חשוב מאוד!

אני מתכוונת לזה

שיש לנו מספיק זמן לסדר את זה בפסח כדי לנסות שזה לא יצא על הבומבמלה.. הרי תאריכים למפגשים מחליטים עם כולם..

AviTal41

New member
אוקי הבנת הכל...

אממ יש לי שאלה למה הם לא יכלו להגיע עד 2009?

כי לפי מה שתומו אמר

הם מסיימים את הטור באירופה עוד שבוע וחוזרים חזרה לארה"ב להקליט את הדיסק החדש. הם חוזרים חזרה לאנגליה ליומיים במאי כדי להופיע בפסטיבל give it a name וחוזרים חזרה להקלטות. האלבום עתיד לצאת בחורף 2008, והם בטח יופיעו שנה, שנה וחצי בארה"ב ואז יבואו חזרה לאירופה, מה שאומר שעד כמעט סוף 2009 ללא נראה אותם. למה? כיוון שדיי הם כבר סיימו את ABL הם טחנו אוות מכל הכיוונים, הם סגרו את כל הקצוות והם מתים כבר להקליט. תומו אבל לא התייחס לתאריךף מוקדם יותר מ2009 הוא אמר לי This is your best shot אז אני חושבת שאם יש מישהו שכדאי להקשיב לו זה תומו. הם לא יטוסו כל הדרך מארה"ב לכאן בשביל הופעה אחת, אבל אם עוד שנתיים הם יראו שיש דרישה והם יבואו כחלק מהסיבוב הופעות שלהם באירופה זה יהיה יותר כדאי- גם בשבילנו, גם בשבילם וגם מבחינה כספית.

AviTal41

New member
אהה אוקי תודה...

אני בדיוק עכשיו סיימתי לקרוא את מה שכתבת למטה על ההופעות... אז עד שהם יסיימו עם כל ההקלטות וההופעות צריכים להפיץ את הלהקה למי שלא מכיר כדי להשיג עוד מעריצים ואז להפציץ את העצומה שאתם פתחתם... [לדעתי צריך לחתום בכל עצומה כי אי אפשר לדעת איזה עצומה משפיעה... אלא אם כן אתן יודעות] אז לבנתיים מקווה נהנתן בהופעות... וכשתקבלי את התמונות תעלי אותם ...|
|

העצומה שמשפיעה היא זאת שאנחנו שומרים עליה

ומפרסמים אותה.. וזאת שנותנים אותה ללהקה בסופו של דבר.. כלומר.. זאת שלנו שיש בה 800+ חתימות כי כבר נתנו לה אותה שבוע שעבר נוריץ'

i am777

New member
אני יודעת שזה לא קשור אבל...

באותו יום שיצא הקליפ שראיתי אותו - מגלים שם רק דברים חדשים... ראיתי את התמונות, שרצות כזה.. וכ'ו.. אבל פתאום לא מיצמצתי(חח) וראיתי קיבה של חזיר\של חיה כל שהיא... זה היה מוזר ביותר.. אבל איזה קליפ יאללה... פשש.. תגידו , מתי רואים אותו ב - MTV ??

בABL? לא יכול להיות

הם הכניסו דברים אלימים לתוך דה קיל, לא לABL אולי ראית בABL את השוטים של הקרח שנמס. או שאולי דיברת על דה קיל וסתם התבלבלתי. כי יש מצב.

etmiys

New member
לא... יש בABL

תמונה אחת של החלקים הפנימיים של איזה דג או משהו... בקושי שמים לב לזה...

SHAHARnavon

New member
נכון...

נוו ג'ארד מה אפשר לעשות?.. לא לא סתם אין לי מושג צריך ליהיות לזה איזה שהוא קשר.. חשבתי על משהו אבל אני ירגיש ממש דפוקה אם אני יכותוב את זה... אז אני מעדיפה לשמור את זה לעצמי...

i am777

New member
תשמעי -

אני עצרתי את התמונה של החיה הזאת. בול עליה. זה היה חזיר ענקי עם כל הקיבה שלו ממש רואים את זה. כנראה שלא ראית.... זה בדיוק אחרי כל הרובים זה במהירות מטורפת!... אני לא יודעת איך עצרתי את זה אבל זה היה מגניב עצרתי סתם ככה - למרות שאני יודעת שראיתי את הכל ופתאום אחרי הכל הופיעה התמונה הזאת.

ברצינות? :-O

אני חשבתי שזה.. קרח נמס כזה, אם אני מבינה למה את מתכוונת.. יש לך איזשהי דרך להעלות את התמונה לכאן?

i am777

New member
תראי -

זה סרטון.. אין לי אפשרות לנסות לקחת את התמונה..... אבל אני יוכולה לצלם לך אותה ישירות. רוצה?....עם המצלמה שלי אני מצלמת ואני אוכל להראות לך :). חכי רגע... ווואיי....שוב פעם לתפוס את התמונה הזאת.

i am777

New member
תפסתי!...

דג אה?!.....חחח טוב שלא רואים לדבר את המעי הגס ! DX.... שנייה....אני אשלח אותו

i am777

New member
אני מנסה לעלות את זה פה באתר

זה לא נותן לי... מה לעשות??...

i am777

New member
..........................................!

העלתי את זה בדף שלי. כנסי לדף שלי ואז תכנסי לאלבומים...שם תראי את זה. אה....ולכל מי שרוצה לראות את החיה הזאת - גם. ABL

למעלה