ל "אשלי אולסן הפצצה"-
ת'שמעי, אנחנו לא סתם גרומים לילדים להיות "לא רצויים" בפורום הזה. המקרה היחידי שאנחנו עושים את זה זה כשילדים מקללים, הורסים, וכו'. עכשיו, את, לא עשית שום דבר כזה, אז אין סיב לתת לך להרגיש ככה, ואני חושבת שזה גם לא מה שעשינו באמת. תראי, החידות שלך הן לא מציאותיות. עכשיו, במקום לכעוס ולהתעצבן, תקשיבי למה שאומרים לך. הנה, שוב, אם עדיין לא הבנת: "מי מהתאומות יותר מקובלת?" -אחת המחידות שלך. נגיד שאני עונה שאשלי. אבל עומר, יותר אוהבת את מרי-קייט וחושבת ש
היא יותר מקובלת, ועונה שמרי-קייט. מי צודקת
א'פחד
יכול להיות שעומר צודקת, יכול להיות שאני צודקת, זה תלוי במציאות. אנחנו לא יודעים מי ב'מת יותר מקובלת, אבל אני חושבת, בהתחשב בעובדה ששתיהן שחקניות מפורסמות, ששתיהן מקובלות. וחוץ מזה-זה תלוי בקרב מי...בקרב החברים של אשלי היא מקובלת, ומרי-קייט פחות, וההפך. הבנת
נ.ב אתם לא חושבים שדי הגיוני שמרי-קייט ואשלי לומדות בבית ספר פרטי? או רק לילדים מסויימים עם מעט תלמידים? כי... א.אם הן ילמדו בביצפר רגיל, ה-מון ילדים יבקשו חתימות וזה...(לחברים, להורים, לעצמם, לדודה, לבת-דודה, לאחותה של החברה, לחברה, לשרון מישראל
)? למרות שהם מכירים אותן, זה
הרבה ילדים בתיכון אמריקאי.. ב.הרי ברור שלאשלי ומרי-קייט יש מאבטחים, ואנחנו ראינו אותם גם בתמונות, אז...איך בדיוק למרי-קייט ואשלי יהיו מאבטחים בביצפר רגיל? זאת אומרת, זה מציק, מאוד. הם צריכים לשמור בכל מקום. (אפילו בשירותים!), ובכל פעם שמרי-קייט או אשלי ירצו ללכת להביא משו מהלוקר,כל המסדרון יתפנה רק בשבילן. ג.בביצפר רגיל, הן יפסידו הרבה מאוד מבחנים וכאלה רק בגלל צילומים, ואני יודעת שהן אמרו שיש להן מורים פרטיים בזמן הצילומים או כשהן נוסעות לאנשהו, אבל אני עדיין חושבת שבביצפר רגיל יהיה להן קשה להסתגל מחדש כל פעם
. ד.כל מי שגר בסביבה, או בקליפורניה בכלל יבוא לביצפר בזמן שהן שם וירצה לפגוש אותן.(ויש כאלו שגם יעשו את כל הדרך מישראל בכדי לפגוש אותם...*שורקת בתמימות ומסתכלת מסביב*) אז....נכון שזה נשמע יותר הגיוני שהן לומדות בביצפר פרטי? נכון נכון נכון נכון
*לנשום*
תגובות
צ'או