חשוב לעשות מפעם לפעם:

אבא גאה

New member
ואני "אבא גאה"

בן 34 גר עם הגבר של חיי ומנהל עם האשה של חיי את פורום הורות הומולסבית (כן, כן ערבה האגדית - מקנאותים?) לי ולבעלי יחד יש ילד בן 4 "אושר" שלדעתי ברגע שיתחיל לכתוב אתם תוכלו להתחיל לקרוא אותו כאן
אבל בינתיים הוא רק בן ארבע ורק עושה אותי מאושר עם כל חיוך ונגיעה שלו.

transman

New member
ואני טרנסמן

29, חנון, פתח תקואי, רוכב אופניים, חולה על חתולים, FTM ודי הומו.

אני מאיה (רק באינטרנט)

מקווה לחיות כאישה לפני גיל 30 - חוץ מזה אין לי ממש קשר לפורום

אני עדי (שמי החדש חיחי)

אני עדי....עידן עד לפני כמה שבועות אני mtf בת 15 מחיפה....(עם עד עכשיו לא סמתם לב..."חיפאי...") אאאם...אני מדי פעם כותבת פה על מה שעובר עלי ובעיקר קוראת את מה שאתם רושמים פה..... ביי לכולם ....ובמיוחד משיקות למיכל...

מיכל0202

New member
תודה עדי../images/Emo8.gif../images/Emo50.gif

את באמת מתוקה וחמודה אני מאחלת לך הצלחה, תהיי חזקה יש דרך ארוכה לפנייך. אני איתך אל תידאגי יהיה בסדר, ביי

ליאתו

New member
אני ליאת

אורי הזמין אותי לבקר, וממש התאהבתי בפורום הזה, אז אם לא אכפת לכןם, אני נשארת לביקור ארוך. אני סתם אחת, האמת: בת שלושים, נשואה ואם לתאומים בני שנה; עובדת על דוקטורט בהיסטוריה. זהו. ממש כיף להכיר אתכםן.

אבא גאה

New member
סתם אחת?

היא אחת הנשים המדהימות שאני מכיר. למה אני לא מופתע ליאתו לראות אותך גם פה? כי יש לך לב ע-נ-ק.

ליאתו

New member
הי אבא'גא

הפעם באמת גרמת לי להסמיק. אתה יודע למה התכוונתי. בהערכה אין קץ, ליאת

DarlingAdam

New member
רק קמתי בשתיים :)

ומה התירוץ שלך? ...אה, חו"ל ;) יש צ'אט, או שאנחנו שני היחידים באזור בשעה הזו?

טל קר

New member
באיחור קל P:

אני בת 26, מנהלת את פורום פמיניזם בתפוז , טבעונית, עברתי לפני מספר חודשים לחיפה כדי ללמוד עבודה סוציאלית. חוצמזה יש לי פטיש למגדר ולנזילות מגדרית, לכן אני קוראת את הפורום כמעט מאז שהוא קם, עוד מהתקופות החשוכות שלפני האדם הראשון...

הצנצנת

New member
ואני

צנצנת. אני כמו זכוכית- זה אמנם נוזל, אבל ניתן לראות עדויות לכך רק אחרי המו-ן זמן.

למעלה