חשוב מאוד איך עוזרים לכם???

cold whisper

New member
אין לי מושג..

הוא לא נתן לי מספיק פרטים:// תנסי לברר אצל אנשים,זה משהו פרטי שמארגנים כנראה(אם יש לך קשרים עם מספיק אנשים דתים בעיר את תעלי על זה)

../images/Emo60.gif אז זהו

שבעקרון זה משו שבנ"ע ארגנו. וזה בבוקר בערך בשעה 8 אבל זה לא לאשקלון אלא לחפץ חיים לעזור שם עם הילדים כמו ביבי סיטר ונוסעים לשם מרכבת צפון אם הבנתי נכון. אני לא בררתי כזה הרבה פרטים כי קודם אני צריכה לראות אם בכלל יש מקום.

cold whisper

New member
אוקי..

לצערי הרב ב8 אני לא יוכל לקום,אולי אני אלך להפגנה במקום אם יהיה מחר משו בחוות השקמים..

../images/Emo60.gif חשוב ללכת גם לשם

שמעתי שכל אילו שהסתננו היו שם. תלך לשם חשוב מאוד שאריאל שרון לא יהיה ראש ממשלה. שנלך לבחירות וכמה שיותר מהר.

shanz

New member
חשוב מאוד מאוד!!!!חובה לקרוא!!!!

א. יותר מ- 200 מפונים נזרקו לרחובות שדרות ללא שום טיפול של הרשויות ורק בחסדי תושבי שדרות מקבלים התייחסות!!! להפיץ דחוף!!! ב. אם אתם רוצים לעזור, לא להפגין- מי שיכול להגיע לצומת גבים, צומת שער הנגב וניצן לחזק את המפונים שמגיעים עם פרחים, ממתקים, אהבה וכו'- להגיע בהקדם!!! נא להפיץ כדי לסייע!!!!!

feel6

New member
זה היה כ"כ ברור אנשיםם

ממשלת ישראל כזאת אפסית זה היה ברור שישאירו אותם בסופו של דבר זרוקים ברחוב בושה לממשלת ישראל...אל תדאגו בבחירות הבאות אריאל שרון נופל! כל מה שתצטרכו אני מבקשת לעזור מכל ליבי בכל דבר אפשרי אני מברכת את הודעתכן והאכפתיות הרבה יישר כוח מי יתן ונקל ולו מעט על כאבם!! ליבנו איתכם אחים יקרים!

הדרך הכי טובה לעזור להם היא להחזיר

אותם לבית בגוש קטיף לבקש סליחה ולפצות אותם עבור הנזק שהמדינה גרמה להם. לפחות איש אחד נפטר כתוצאה מהגירוש. הוא היה ניצול שואה שגורש מביתו בהונגריה. אחר כך הוא גורש שוב מימית. מתי ששמע שבאים לגרש אותו עוד פעם הוא חטף התקפת לב ונפטר. יש לפצות את משפחתו עבור הצער שהמדינה גרמה להם.

TheOrion

New member
הוכחה?

יש לך קישור למאמר/כתבה/משהו שיוכיח את דבריך?

הבנאדם כבר היה זקן

מתי תפנימו? הוא היה זקן, וההתקף לה שהוא קיבל די שכיח בגילו! חוצמזה שאני מתארת לעצמי שהלחץ גם לא עזר, חוצמזה יש לכם הוכחות לזה?

המשפחה ספרה שמתי ששמע

שבאים לגרש אותו שוב הוא נזכר בהונגריה, נכנס לדכאון, סבל התקפת לב, ונפטר. אני לא נוהג לשמור לינקים כל פעם. אם תבטיח לפעול לפצות את המשפחה אחפש לינק עבורך.

TheOrion

New member
אם תצליח...

להביא לינק שיוכיח ב-100000% שהאשם היחיד במות האדם הוא ההתנתקות, אני אסכים לפצות את המשפחה במיטב כספי. איך אני? אבל, דע לך, אני מחפש לינק לכתבה לא מוטית של כלי תקשורת מוכר וידוע. אני לא אקבל כתבות מאיזה עיתון של 100 אנשים בהתנחלות כזו או אחרת ככלי תקשורת שכזה. בהצלחה.

sillnce

New member
יש טיזה טלפון

יש איזה טלפון של עמותה או משהו שאפשר להצתרף אליו לעזור לכל האנשים האלה???

למעלה