חשוב לעשות מפעם לפעם:

DarlingAdam

New member
חשוב לעשות מפעם לפעם:

שרשור היכרות! ולמה חשוב? כי כל הזמן מצטרפים ומצטרפות ילדימות חדשימות שלא ממש יצא לנו להכיר אותם רשמית ועם כל הפרטים, וכי זה כיף. אז קדימה, תכתבו קצת על עצמכם. זה די קל :)

Sonata Of Tears

New member
!Das ich

אוקי, אני טיראל , בת 15 וחצי,כתה י' . גרה בתל אביב (מושבה נידחת מצפון לאילת)! מ..מה עוד לכתוב? הא! אני יודעת אוקי ,אני שומעת מוסיקה גותית,קלאסית,מייטל :) הא! ומוסיקה אירית כמובן תחומי העניין שלי הם! : (מנסה להשמע אדם עסוק) : פולקלור ( אני ממש מתעניינת בכל נושא הפיות למיניהם,המסורות ,החגים הפאגאנים וכו') שירה (אני נורא אוהבת ספרות ושירה בפרט,בעיקר כמו שרואים של אדגר אלן פו,לורד ביירון,טשרניכובסקי ,ויש עוד כמה) , אני מתעסקת בצמחי מרפא :) וזהו !:) מ..כן..חח

Yaara77

New member
../images/Emo23.gif אז אני יערה - פרידה

קשישה בת 53 וחצי הילדים כבר גדולים ואני או-טו-טו 3 חודשים מנותחת ומסיימת להחליף את כל התעודות מזכר לנקבה - ייהא במקצועי - מדענית, מחקר ופיתוח במכון מחקר - ועשיתי אאוטינג בעבודה ! בתחביבי - בישול, גננות, שופינג כמובן, ואימהות (מחכה לנכדים...) רצינית מחד, פרועה מאידך, אוהבת לעזור ולייעץ, ושומרת על איזון עדין בין נועזות לאחריות - בסיוע השומר הנאמן אורי
יערה

אני ../images/Emo3.gif

שי
ב20.4 יהיה לי 14
אאאאאאאמממממממממ.......חשבתי שאדם עשה שאלון!
אה,אני מאזור המרכז! ^_^ וכמה תחביבים:ספורט,ספורט,ספורט,להסתובב עם חברים,אינטרנט,לשמוע מוזיקה(לאחרונה אני לא שולל מזרחית
),ארמממממ...לישון!! מה עוד?

natali0106

New member
יערה יש סיכוי שתאמצי אותי...

יערה יש סיכוי שתאמצי אותי ותהיה גם אמא שלי...
כי נראה לי שאת מזה אמא קוליתתתתתתתת

מותר גם?

אני מה"חברים"
לסבית, מנהלת פורום הורות הומולסבית, ואיכשהו מרגישה כאן בבית, בפורום הזה.

אני יוהן,

מלחין גרמני בן כ-320 שנה, וגם נער דייקית מתל אביב. לפעמים אני תלמיד פנימיה בריטי חיוור, לפעמים אני פרח כמורה שברירי, לפעמים אני אקטיביסטית מבולבלת. אפשר לפנות אליי בלשון זכר או נקבה, וגם בצורות שמשלבות את שניהם ומשחקות בהם. ומאד נעים לי, כאן בפורום, אז זו הזדמנות להגיד תודה לכל מי שמשתתפת ומשתתף ומשתתףת בו.

מיכל0202

New member
אני מיכל (רק באינטרנט)

אני בת 23 עברתי ניתוח לשינוי מין לפני שנה בתאילנד. יש פה הרבה חומר על הרופא שלי שהוא דר' ספורן. אני התחלתי להגיב פה בפורום לפני כמה שבועות ואני מאוד נהנת.

א ו ף ף ף

New member
גמאני

א ו ף ף ף זה צליל שאני מפיק הרבה יותר מדי פעמים ביום, גרה הרחק הרחק בקרית גת מוכת האבטלה , בקומונה חביבה ומטורללת. אהה.. גיל? 22. עוד טיפה. *יוהן.. נשארו לי 20 יום לשיחרור.. אני מת מהתרגשות... חסל סדר מדים ושמירות.. ובכלל.. אין יותר גוף דכאני ולא נחמד כזה בחיים שלי.. רק שלא יתנו לי מילואים...why,oh why הייתי מ"כית בנים...)

matanbu

New member
מתן, (שימו לב-) מהיום 17

ואני מאילת. מה עוד לספר? יש לי היום יומולדת! :) אממ חוצמזה אני גם מאוד מאוד אוהב את הפורום הזה, כעיקרון אני לא ממש בעד הגדרות אבל אם ממש מתעקשים - הומו שמתאהבת בנשים יהיה בסדר (או משו). להלהלה ושיהיה לכולם יום טוב! =)

למעלה