חשוב שתראו.

keep smiling

New member
פארנויה,../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

זה מה שקורה לך אחרי שמישהו לא עונה לך במסנג'ר אחרי דקה. P:

Apikachu L

New member
אני בספק אם מישהו יציע את עצמו.

למרות שיש מועמדים מתאימים, לדעתי. פשוט אנשים לא רוצים להראות סנובים. אני מציאה את קורורו.

עם כל הכבוד למאיה, והיא יודעת שאני

אוהב אותה, היא לא נמצאת הרבה בפורום, ויעידו על כך המסרים שאני מקבל ממנה פעם ביומיים, ושביומיים האחרונים לא קיבלתי ממנה בכלל. אנחנו מחפשים מנהל עם עודף זמן פנוי, ולא עם חוסר זמן, כי זה מה שיש גם לליסטה.

Apikachu L

New member
אה... לא מכירה כאלו.

לי יש זמן רק עד השביעי בספטמבר,אז אפילו לא חשבתי להציע את עצמי, ואני לא יודעת אם לאחרים יש זמן. אולי נדב?

מאיה קרובה ל-16, אבל כמו שאמרתי,

נראה לי שיש לה בעיה של מחסור בזמן. מה עם, איך קוראים לה? יאנה

The Evil Rabbit

New member
נדמה לי שהרף שלהם הוא 14.

כלומר, אני חושב שמבחינה רשמית זה 16, אבל בתכל'ס הם מקבלים גם 15 (אולי גם 14, לא יודע).

Apikachu L

New member
בשביעי לספטמבר אני בקד"צ אחיות

דוחסים לנו חומר של כמה שנים לשנתיים. אולי כאשר אני כבר אהיה בשירות חובה. אבל זה יהיה עוד...שנתיים. אני אשמח לעזור בשארית החופש. אבל ניראה, אם אני אראה שזה לא היה קשה כמו שאני חושבת שזה, אני אשקול. אבל אם זה ידרוש ממני השקעה כמו שקרעתי את עצמי בכיתה יב', לקראת סוף השנה, אז גם לא תראו אותי פה.

Wolf GiRL™

New member
האשלה היא....

אם זאת באמת עבודה כזאת שדורשת כמות זמן מרובה, כי אנחנו יחסית עצמאיים בשטח, אין לנו בעיה לפתוח דיונים או אוף במקרה הרע. בעיה מגיעה שצריך לבצע פעולה שרק מנהל יכול ואני לא רואה אותנו סובלים במצב הנוכחי, למרות שלעיתים דברים מתעכבים. ואם מחפשים מועמדים, אין לי בעיה לעשות את זה, ויחסית יש לי זמן (חוץ משבועיים וחצי בתחילת אוגוסט מ-1 ל-18 בערך) אבל יאנה, צודקת להציע את עצמך זה סנובי.

קורורו

New member
../images/Emo45.gif

וחוץ ממה שמילי אמר, אני בפתח של י"א מה שאומר הרבה פחות זמן פנוי... ובכלל, אני לא טובה לניהול. אני הססנית מדי (כן, אפילו כשזה קשור בדברים הקטנים
)

למעלה