טפילו= אפילו
א אשלי אולסן הפצצה New member 11/2/03 #22 אני כן פגשתי אותן אני שאלתי סתם מי יותר מקובלת כי זה חידות לא? ואת תסתמי ! אני אכתוב מה שאני רוצה
A A d i d a New member 11/2/03 #23 מה זה משנה אם פגשת אותן או לא? אני אמרתי שאפילו אם פגשת, את לא יכולה לדעת מי יותר מקובלת? קלטת? יופי!! לכן, אם את לא יודעת את התשובה לחידה- אל תכתבי את החידה!
מה זה משנה אם פגשת אותן או לא? אני אמרתי שאפילו אם פגשת, את לא יכולה לדעת מי יותר מקובלת? קלטת? יופי!! לכן, אם את לא יודעת את התשובה לחידה- אל תכתבי את החידה!
א אני רואה כפול New member 12/2/03 #24 אני לא חושב שהיא יכולה לסתום... חמודה שלי, צר לי לאכזב אותך אבל לא נראה לי שעדי פתחה את הפה שלה כדי לרשום את ההודעה... אז היא לא ממש יכולה לסתום, נכון
אני לא חושב שהיא יכולה לסתום... חמודה שלי, צר לי לאכזב אותך אבל לא נראה לי שעדי פתחה את הפה שלה כדי לרשום את ההודעה... אז היא לא ממש יכולה לסתום, נכון
Q Queen Balat New member 12/2/03 #26 אני סותמת ../images/Emo15.gif אבל עדיין כותבת פגשת אותן!!!!! שיייוווווו! אייייזההההה התרררשגששששששווווות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! not
אני סותמת ../images/Emo15.gif אבל עדיין כותבת פגשת אותן!!!!! שיייוווווו! אייייזההההה התרררשגששששששווווות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! not