חשוב שתראו.

Digi Lista

New member
חשוב שתראו.

השרשור על המנהל הנוסף כבר לא קופץ ואין טעם להקפיץ אותו שוב,אני רוצה שתדעו שניסיתי לעשות משהו נוסף למען מימוש מה שהחלטנו לגביי מילי,שלחתי הודעה ארוכה מאוד בתגובה לתשובה האחרונה שקיבלתי מתפוז בעניין הניהול כשהצעתי את מילי(מאוד לא אהבתי את מה שנאמר שם מעבר לאי ההסכמה שלהם,משהו בניסוח...),גם לי לקח הרבה זמן ושכנועים עד שהם הסכימו אבל אז הסיבות היו אחרות,לא הייתי מהמתפרעים בתפוז והנימוקים היו קשורים יותר לנושא הפורום ולמגמה שצריך לא רק פורום כללי לטלוויזיה,לאנימה ולפוקימון ושאין אפשרות לשלב דיג'ימון בפורום פוקימון פשוט כי מדובר בשתי סדרות שונות שעם כול החימום שעשו להן היו קורות מלחמות אין קץ בפורום משותף והוא גם היה פחות מעמיק באופן טבעי בגלל ריבוי הנושאים. הנקודה היא שהפעם מדובר במקרה חריג כי מילי בעצמו אמר לי מראש שהוא לא בטוח שיאשרו אותו מהסיבות הידועות יותר ופחות-בגדול מדובר בפוליטיקות ואם מישהו לא מייצג טוטאלית את המערכת ומעיז להגיד מה שהרבה אחרים שותקים יפחדו לקחת אותו וכמו שאומר הפתגם "תמיד הורגים את השליח". אני רוצה שנחשוב ביחד מה המהלך הבא(הצעתי גם אפשרויות) ואם עדיין יש צורך במנהל נוסף ואם לא מילי מי עוד יכול מכול בחינה-זמן,תרומה לכול שרשור וכו'. בינתיים תקראו את התשובה מתפוז למה שכתבתי: "צהריים טובים, תראי, אני מבין את התחושה שלך לגבי הגולש, וייתכן בהחלט שהוא תורם תרומה עצומה לפורום ועושה בו עבודת קודש, אך לצערי זהו לא הקריטריון היחיד. מנהל הינו בסופו של דבר גורם מן המערכת אשר מייצג את תפוז, ולכן, בעת בחינת התאמה של גולש לניהול, אנו בוחנים את פעילותו ואופן התנהלותו של הגולש בכל הפורומים בהם הוא כותב ולא רק בפורום הספציפי. צא לי, אך איננו יכולים לתת לגולש אשר גורם לבעיות ולמריבות בפורומים מסויימים לנהל פורום אחר. במידה ויהיה לך מועמד נוסף, אשמח לבדוק אותו." יש אולי אפשרות שנחכה ואם מילי קצת ישחק אותה רואה ואינו נראה במשך חודש ומשהו אולי יתרככו קצת למרות שאני לא חושבת שבנאדם צריך להתחנן ולסתום כדי שיתרשמו ממנו אבל אני גם מבינה שבחיים אין צדק ולפעמים בשביל ללכת צעד אחד קדימה צריך לחזור שניים או יותר אחורה וזה מצריך אומץ לעצור באמצע ולחזור לבחון מה שהיה בשביל מסקנות ולראות איך ממשיכים... אני רוצה לדעת מה החלטנו ובכול מקרה שתדעו שבאמת ניסיתי לשכנע,להגן בכנות על מילי כאדם ועל תרומתו לפורום כמעט מתחילתו ולהזיז את ההחלטה הדמוקרטית של הפורום,אולי הבעיה היא שכשחשבתי על הנוש יותר מפעם אחת מזמן לא ביצעתי אותו בגלוי ויכול להיות שהעיתוי פוספס... אני חושבת שעדיף לא לטאטא מתחת לשטיח אלא לדבר בכנות בעיקר כשכבר ראינו שזה מעסיק פה אנשים.

קורורו

New member
אני לא רואה את מילי סותם את הפה או

יושב בשקט בגבולות לא נוחים, כדי שיתנו לו לנהל את הפורום. זה לא מתאים לו... אבל על זה הוא צריך לענות. אבל חוץ מזה - יש עוד מועמד?

strawberrys

New member
טוב אני בהחלט יכולה להבין אותם..

