חשוב לי שתקראו....!!!

סיון ...

New member
אמממ....

ושוב ושוב ושוב.... תקראו קצת בין השורות,למה אתם כ"כ אטומים?! מישהו העביר ביקורת על הפורום שלכם שקצת לא מוצאת חן בעינכם אז אתם ישר תוקפים. ולפני שאתם מגיבים תקראו 10 פעמים את ההודעה שלי ואז אולי סוף סוף תגיעו למסקנה שרק ניסיתי להראות לכם משהו,אבל לא אתם ישר תוקפים.! BabyLove... מצד אחד את כועסת על זה שאני מעבירה ביקורת אבל אם תסתכלי טוב טוב תראי שגם את מעבירה ביקורת עלי. אני חושבת שמותר לי להגיד את מה שאני חושבת...ואם לא נוח לך עם זה זאת בעייתך בלבד! אני עושה בדיוק את מה שאת עושה...מעבירה ביקורת... ונטע,תודה...לפחות יש מישהי שמדבר אליה מה שאמרתי. יום טוב!

binba!

New member
לדעתי...............

זנ נכון, חוץ מכיף יש בצופים גם ערכים ואידיאולוגיה מסויימת, אבל.... לא צריך להפוך את הפורום לפוורום דיונים על האידיאולגיה הצופית! גם סיוון וגם אתם צודקים,אז אין טעם להתווכח... ענת, נכון שהפעולות שלנו, ברובם לא בדיוק עוסקות בערכים, ואם הם כן היו עוסקות בהם, אני לא בטוחה ששתינו היינו בצופים מכיתה ד´ ועד עכשיו.... אבל עדיין יש את הקטע שצופים זה מקום טוב לגדול בו (זה נשמע כמו קלישאה מטומטמת, אבל זה נכון...לפחות בשבט שלנו),כי זה פשוט ככה! תקחו עארס שבחיים שלו לא היה בצופים, ותקחו בנאדם שהיה מדריך... תסכימו איתי שיש הבדל!! אז ככה שבצופים, יכול להיות שבלי שאנחנו מודעים לזה לפעמים, יש גם ערכים וחינוך טוב.
מחנה פתיחת שנה גרם לי להבין את זה יותר טוב...
אז ככה שכולם צודקים במקרה הזה
.
שירה

שירה...וסיון!

אנשים כמו עידן פור, או אנשים כאלה, לא יהיו בחיים אנשים טובים, כי אם בן אדם יגדל להיות עארס או לא, זה לא תלוי בלאיזה תנועה הוא ילך, אלא איך שיגדלו אותו בבית, והצופים זה אומנם מקום של אנשים טובים, ולא של עארסים, ואני יודעת שחלק מהתפקיד של המדריכים זה להעביר לנו ערכים, אבל אנחנו לא צריכים להרוס את הפורום בשביל זה. וסיון, את אומרת שרק אמרת משהו וכולם תקפו אותך, זה לא נכון, כי אני אף פעם לא אתקוף בן-אדם בלי סיבה, אני מביעה את הדעה שלי בלי כעס. את יכולה להקשיב לי ואת יכולה לא. ממה שהבנתי את חמשושית, אז אני בסך הכל שנה מתחתייך, אין הרבה הבדל, אין לי בעיה שתדברי על הערכים ועל כל שאר השטויות האלה (בעיני זה שטויות), אבל את לא צריכה לבוא בטענות אל כל הפורום כולו, כי מהלך כזה מטרתו היא אך ורק ניסיון לגרום לאנשים ליבש את הפורום. את רוצה, תכתבי על ערכים, אין לי בעיה עם זה, בכלל לא. אבל אל תבואי בטענות, ותגידי לאנשים מה לכתוב, זה לא במקום.
ענת

binba!

New member
אממ...הכל נכון חוץ מדבר אחד קטן ...

סיוון לא חמשושית.... היא הציגה את עצמה כבוגרת תנועת הצופים...
שירה

binba!

New member
גדוווווווווללללל../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

קרעתי אותיייי... חחחחחחחחחחחחחחחחח....

ןואןךא

New member
לשירה...

שירונת אני מסכימה איתך בכל מה שאמרת...,(לכל אלא שלא יודעים אני שירה וענת באותו שבט)אבל לא הבנתי מה למדת במחנה פתיחת שנה...? שוגשוגית...

nIcKiTa

New member
אמ...

אני יודעת שחשוב לדבר על ערכים.. אבל לא כל היום.. כלומר, את אולי צודקת ואנחנו באמת לא מדברים יותר מדי על ערכים, אבל אם מישהו יעלה את הנושא אני בטוחה שזה יכול להיות דיון מעניין... בינתים כיף לנו פה והכל טוב! אמ.. נראה לי
יו חן

למעלה