חשוב לי שתקראו....!!!

סיון ...

New member
חשוב לי שתקראו....!!!

אני מתנצלת מראש אם אני אפגע במישהו עם ההודעה הזאת. אני עוקבת אחרי הפורום הזה מאז שהוא נפתח. בתור בוגרת תנועת הצופים חשבתי שאולי הוא יוכל לתרום לי,אולי אני אהייה קצת מעורה במה שהולך בהנהגה וכו´... אבל! חוץ מהודעות בנוסח של:שבט זה וזה אימפריה, חמישיטסים שולטים וכו´ אין פה הרבה ואותי אישית זה מכעיס. אני חושבת שפורום שקורא לעצמו "צופים" צריך לעסוק בקצת יותר מהדבריים השטחיים האלה וקצת יותר בצופים,הוא צריך להעשיר,לעזור, להוסיף...אם אני לא טועה זה אמור להיות חלק עיקרי מהמטרות של הפורום הזה. קחו את זה בבקשה לתשומת ליבכם... לילה טוב!

מה שאת בעצם רוצה...

זה להפוך את הפורום הזה לפורום יבש, מלא בהודעות ארוכות ומשעממות שהנושאים שלהן הם-"האידאולוגיה של הצופים", או "מהם הערכים?" או דברים דומים... this is fucking boring!!!! ואם את רוצה שככה יתנהל הפורום, אז את הורסת אותו. נקודה קום.
את הפורום כמו שהוא. ענת

I DON´T THINK SO../images/Emo128.gif

סליחה , אבל התגובה שלך ממש לא לעניין, ככה הפורום ממש משעמם, מה הקטע בזה שכל-אחד אומר על השבט שלו שהוא הכי-הכי??, הרי בס"כ כולנו צופיפניקים כולנו אחים ואין הרבה הבדל בין שבט לשבט אני חושבת שכדאי לפתח את הדיונים בפורום יותר לשאלות תשובות עצות וכאלה... ולא להודעות שאין להן כל כיוון . מקווה לשיפור נטע

שכחתי להוסיף משהו קטנטן

לא התכוונתי שזה לא בסדר להשאיר הודעות כמו " שבט ____ שולטים " או משהו כזה , פשוט לא לפתוח הודעות שלמות בשביל השטויות האלה

את לא הבנת משהו...

מצידי את מוזמנת לחפש בכל הפורום הודעה אחת שאני כתבתי שבט_____שולטים, או משהו דומה...!! היא לא התכוונה רק להודעות האלה, היא התכוונה לזה שכאילו מעכשיו אנחנו צריכים לכתוב הודעות על המהות של הצופים, ועל עוד כל מני שטויות כאלה! אני לא באה לא לפורום הזה, ולא לצפוים, בשביל החינוך והערכים, אלא בשהיל הכיף, אז לא מעניין אותי לקרוא הודעות משעממות ויבשות על האידאולוגיה של הצופים, ואם הפורום כרגע משעמם אותך איך שהוא, את מוזמנת ללכת!
ענת

סיון ...

New member
ענת....

מה שאני רוצה זה לא להפוך את הפורום הזה לשום דבר. זה לא פורום שאני כותבת בו זה פשוט נושא שקרוב אלי. בסופו של דבר אתם תעשו מה שאתם רוצים עם הפורום הזה.. אני פשוט נותנת נקודה למחשבה. אני אל יודעת באיזה שכבה את...אבל את בטח עדיין בשלב הזה שבאים לצופים בשביל הכיף ולא בשביל הערכים ובשביל מה שהתנועה אומרת ומייצגת...ואין בזה רע...כיף זה חלק נכבד מאוד . פשוט אני מנסה להראות שהתנועה גם אומרת משהו וזה מעבר לכיף. אני חושבת שה"אידיאולוגיה של הצופים" ו"מהם ערכים?" ודברים כאלה אם תרצי או לא הם חלק מהתנועה ובפורום שקורא לעצמו פורום צופים צריכים להיות גם דברים כאלה!

אני בכיתה ח´....

ואני לא מאמינה שיש בן אדם אחד בעולם, שבא לצופים לא בשביל שיהיה לו כיף, אלא בשביל שהוא יוכל לקבל ערכים ומוסר....כאילו למה שבן אדם ילך לקבל ערכים ומוסר, בזמן שהוא יכול לשבת בבית ולהינות. ואם נדמה לך שהאנשים הם כאלה, את חיה באשליות! אף אחד, אולי חוץ ממך, "מבזבז" את הזמן שלו על הצופים לא כי זה כיף לו, אלא כי הוא מקבל ערכים.

0% angel

New member
תשמעי...

זה ברור שאנשים הולכים לצופים להנות אבל חלק מהדברים שאת מקבלת בצופים זה ערכים ואין מה לעשות ככה זה.. לדעתי את אפילו לא מודעת לכך שאת מקבלת ערכים כי בעיקרון המדריכים שלך לא באים אלייך ואומרים .."היום יש פעולת ערכים.." כי זה לא ככה הפעולות הם גם לכיף אך ביין היתר את מקבל ערכים בלי שאת מודעת לזה וזהו!
דניאל!

זה ברור!

