חשוב מאוד

חשוב מאוד

אני חושבת שאני לא רצויה בפורום הזה! יש כבר 4 ילדים שעזבו את הפורום בגלל אותו סיבה! והיא :אני כותבת חידות,חושבת כל הלילה על פעילויות כייפיות שאפשר לעשות בפורום הזה אבל אתם לא מתחשבים! כתבתי חידה - אף אחד לא ענה עליה!!! אפילו לא ילד אחד... טוב ...זכותכם...אבל אותי זה מאוד מעליב!!!!!!!!!

ביי../images/Emo7.gif

אני עוזבת!!! אבל אני רוצה מסקרת שלכם ושל מרי-קייט ואשלי !!! אם אתם יכולים אז אתם יכולים לכתוב לי תגובות ושים כל אחד מכם תמונה שלו או של מריקייט או אשלי!!! רק אם אתם רוצים........ להתראות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Queen Balat

New member
את רצויה ../images/Emo15.gif

אבל כדאי שתתחילי לרדת מהענן שאת חייה עליו. חידה- על מה את בדיוק מסתמכת
יש לך בדיוק את המידע- לא
אז אל תמצאיי פרטים. פעיולויות- תנסי להפעיל אותן, אבל בצורה שאת על האדמה, במציאות, ולא בשמים, בדמיון.

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gif

יפ... אלונה צודקת...
ואת לא צריכה לחשוב על פעילויות כל הלילה, זה לא שמצמידים לך אקדח לרקה ואומרים לך לחשוב על פעילויות, פשוט כשעולה לך איזה משחק מגניב או תחרות מדליקה, תרשמי- לא צריך להפעיל את המוח שעות נוספות

ביי

כפי שאמרתי בגל הפרישות שהיה לנו לפני מספר שבועות- אני לא הולכת להתחנן לאף אחד שיישאר. את רוצה ללכת
בבקשה. אבל שני דברים: 1. אל תמציאי שטויות כמו "יש כבר 4 ילדים שעזבו את הפורום בגלל שלא מתחשבים בפעילויות שלהם"
שטויות במיץ
אף אחד לא עזב את הפורום בגלל זה
להיפך... אנחנו דווקא פורום שנמצא בכל הפעילויות... 2. כמו שאלונה וקארין רשמו- את מצפה שאנשים יענו לך על חידה שאת המצאת
אף אחד לא יודע את התשובה כי מבססת אותה על אויר...

RinRan

New member

גם עם זה אני מסכימה... בעעעעע יש לי הרבה דעות

תכשיבי טוב!!!

אני לא המצאתי את החידה! אל תחשבי שאת יודעת הכל עליי-איך אני ממציאה ומאיפה! ועוד משהו:4 ילדים עזבו את הפורום הזה כן מהסיבה הזאת! אני תמיד נכנסתי לפורום[לא הייתי רשומה בו]ו4ילדים כתבו שהם לא רוצים להיות בפורום הזה בגלל שהם לא רצויים! את גם לא יודעת למה אני לא רוציה! אני כותבת משהו - אף אחד לא עונה! אז אל תחשבי שאת יודעת מה קורה פה ואיך!!!

נמאס../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif

"אשלי", את ממש לא גאונה, וגם ממש לא כוסית. מה יש בך
- כלום
Nada
nothing
עוד שפה
תאמיני לי, אני קארין, אריאלה וכל מי ש"חושב שהוא רצוי", יודעים מה קורה ואיך. את רוצה להמציא דברים
, בחופשיות, אבל לא כאן. האנשים כאן, לשם שינוי(יש
), חיים על כדור הארץ, ולא על מאדים. רוצה להרגיש רצויה, תתחילי לנחות

../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gif עוד הפעם ../images/Emo35.gif כנס

אמממ ... תקשיבי ותקשיבי טוף
נמאס לי כבר שכל אחד כותב שהוא לא רצוי בפורום
!| די
אנחנו לא רוצים שתעזבי
אבל אם את רוצה , ב'קשה אף אחד לא עוצר בעדך ...

