חשוב מאוד!

AviTal41

New member
חשוב מאוד!

סליחה שפתחתי שירוש חדש אבל זה בקשר להביא את30 שניות לארץ... אוקיי חברה שלי מעריצה גדולה של טוקיו הוטל סיפרה לי איך היא וכל שאר המעריצים הביאו אותם לארץ..ושתדעו היה ל30 שניות סיכוי יותר גדול לבוא.. הם חתמו על עצומה אבל לא ישראלית.לכל להקה יש אתר מיוחד(לועזי)שבו צריכים לבחור את הארץ ולהצביע..עכשיו מצאתי 2 באחד יש רק 7 מעריצים בישראל ובשני 90..אז תצביעו כי האתרים האלא כן משפיעיםם.. עכשיו חברה שלי ספרה לי שהם ערכו מפגשים בעזריאלי והיו שם לפחות 5000 אנשים.(יותר נכון בנות) הם ניגנו את השירים שלהם במפגשים וצילמו תמונות של כל המעריצים ביחד והתקשרו לראש1 שיבואו ויצלמו את זה ויעשו כתבה..וכשראש1 ראו שיש להם פה הרבה מעריצים(או מספיק בשביל להביא אותם לארץ)הם התקשרו אליהם(לטוקיו הוטל)ועשו איתם ראיון והם היו בשוק מזה שיש להם פה מעריצים..בטוח גם 30 שניות לא יודעים שיש להם פה מעריצים או לפחות הרבה מעריצים ואם ראש1 יראו שיש פה הרבה מעריצים הם יעשו איתם ראיון.. והשער של טוקיו הוטל התפרסם בכל החדשות של גרמניה כי הם היו בשוק שטוקיו הוטל התפרסמו גם פה.. וכל הסרטונים מהמפגש התפרסמו ביוטוב...והם ראו הכל ואחרי כמה חודשים הם היו פה.. אז לדעתי אותו דבר אנחנו צריכים לעשות.. אז לבנתיים העצומות שמצאתי... האתר הזה צריכים קודם כל להרשם פה..בצד רשום בכחול Join iPetitions! רושמים פרטים וכו..כשמגיעים לשלב השני לא צריך לעשות אותו העיקר רשום שנרשמתם.. http://www.ipetitions.com/index.html?a=01f2f8a4 ואז להכנס לפה.. http://www.ipetitions.com/petition/30STM/signatures.html להכנס ל email friends למעלה ולהצביע.. ועוד אחד פה..(נראה לי שהוא יותר קובע..) http://www.globaldust.com/music/detail.php?id=6674&map=&tab=locate&country=Israel&state=&city= להכנס להרשמה ADD YOUR LACTION/ADD FAVORIT באדום למעלה..זה קצת ארוך..למי שבת 13 ומטה לזייף את התאריך כי זה מעל גיל 13.. לבחור את הארץ..ואז י לכם כל מני אותיות וכתוב CITY משו.. תחפשו את האותיות הראשונות שהעיר שלכן מתחילה בהן(זה באנגלית..)ויש שם את כל הערים..ותבחרו את העיר.. זה באמת חשוב אם אתן רוצות להביא אותם לארץ..=]]

בוקר טוב

אם תקראי את כל השרשור הופעות שפתחתי אני מורן דאגנו להבהיר להם שיש פה מעריצים את העצומה באתר הלועזי שכבר פתחתנו נתנו להם ואנחנו עדיין ממשיכים להחתים עליה. אני כרגע בקשר עם כמה מעריצות של טוקיו הוטל.. אבל תודה על כל ההסבר

בנוסף

ראש1 כבר היו איתנון בקשר עוד ביום קידום הקודם אבל עד שהם ניזכרו סיימנו את היום קידום ולא היה טעם שהם יבואו. יש כבר עצומה לועזית והיא זאת www.petitiononline.com/30stmIsr חשוב שלא יפתחו יותר מידיי עצומות אונליין כדי שנוכל לרכז את רוב העצומות ולקבוע עצומה ראשית אחת. אם פתחת אחת שמה, ויש לך אפשרות לסגור אותה, בבקשה תעשי זאת, כדי שלא יווצר יותר בלבול..

AviTal41

New member
זה לא אני פתחתי את העצומות האלה מצאתי אותם

וחברה לי אמרה שזה מהאתר של הלהקה או משו כזה...

האתר הרישמי של הלהקה?

לא נראה לי .. הם אף פעם לא מפרסמים עצומות באתר הרישמי

AviTal41

New member
לא יודעת אני לא זוכרת מה היא אמרה

נראה לי היא התכוונה שיש עצומה בינלאומית רשמית או משו כזה לא זוכרת... לא משנה חח....

AlmogiToMars

New member
אוקיי ..

נחמד מאוד שאת עוזרת לנו להביא אותם לארץ .. אני לא מנהלת האתר או לא קשורה איכשהו אז אם יגידו לך למה פתחת שרשור חדש אל תתפלאי .. ואני ייכנס לשניהם ויירשם.. תודה

אף אחד לא יתנפל עליה כי היא פתחה שרשור חדש

ואנשים, אתם חייבים להפסיק עם הפחד הזה. זאת הודעה מאוד חשובה, שקצת איחרה את זמנה. ובבקשה ממך, אל תחתמי על עצומות אחרות של 30 כי אז יווצר בלבול.. ואנחנו מעדיפים שהעצומה שהבאנו ל30 ביד תהיה הראשית ושלא יפתחו עוד 100 עצומות מסביבה שלכל אחת יש 70 חתימות בערך. כי אז כבר לא יודעים את מה להחשיב

AlmogiToMars

New member
חחחח

טוב ... אז אני לא יחתום ותאמת נראה לי שחתמתי בעצומה ההיא כבר 17 פעמים וכל פעם בשם אחר חחח D: ***בקשר לבלוג *** אני מנסה לפרסם אותו כמה שאני יכולה באתר וכבר הגיבו לי כמה אז אם את רוצה לדבר איתי וזה כנסי אליי לאיי סי .. 429974900 וזה לא כזה משנה לי שיראו חחחח [=

אני מציעה לך שתחכי עם הבלוג עוד קצת

עד שאני ודנה וסתיו שגם רצו להשתתף בבלוג נתפנה קצת. אם את באמת חתמת על העצומה שלנו 17 פעמים אז.. זה נורא עצוב. ביקשנו לא לעשות את זה..
כי צריך שזה יהיה כמה שיותראמין לא משנה, אין שום דבר שאפשר לעשות לגבי זה אפשר.

ה4 חתימות החדשות שיש בעצומה

האם את חתמת בשמות האלה? את פשוט רוצה לדעת אם לאשר אותן או לא..

AlmogiToMars

New member
חחח לא.. פשוט כתבתי בבלוג

את הקישור של העצומה .. בטח ילדים חתמו חח אני לא חתמתי כבר הרבה זמן .. וקצת הגזמתי עם ה17 פעמים.. אולי חתמתי 4-5 חחח לא יותר ..

../images/Emo79.gif אממ..

ביום קידום שהיה בחנוכה, ראש1 היו אמורים לבוא, בסוף זה לא הסתדר ובדיוק שסיימנו לעשות הכל הם התקשרו
מפגרים
30 יודעים שיש להם מעריצים בארץ והם אמרו לשני שעד סוף 2009 בערך הם לא יבואו ויש לנו כבר עצומה

AlmogiToMars

New member
דווקא פסח ? :-O

אז אני מקווה שזה לא ייצא בימים של הבומבמלה כיי אני הולכת לשם ורציתי דווקא להיות ביום קידום .. =\

למעלה