת . בקיצור , אין לך עילה לשום דבר , אתה מדבר באוויר , אז תפסיק עם השטות הזאת כל עוד אתה יכול.

respecta1

New member
../images/Emo6.gif את האמת לא הייתי מתפלא

באת לפה בלי סיבה ממשית, חיפשת לריב ולהכנס לוויכוחים אז שאתה תהיה מספיק הזוי בשביל לנסות לתבוע מישהו על משהו שאמרו לך באיזה פורום בתפוז.. קטן עליך

למעלה