ל "אשלי אולסן הפצצה"-

ת'שמעי, אנחנו לא סתם גרומים לילדים להיות "לא רצויים" בפורום הזה. המקרה היחידי שאנחנו עושים את זה זה כשילדים מקללים, הורסים, וכו'. עכשיו, את, לא עשית שום דבר כזה, אז אין סיב לתת לך להרגיש ככה, ואני חושבת שזה גם לא מה שעשינו באמת. תראי, החידות שלך הן לא מציאותיות. עכשיו, במקום לכעוס ולהתעצבן, תקשיבי למה שאומרים לך. הנה, שוב, אם עדיין לא הבנת: "מי מהתאומות יותר מקובלת?" -אחת המחידות שלך. נגיד שאני עונה שאשלי. אבל עומר, יותר אוהבת את מרי-קייט וחושבת שהיא יותר מקובלת, ועונה שמרי-קייט. מי צודקת
א'פחד
יכול להיות שעומר צודקת, יכול להיות שאני צודקת, זה תלוי במציאות. אנחנו לא יודעים מי ב'מת יותר מקובלת, אבל אני חושבת, בהתחשב בעובדה ששתיהן שחקניות מפורסמות, ששתיהן מקובלות. וחוץ מזה-זה תלוי בקרב מי...בקרב החברים של אשלי היא מקובלת, ומרי-קייט פחות, וההפך. הבנת
נ.ב אתם לא חושבים שדי הגיוני שמרי-קייט ואשלי לומדות בבית ספר פרטי? או רק לילדים מסויימים עם מעט תלמידים? כי... א.אם הן ילמדו בביצפר רגיל, ה-מון ילדים יבקשו חתימות וזה...(לחברים, להורים, לעצמם, לדודה, לבת-דודה, לאחותה של החברה, לחברה, לשרון מישראל
)? למרות שהם מכירים אותן, זה הרבה ילדים בתיכון אמריקאי.. ב.הרי ברור שלאשלי ומרי-קייט יש מאבטחים, ואנחנו ראינו אותם גם בתמונות, אז...איך בדיוק למרי-קייט ואשלי יהיו מאבטחים בביצפר רגיל? זאת אומרת, זה מציק, מאוד. הם צריכים לשמור בכל מקום. (אפילו בשירותים!), ובכל פעם שמרי-קייט או אשלי ירצו ללכת להביא משו מהלוקר,כל המסדרון יתפנה רק בשבילן. ג.בביצפר רגיל, הן יפסידו הרבה מאוד מבחנים וכאלה רק בגלל צילומים, ואני יודעת שהן אמרו שיש להן מורים פרטיים בזמן הצילומים או כשהן נוסעות לאנשהו, אבל אני עדיין חושבת שבביצפר רגיל יהיה להן קשה להסתגל מחדש כל פעם
. ד.כל מי שגר בסביבה, או בקליפורניה בכלל יבוא לביצפר בזמן שהן שם וירצה לפגוש אותן.(ויש כאלו שגם יעשו את כל הדרך מישראל בכדי לפגוש אותם...*שורקת בתמימות ומסתכלת מסביב*) אז....נכון שזה נשמע יותר הגיוני שהן לומדות בביצפר פרטי? נכון נכון נכון נכון
*לנשום*
תגובות
צ'או

karin agajany

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo113.gifאוקיי...

אני מסכימה עם הדעות הראשונות של אלונה וקארין. את כן רוצויה, אבל מה שאת אומרת הוא לא בוודאות נכון... ואני לא יודעת אם 4 ילדים עזבו בגלל אותו דבר כי לפי מה שאני יודעת את הראשונה שעושה דבר כזה... ד"א, אני כותבת במחשב הנייד החדש של אבא שלי... הוא מזה מגניב רק אני רגילה לאינטרנט מהיר אז זה קצת מעצבן...

שרון...

יש הגיון במה שרשמת (בקשר לבית ספר) אבל הן כל הזמן אומרות שהן לומדות בבית ספר רגיל... אז אני כבר לא יודעת מה לחשוב... קארין- מסכנונה... את רגילה לאינטרנט המהיר
אוי ואבוי... חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

karin agajany

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo113.gifאריאלה

עד כדי כך מסכנה אני לא.... כי רוב הזמן אני יכתוב במחשב שלנו... למשל כמו עכשיו...

A d i d a

New member
התאומות לומדות בביצפר פרטי

כל מי שיש לו כסף לומד בביצפר פרטי בארה"ב וקנדה כי האנשים בבתי ספר רגילים ממש מפחידים.... שמעתי את זה מחברות שלי שגרות בארה"ב וקנדה.

RinRan

New member

כן כל הבוליז, זה נשמע ממש מפחיד... מה בעצם יש בבי"ס פרטי?

תכשיבו טוב.......

אני פגשתי אותן ואני יודעת מי יותר מקובלת! וזאת אשלי! יש לי עובדה למה שאמרה שרון: אני אוהבת יותר את מרי-קייט ואני לא אומרת שמרי-קייט מקובלת כי יודעת שאשלי מקובלת !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo108.gifכמה דברים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo110.gif

ל"אשלי הפצצה" את פגשת אותן אז תביאי תמונות
עוד משהו לאשלי הפצצה - אם את כול כך אוהבת את מרי קייט אז למה השם שלך הוא"אשליהפצצה"
ועוד משהו עכשיו הם הוציאו את אייקוני טו בשבט אז אני מאמצת אייקון חדש:

A d i d a

New member
תקשיבי את טוב

טפילו אם פגשת את מרי-קייט ואשלי, את לא יודעת מי יותר מקובלת. למה
כי את לא היית איתן בביצפר ולא ראית מי יותר מקובלת. אפילו אם כן היית איתן בביצפר, לא היית איתן בביצפר לתקופה ממושכת דיו כדי לדעת מי יותר מקובלת.
בתיכון, לרוב, אין מקובלים ולא מקובלים. זה כבר מתחלק לקבוצות. התאומות בכיתה י"א, משמע- תיכון.
לא נראה לי שפגשת את התאומות כי אם כן היית פוגשת, ההודעה הראשונה שלך בפורום הזה היה "היי, אני מעריצה של התאומות ופגשתי אותן!" או משהו בסגנון. הפלא ופלא, לא כתבת את זה. וגם אפילו אם כן פגשת אותן. למה לא נראה לי שתשאלי "מי יותר מקובלת מבינכן?" ועוד יותר לא נראה לי שהן באמת יענו לך על זה!

למעלה