חשוב לקרוא!!!

Darakan

New member
חח.. מי שמדבר על להתבגר...

ותשים לב שאתה שוב פעם לא עונה על השאלה. ואתה לא עשית שום דבר רע? אולי פעם אחת תודה במשהו, תקבל דעות של אחרים ותחשוב לפני שאתה פותח את הפה.

Darakan

New member
ועוד משהו? "דברים קטנים"?

מה קרה לגישה של "זה נושא חשוב"?

Katy Cat

New member
יש לך טעות , עידו.

הם הבינו את שי לא נכון.. וההנהלה דווקא כן דיברה איתי היום עליך, ואני רק הייתי אומרת לך להזהר. זה הכל. ועוד משהו - תלמד לקבל קצת דעות של אחרים. אתה יכול לא להסכים איתם, אבל אתה לא יכול לקלל ולהשמיץ אנשים רק בגלל שהדעות שלהם נוגדות את שלך. פתחת דיון בפורום על נושא מסוים, ושי לא חושב כמוך. אתה חייב להבין ששי יכול לא לחשוב כמוך, מותר לו, זו זכותו. אתה יכול לטעון שאתה לא מסכים אבל אתה לא יכול להשמיץ אותו על זה. ההודעות של שי לא נאות לך? אתה לא יכול לשמור על חמתך וכעסך בתוכך? אל תקרא את ההודעות של שי, אבל אם אתה קורא תגיב באופן מכובד. גם "אני לא מסכים איתך" אפשר להגיד באופן מכובד. זה לא חייב לבוא לידי ביטוי בהשמצות!

בנתיים קטי אני לא מקלל ולא משמיץ !

וההנהלה יכולה לדבר אבל אני לא עשיתי כלום שמצריך חסימה.

הכבוי

New member
זה אמיתי!

רואים שזה אמיתי, ומה שנראה לך כאילו זה מודבק, זה פשוט מסיכת strap-on כדי להסתיר את הפנים כמה שאפשר (מלבד חורי נשימה ועיניים). בRiplie´s היה איזה אחד שדוב הביא לו אגרוף לפנים והוא נראה בערך ככה (ואת יכולה לסמוך על התחקיר של ריפליס שזה היה אמיתי) אז אין סיבה שמכונית לא תגרום נזק כזה או יותר. פאקינ ווייק אפ!

בראוניז

New member
שי זה בכלל לא מצדיק חסימה

דבר ראשון הוא לא הביא את התמונות במטרה לפגוע במישהו או לגרום לו אי נוחות. דבר שני ויותר חשוב זה שהוא לא העלה את התמונות להודעה עצמה, אלא רק נתן קישור, אז זה לא שאתה פותח וישר רואה מול הפנים, אם אתה לא רוצה אתה לא נכנס לקישור.

Katy Cat

New member
משהו קטן וחשוב...

מתברר, שגם העלאת קישורים לא נאותים זה אסור לפי החוקים כאן. גם אני לא ידעתי על זה, ולכן אני רק מיידעת, כדי שנדע בפעמים אחרות. אינני יכולה לקבוע אם התמונות בקישור של עידו נאותות או לא ולכן אני משאירה את הקישור,בטח שעם אזהרה.

בראוניז

New member
שי חנבעצ עשה טובה שתוק

דבר ראשון לא הצחקת דבר שני זה חשוב אמנם עידו הציג את זה בצורה אידיוטית אבל זה לא מפחית מהחשיבות של זה, אף אחד לא בא להרוס לך את התיאבון למרות שעליי זה לא השפיע ממש אולי על אחרים זה כן ישפיע

Darakan

New member
מי ניסה להצחיק?

איזה חשיבות ואיזה בטיח תעשה לי טובה, למה צריך להראות את הג´יפה הזה בכל מקום?

למה צורה אידיוטית ???

אני פשוט רציתי להראות תמונות מזעזעות כדי שלא יעשו שטויות בכביש אני סך הכל דואג לחברה שלנו

בראוניז

New member
עידו

בגלל שזה לא ממש קשור: זאת שאתה רואה בתמונה וקרה לה מה שקרה דווקא נהגה זהיר זה נהג שיכור נכנס בה וגרם לה את זה. ולא יודע כל הדרך הצגה של זה יכלה להיות אחרת

Darakan

New member
אתה באמת חושב שמי שיראה את זה?

יתחיל לנהוג בזהירות? אין לך אפילו מושג באחריות של נהיגה, כאלו דברים לא משפיעים בכלום, זה הכל עניין של אחריות אישית.

Darakan

New member
אין פה שום קשר

איך זה השפיע עליך? אתה רוצה להגיד לו שעכשיו לפני מעבר חצייה אתה תעמוד, תחכה, תסתכל לשני הצדדים 5 פעמים לפני שאתה עובר ותחכה שאין מכונית ב-500 מטר הקרובים (כי אולי יהיה נהג שיכור שנוהג ב-200 קמ"ש), ואז תעבור בבטחה בעודף מסתכל לשני הצדדים בקביעות? ורק לפרוטוקול, עליי זה לא צריך להשפיע, תאמין לי שיש לי את האחריות שלי בדרך, ותשאל את כל מי שנסע איתי.

למעלה