וכבר אמרתי, אני יודעת שערכים זה חשוב, ואני יודעת שהתפקיד של המדריכים בחלקו הוא גם להעביר לנו ערכים תוך כדי פעולה, אבל כבר יש המון הודעות על ערכים ועל אידאולוגיה, שאם לא שמת לב מופיעות בטאג-ליין כל-הזמן, ולא צריך שנון-סטופ נדבר רק על ערכים כי זה ייבש את הפורום. הבהרתי את עצמי עכשיו?! (זו לא מריבה, זה ויכוח, אני בעד ויכוחים, אי אפשר תמיד להסכים על כל דבר! אם אתם חושבים שאני טועה, תגידו לי!)
ענת

ilaya

New member
אם זה מה שאת מחפשת......../images/Emo38.gif

יש את אתר האינטרנט www.zofim.co.il שמפעיל 5 פורומים פעילים ושוקקי חיים המיועדים לחברי שכב"ג, חניכים, ויש אפילו פורום בוגרים ! חוץ מזה יש באתר עוד מגוון גדול מאוד של עזרים וחומרי עזר, מרכז הדרכה ע-נ-ק ומרשים, ומגוון סיקורים וירטואליים כולל סיקור מפורט של מועצת התנועה הנ"א שהתקיימה בתחילת השבוע (מאות תמונות, החלטות המועצה, מהלך העניינים וכו´...) נשמח לראותכם, עילי אבני מנהל האתר

0% angel

New member
אה... שתקי

כיאלו מה אנחנו זה שאנחנו בצופים לא אומר שאנחנו צריכים לדבר על מוסר וערכים כל היום!!!

anat113

New member
אז ככה........

דבר ראשון למה לריב?
דבר שני- כל אחד בא לצופים בשביל מטרה אחרת יש כאלה שמחפסים יותר את הכיף והצחוקים ויש כאלה שמעניינים אותם יותר הערכים. לומרות שבסופו של דבר, לפכות מי שיכנס לשכב´ג, יבין(לפכות יבין.... ) את הערכים..... אז למה לכעוס, החיים יפים למה לכעוס....
ענת

סיון ...

New member
אני שוב אחזור.....

אתם מפספסם פה חופשי את הנקודה.... קודם כל נותנים פנ ביקורת בונה אז תגיבו בהתאם ולענות "שתקי" זה לא כ"כ בהתאם. אתם נעולים על מה שאתם רוצים לראות ולשמוע... אמרתי ואני חוזרת....בשכבות הנמוכות בוא נגיד עד כיתה ח´ כולל באמת באים לצופים קודם כל הוכי הרבה בשביל הכיף ובגלל שכיף, נקודה. אולי כשתהיו חמישיסטים תלמדו קצת יותר ותראו שיש בתנועה הרבה מעבר לכיף וזה מה שאני מנסה להגיד!!!!! וסבבה שכיף לכם פה,וכל השטויות שאתם כותבים פה זה אחלה...באמת,אבל לפעמים לדעתי זה פשוט לא מספיק ולפעמים צריך להיות גם מעבר לזה. לא אמרתי לדבר על ערכים ואידיאולוגיה כל הזמן ולהפוך את הפורום הזה ליבש...נהפוך הוא..פשוט גם קצת מזה לא יזיק לפורום ואולי גם ימשוך יותר אנשים אליו. מקווה שהבהרתי את עצמי!

BabyLove

New member
לא הייתי פה כמה ימים....

ותראו איזה רציניים הפכתם להיות!!! בנקודה מסויימת סיון צודקת אבל בכל זאת הפורום הזה הוא לא בשביל שנדבר על דברים שקשורים רק לצופים!!!!! סיון אם את רוצה שהפורום הזה יהיה כמו שאת רוצה אז תתחילי לדבר עם אנשים ולא ישר לתת ביקורת כי בכל זאת הפורום הזה יחסית חדש ואם יש לך בעיה עם השיחות שלנו אז אין לי מה להגיד לך!!! הפורום הזה הוקם כדי שאנשים ידברו על הנושא צופים וזה מה שעושים כאן הפורום הזה הוקם לא כדי שנדבר על מה שאת חושבת שצריך לדבר!!! אין לי כוונה לפגוע בך חן

אני לא מבינה....../images/Emo35.gif../images/Emo4.gif../images/Emo35.gif

למה אתם לא נותנים לאנשים להעביר ביקורת?? אני בטוחה שלסיון לא הייתה כל כוונה לפגוע בא"פ... היא רק אמרה את דעתה , ואתם ישר מתנפלים עלייה , היא אמרה לנו את זה לא בשביל לפגוע , אלא בשביל לשפר את הפורום ,אז תנו לה צ´אנס ותחשבו לפני שאתם מגיבים כי לפי דעתי יש משהו בדבריה.... ועוד משהו : פורום נועד בשביל שכל אחד יגיד את דעתו אז אני לא מבינה למה אתם כועסים עלייה? גם אם דעתה לא מצא-חן בעיינכם אתם לא צריכים לכעוס , כי זכותה להגיד כל מה שהיא רוצה כל עוד זה לא פוגע במישהו!!!!!! נטעעעעעעעעעע (((((((((((( עצבנית במיוחד )))))))))))))

א"פ = א"א

סליחה על ההצפה , אבל תיקנתי רק בשביל שאחר-כך אנשים לא יתנפלו עליי ויגידו שיש לי שגיאות כתיב . אז תנו לי להתנצל עוד פעם לפני חן ( מנהלת הפורום) , סורי חן....

למעלה