חשוב

boolee

New member
חשוב ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בהתחלה כשרק עברנו לכאן לא היה לי כאן כ"כ נח וחשבתי שזו בעיה שלי ורק שלי בגלל הקושי שלי להסתגל לשינויים מכל סוג שהוא. חשבתי שאולי אם אתן למקום החדש הזה הזדמנות אולי הוא ימצא חן בעיני ואתרגל אליו בסופו של דבר. .. עבר קצת זמן ומה אומר לכם, זה פשוט לא זה. אני לא מוצאת כאן את הידיים ואת הרגליים. הודעות חדשות הולכות כאן לאיבוד ותופסות את מקומן הודעות ישנות שרק נוסף להן שרשור. אין כאן סדר כרונולוגי וזה משגע אותי. אני לא מסוגלת לעקוב אחרי כל המצטרפים החדשים מאותה סיבה בדיוק – הודעה של מצטרף חדש תופסת את המקום הראשון בכל פעם שמישהו מברך על ההצטרפות ו ... בקיצור, אני כבר לא מוצאת כאן בית. אומנם האנשים האהובים והיקרים לי עדיין כאן, אבל הגברת ששינתה אדרת כבר לא מושכת אותי לכתוב ולספר על מה שעובר עלי וגם את ההודעה הזו התלבטתי רבות אם לכתוב או לא. ברור לי שאמשיך לקרוא ולהתעדכן ואשמח גם להשתתף במפגשים (אם זה בסדר מצידכם), אבל לכתוב כאן כרגע זו לא ממש אופציה אצלי – הרבה בגלל העובדה שלפעמים כותבים הודעה חשובה והיא פשוט נדחקת לאי-שם עם תגובה אחת בודדה ... ופשוט מפספסים. דליה, אני יודעת שזה הבייבי שלך ואין לי שום כוונה לפגוע בך או בבחירה שעשית. יש אנשים שמתאים להם הממשק השונה הזה וכנראה שיש כאלו שלא (אני בטוחה שאני לא היחידה). זה לא אומר שאני לא "אבקר" מדי פעם ואולי אגיב מעת לעת, אבל לא באופן פעיל ולא מתוך יוזמה אישית שלי. חשבתי שזה יעבור לי, אבל אני פשוט לא מתחברת. ולכל החדשים שהצטרפו, הפורום הזה מלא באנשים נפלאים ושלא תסיקו מההודעה הזו אחרת. כל אחד ואחת כאן הוא אדם יקר יחיד ומיוחד וזו הסיבה שכ"כ קשה עלי כתיבת ההודעה הזו. כל טוב לכולכם, אוהבת,

Happy1

New member
בולי - מרגישה אותו דבר...../images/Emo39.gif

גם אני מרגישה קצת אבודה ועל כן בימים האחרונים לא שמעתם ממני... ביום חמישי לפני הסופ"ש רשמתי מייל עם דיווח והנה הוא נדחף אי שם למעמקי הפורום עם רק תגובה אחת (תודה לי-לי). בעבר לא היה דיווח אחד שלא קיבלתי עליו מספר תגובות. החשק לדווח ירד פלאים... הממשק של תפוז מבולגן מידי לטעמי ואני לא מוצאת את הידים והרגלים. הודעות נדחפות, הודעות קופצות...מי שלא כל היום יושב מול המחשב ונכנס רק פעם פעמיים ביום לראות מה התחדש, לא מוצא את עצמו. נראה כי "הקומונה" האינטימית שהיתה לנו בוואלה קצת התרחבה ופתאום נהפכנו פופולרים וגדולים. ואין בזה שום דבר רע. נהפוך הוא, הבית שלנו פתח דלתותיו לכל הנזקק, ובכיף, אך הוא איבד מהאינטימיות. אבל ככה זה כשגדלים...משהו בא על חשבון משהו. מתגעגעת למשהו אחר... ולמרות הכל אמשיך לעקוב אחרי מה שקורה, וכן ארצה להמשיך לבוא למפגשים ולפגוש את כל אותם אנשים נפלאים אליהם התחברתי כבר מהפעם הראשונה, אבל יתכן ולא תשמעו ממני באותה תדירות. אוהבת אתכם !!!

שיריתה13

New member
בולי והפי היקרות

גם אני הרגשתי ככה בהתחלה וגם כתבתי את זה. לא הרגשתי פתאום את החום שהיה בוואלה. ואז אביטל הציעה לי פשוט לחכות כמה ימים, לכתוב ולקרוא ולהתחבר שוב. והנה, הקסם קרה. אומנם יש פה הרבה חדשים, אומנם ההודעות קופצות למעלה, אבל אני (אחרי שהתרגלתי) מצאתי שזה דוקא נוח. חבל יהיה לאבד אתכן. אולי צריך עוד קצת זמן עד שהפורום יתיצב, והאנשים שרוצים להשאר כאן ישארו באופן קבוע, ואז אני בטוחה שהרגשת הבטחון והאינטימיות תחזור. חוץ מזה, יש אנשים שיותר קשה להם עם שינוי, ויש אנשים שיותר קל להם להסתגל. לא הייתי רוצה לאבד אתכן.... בבקשה לא!

