איזה קליפ
N NarihS New member 18/7/04 #34 ווואי באמת איזה קליפ מדהים!!!! איך אהבתי!!!!! וגם השיר פשוט פצצה!!!!!!! איזה מוכשר אתה! כל הכבוד!!!!
C ChipiM New member 19/7/04 #38 ../images/Emo140.gif ../images/Emo13.gif קליפ מהמם... הכי אהבתי את הקטע שהיא נופלת ומתעוררת על המיטה שמכוסה ב"paper flowers" מוכשר!!!!
../images/Emo140.gif ../images/Emo13.gif קליפ מהמם... הכי אהבתי את הקטע שהיא נופלת ומתעוררת על המיטה שמכוסה ב"paper flowers" מוכשר!!!!
Y yogniz New member 19/7/04 #39 הא../images/Emo70.gif נזכרתי מאיפה את מוכרת לי../images/Emo70.gif את גם בפורום אוונסנס לא
Y yogniz New member 21/7/04 #41 אז מאיפה את מוכרת לי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif אני 100% מכיר את הניקניים שלך
C cobainos New member 17/7/04 #17 הייתי רוצה לעזור אבל... צה"ל הרשע לוקח אותי... ואני כנראה אביא אותה באיזו טיסונת לספרד לפני זה..ככה שזה לא ממש יצא.
הייתי רוצה לעזור אבל... צה"ל הרשע לוקח אותי... ואני כנראה אביא אותה באיזו טיסונת לספרד לפני זה..ככה שזה לא ממש יצא.
° °•טשי•° New member 17/7/04 #18 מתי אתה מתגייס? זה אומר שאין שיער תזמין אותי למסיבת גיוס כן?.. הרגע חזרתי מאחת.. היה כיף לא נורמלי.
C cobainos New member 17/7/04 #19 ב8.8 אני לובש ירוק../images/Emo105.gif ולא של מכבי חיפה... כן השיער ירד ...ובטח שאני אזמין אותך למסיבת גיוס
ב8.8 אני לובש ירוק../images/Emo105.gif ולא של מכבי חיפה... כן השיער ירד ...ובטח שאני אזמין אותך למסיבת גיוס
S S h a d o w f a x New member 18/7/04 #23 השיער יורד?.?? אין אפשרות לשחד אותם??? או לי אבל אבל יש לך שיער יפה. למה?!
C cobainos New member 18/7/04 #29 כמו שאומרים:fuck the system הצבא הזה לוקח ממך הכל:את החופש,את החברים והקרובים,את הבית ומשאיל לך אותם רק בסופ"שים,אם בא לו. את השיער הוא לוקח לגמרי.בררר
כמו שאומרים:fuck the system הצבא הזה לוקח ממך הכל:את החופש,את החברים והקרובים,את הבית ומשאיל לך אותם רק בסופ"שים,אם בא לו. את השיער הוא לוקח לגמרי.בררר
S S h a d o w f a x New member 18/7/04 #31 אבל אבל אבל ה-ש-י-ע-ר!../images/Emo12.gif זה כאילו אסור!!!