לי אישית אין עוד הצעות למנהלים, בעצם אולי באמת שי היא מועמדת מתאימה אם זה מתאים מבחינתה. למרות שאם מילי מסכים, אני חושבת שהרעיון שהוא יפסיק לעשות בלאגן(
) לאיזו תקופה ולהציע אותו מחדש זה גם רעיון טוב. מצד שני, אני באמת מאמינה שמנהל נוסף יתרום רבות לפורום, ואם נחכה אם זה חודש יתפספס חלק גדול מהחופש הגדול, שהוא זמן טוב להחיות בו את הפורום. בקיצור, מצב קצת מסובך/:

אני יורק על תפוז../images/Emo11.gif

רציני, ירקתי על המסך. זה מרגיז אותי. כמו שאמרתי לך כבר במסר, ידעתי שלא ייתנו לי ואמרתי שאני גם לא מתכוון אליי כשאני מציע מנהל חדש, ולא מפריע לי שהם לא נותנים לי לנהל, זה רק מראה את השחיתות שלהם. השורה שהרגיזה אותי היא "מנהל הינו בסופו של דבר גורם מן המערכת אשר מייצג את תפוז". איזו שורה חצופה! כאילו כל המנהלים הם רובוטים שצריכים לציית לפקודות ההנהלה ולאף-אחד אסור לדבר נגדה! אם אני חושב שמשהו לא בסדר בהתנהלות ההנהלה, אז בתור מנהל אסור לי להגיד את זה?! זו סתימת פיות... ליסטה, אולי כדאי שתשאלי אותם מה התנאים לקבלה שלי, כי קראתי את התגובות של מאיה ומיתר וראיתי שאין מועמד נוסף וזה חבל. הצעתי את הרעיון הזה כי אני באמת חושב שהוא רעיון טוב ואני רוצה להוציא אותו לפועל, ואם אני המועמד היחיד, אני אאלץ לעשות את זה. אני בטוח שזה לא כתם לכל החיים, אז תשאלי אותם מה אני צריך לעשות כדי "לתקן" את ה"נזק". כלומר, אם אני אשתוק חודש ייתנו לי לנהל? חודשיים? חצי שנה? תשאלי.

ורק כדי שלא יהרגו אותי, הכותרת של

ההודעה הקודמת היא בצחוק
יש לי תחושה שהם עוקבים אחרי ההודעות שלי. מה שרציתי להוסיף זה שחוץ מהשורה ההיא שבאמת עיצבנה אותי, ההודעה דווקא נשמעת מעולה. הוא נשמע כמו באמת בן-אדם (ולא מכונה) שאפשר לדבר איתו. אני בטוח שהוא לא חלק מהצוות הקבוע של ההנהלה שעונה תשובות נוראות ורובוטיות בפורום משוב, אז אני אשאל אם אפשר לדבר איתו בעצמי על המועמדות שלי. אגב, הייתי שמח גם אם תשאלי אותו על אילו ריבים שהתחלתי הוא מדבר, כי לא זכור לי שום ריב כזה. ודבר אחרון: נסי להבהיר להם שאין לנו מועמד אחר, מה שנכון ברגע זה, ובלי עוד מנהל הפורום יישאר די יבש עד שתוכלי לחזור, ואנחנו (או לפחות אני) לא יודעים בדיוק מתי זה יקרה, וזה חבל.

קורורו

New member
זה דווקא די מבהיל...

ההצעה האחרונה שלהך, אני מתכוונת. מה אם הם באמת יחליטו שהפורום שקט מדי?

Serf SaN

New member
אבל עובדה שהם חשבו על לחבר

אותנו עם פורום פוקימון. ם: למרות שכמובן אותו בן-אדם שליסטה דיברה איתו, כנראה לא כל-כך מבין. ^^;

קורורו

New member
לא, זה היה לפני שפתחו את הפורום...

בתקופה בה תפוז חשבו פעמיים ויותר לפני הקמת פורום חדש-דנדש, ולא כמו היום, שפשוט... אימאלה o__O

קורורו

New member
עזוב יותר מדי!

כל הודעת תפוז שמודיעה על פתיחת פורום נהיית הזויה יותר!

strawberrys

New member
אני עדיין זוכרת את..

"הפורום הכי מאמי בתפוז- פורום נינט טייב" XPPPPP

The Evil Rabbit

New member
מישהו מפורום אחר שאני חבר בו

צחק על זה ואמר שעוד מעט יפתחו בתפוז פורום של "לרקוד לאור הירח עם פרח מאחורי האוזן". המתחרה שלו יהיה, כמובן, "לרקוד לאור הירח עם פרח מאחורי האוזן השניה.

crysania

New member
או, אני שוב מתערבת. אבל תאמינו לי

שהפורום שלנו כל כך שקט עד שזה מגיע לשתי תגובות ביום. למרות שמתי שאני הכנתי שאלונים והפעלתי עם שאלות דביליות היה רועש ותוסס. אבל אז הם התקוממו על ספאם ועשו מהפכה (לא קשור אלי) ועכשיו אני לא מפרסמת שאלות. ואין לי עם מי לעשות שאלונים, אז אפילו זה לא... והפורום של ג'וני דפ די מת. והפורום של בראד פיט מת. הפורום שלכם נמצא במצב מעולה

למעלה