חשוב מאוד איך עוזרים לכם???

sillnce

New member
חשוב מאוד איך עוזרים לכם???

תכתבו פה הודעות איך אפשר לעזור למתיישבים ברצועה איך אפשר לעזור להם במאבק הצודק שהם מנהלים יש הרבה אנשים שרוצים תנו לנו איך לעזור תכתבו תשובה כל אחד

m a a y a n 2 0

New member
טוב- זה ממש יעזור אם

תקפוץ למכולת לקנות לכל המשפחות חלב מחר בבוקר. עם כל הבלגן של הפינוי הם לא קנו בעצמם ולא יהיה להם מחר לקפה. תודה, נשמה.

../images/Emo60.gif למה את ככה?

באמת אם יש דרך לעזור לאילו שפינו כבר נשמח לעזור להם. אם למישהו יש רעיונות ויודעים במה הם צריכים עזרה אז בבקשה לכתוב.. ובבקשה בבקשה לא להיות ציניים.

m a a y a n 2 0

New member
טוב- אז ברצינות

שאלת איך אפשר לעזור להם במאבק- אני אומרת- בואי נראה אי אפשר לעזור להם לבנות מחדש את חייהם במדינה. זה יכול להתבטא בדברים הקטנים: חבילות שי של מוצרי מזון וממתקים וצעצועים לילדים שעברו טראומה. זה יכול גם בדברים גדולים יותר כמו פנייה לחברות גדולות ובתי עסק כדי לנסות למצוא להם פרנסה. לדבר עם העיריה או המועצה המקומית שלך כדי לנסות לארגן להם ימי כיף או קיטנות לילדים כדי ההורים יהיו מאוד עסוקים עכשיו בארגון כל הניירת, המעבר לקראוילות וכל מה שכרוך בזה. בלי ציניות.

../images/Emo60.gif תראי

אני בת 17 אני צריכה משו שיהיה ריאלי שאני אעשה אז אם יש לך משו יותר קטן שאני יכולה לעשות אני אשמח אם תביאי לנו רעיונות.

m a a y a n 2 0

New member
אין בעיה- תעמדי את עצמך לשירותי

ביביסיטר חינם. זה יעזור להרבה משפחות. מבטיחה.

../images/Emo60.gif אין בעיה

את יודעת רק איך אני מתקשרת איתם? ואת לא חושבת שהם יעדיפו להיות כל המשפחה עכשיו ביחד? חשבתי על זה אבל חברה שלי טענה שהם ירצו להיות רק המשפחה בלי יותר מדי אנשים סביבם מה את חושבת?

m a a y a n 2 0

New member
אמרתי- זאת תקופה לחוצה ועמוסה

עבור ההורים- יש להם הרבה ביוקרטיה וניירת וסידורים שכרוכים במעבר. אני בטוחה שהם ישמחו לעזרה הזאת. צרי קשר עם עיריית אשקלון והם בודאי יוכלו להפנות אותך לגורמים הרלונטים.

לדעתי אי אפשר

כל מה שהחיילים מנסים בשיא הנחמדות, מדברים איתם בקול שקט ונינוח אומרים שהכל יהיה בסדר אבל המתנחלים בשלהם. מאכילים את החיילים בגיבובים של העלבות שלא מהעולם הזה. מניפים את הילדים שלהם נגד חייל שבן כמה? 20?19? לדעתי מה שלא נעשה המתנחלים יתחילו להגיד שרב ככה ככה גר פה ושם, אלוהים נתן את האדמה... (אני אישית לא יכולה להבין איך היגענו למצב הזה?)

D2T2S

New member
ההודעה שלך ממש לא קשורה

פה זה לא שירשור פוליטי אלא הומני לגמרי. את לא רוצה לעזור למפונים? לא צריך...! אבל תני לאחרים שכן רוצים, את הצ'אנס לעשות את זה.

יעל סתם

New member
לדעתי

לדעתי הלא צינית בכלל אפשר לבקש מקיבוצים בצפון להעביר את הילדים לשם כדי שיהיו במקום שקט ואפשר גם לפנות לרשתות גדולות כמו "אופיס דיפו" שיתרמו ציוד לילדים שהולכים עוד שבועיים לבתי הספר.

cold whisper

New member
המאבק אולי לא הצליח

אבל אפשר לעזור להם בהשתקמות אפשר לעזור להם להקים חממות במקרה שהם הולכים לעשות את זה.. זה רק דבר אחד שאפשר לעשות להם..

D2T2S

New member
במיידי

מה מחר בבוקר או אפילו עכשיו אני יכולה לעשות כדי להקל על האנשים האומללים האלה?

m a a y a n 2 0

New member
טוב, אז בשיא הרצינות-

תקני להם חלב. בטוח אין להם טרי. איך ישתו את הקפה?

cold whisper

New member
רוצה במיידי,אני אתן לך אחד

חבר שלי סיפר לי שיש באשקלון משפחה שפונתה מרצון וצריך לעזור להם בלפרוק משאיות כי היה להם 50 דונם של אדמות וחממות והמדינה לא עזרה להם בכלל...

cold whisper

New member
אין לי,אני רק יודע שהם באשקלון

ואם אתם גרים ברעננה יש הסעות אם הייתי יכול להשיג את חבר שלי הייתי נותן לכם יותר פרטים פשוט הוא נמצא עכשיו בבית חולים עם אבא שלו..

למעלה