tuti f

New member
אוי הפי../images/Emo24.gif../images/Emo7.gif

קודם כל תקראי בבקשה את מה שכתבתי לבולי
תראי...אני אומר לך את האמת הסיבה שנכנסתי היום בבוקר לפורום הוא לקרוא את הדיווח שלך, כשלא מצאתי אותו הבנתי שמשהו לא כשורה ולמען האמת זה הדאיג אותי,קראתי את ההודעה שלך ביום חמישי אבל ידעתי שלא תוכלי לקרוא את התגובה שלי עד היום אז חיכיתי לדיווח שלך כדי לענות לך כבר על שניהם,האמת היא שחשבתי עלייך הרבה בסוף שבוע כי נתקלתי ברעיון שאולי יעזור לך (זה בקשר למתוקים...דיברנו על זה במפגש) אבל בקשר לזה אני אכתוב לך יותר מאוחר למסר (זמני קצר לצערי
). את באמת יקרה לי ואת חלק נכבד מהפורום הזה,איך אפשר בלי הדיווח היומי שלך
ככה את משאירה את אלה שדואגים לך
,אל תביני נכון אין לי טענות פוט ממש ממש כואב לי לראות אותך ואת בולי נעלמות אט אט. אני אישית כאן בגלל האנשים
בגללכם
הנשמות הטובות שהכרתי לפני מספר חודשים עוד בוואלה, הפכתם לחלק מהחיים שלי ועצוב לי לראות אתכם הולכים. בנתיים כל שנשאר לי לעשות הוא לקוות שתשנו את דעתכם אוהבת וכבר מתגעגעת (אני אשלח לך לגבי הרעיון שלי מסר יותר מאוחר ...אני חייבת ללכת עכשיו)

firte

New member
הפי יקרה

אוי, גם את????????? אני הרבה חשבתי עלייך שנעלמת לנו ככה. את חלק נכבד מאוד בפורום. פשוט עצוב ורע לי.... מקווה שאיכשהו נצליח למצוא פיתרון והכול יסתדר. תהיי חזקה אוהבת אפי

firte

New member
בולי ../images/Emo4.gif

מה אני אגיד לך?????....... זה כאילו כתבת את הרגשות שלי. גם לי מאוד קשה פה . אני לא רוצה לבאס את דליה כי אני יודעת שקשה היה לה להגיע לפה וכמה אנרגיה היה השקיעה בשביל זה. אבל בולי, אני ייתן לזה עוד צאנס,בשבילי,בשביל החברה מפעם ובמיוחד בשביל דליה. תומכת בכל החלטה שלך רק מקווה שלא תעלמי לנו. שלך אפי

tuti f

New member
בולי יקרה../images/Emo24.gif

אני כל כך מבינה לליבך,וגם לי היתה את הבעיה הזאת אבל החלטתי לתת לפורום עוד צ´אנס,אז אולי הממשק לא כ"כ נוח אבל האנשים מדהימים ואלה אותם אנשים שהיו גם קודם (נכון הצטרפו חדשים). אני אהיה כנה ואומר שההחלטה שלך עצובה לי (ואני בטוחה שלא רק לי) כי את באמת חלק יקר וחשוב מהפורום הזה. אני רק מקווה שיום יבוא ודעתך תשתנה (אולי מרוב געגועים אלינו
),ועד אז אני מאחלת לך המון המון הצלחה (אין ספק שאת כבר בדרך הנכונה) ואם לא קשה לך תקפצי מידי פעם לספר מה שלומך ואיך הולך. וברור שנשמח לראות אותך במפגשים (איך את יכולה לחשוב אחרת?!?!?) כבר מתגעגעת אלייך
אוהבת מאוד

שלגיה**

New member
התייחסות שלי

אז קודם כל אני מסכימה עם כל הנאמר על ידי בולי,הפי,אפי,תותי... אכן ממשק חדש ,ימבה אנשים זרים שנכנסים לי פתאום הביתה (ואל תעלבו לחדשים מביניכם הקוראים אותי)... אבל. אני ברשת בפורום שקשור לדיאטות כבר מעל 3 שנים. כתבתי התחלה בIOLאח"כ בוואלה אח"כ אצל דליה ועכשיו כאן בתפוז. ברשת ובפורומים בפרט יש דינמיקה משתנה ללא הרף. אנשים באים ואנשים הולכים. יש אנשים שכותבים לטעמי ומה לעשות יש גם כאלה שממש לא כותבים לעניין או שהעניין עליו הם כותבים ממש לא מעניין אותי באותו יום,תקופה,שעה או שלי עצמי אין סבלנות לקרוא כל הודעה והודעה... הממשק בתפוז מצריך סבלנות לקרוא הרבה הודעות ותגובות. אתה רואה הודעה בראש העמוד עם 12 תגובות שלאו דווקא קשורות להודעה הספציפית הזו.. אך מצד שני לא צריך לחכות הרבה זמן כדי לפתוח ולסגור הודעה.. לעניין החדשים- באמת כל יום יש אולי איזה 5 או 6 הודעות של "שלום אני חדש/ה ואני צריך/כה עזרה" זה קשה לקרוא אותם ועוד יותר קשה לגבש ולשמור על ייחוד של פורום ושל קבוצה כמו שהיתה לנו בוואלה שבה מקסימום בשבוע היה נכנס מישהו חדש ואולי גם נעלם בסופו של דבר. אל תשכחו שגם אתם הייתם פעם חדשים וגם לכם עזרו וסייעו בפעם הראשונה כשנכנסתם לפורום כזה או אחר. ולכן , גם אם קצת קשה לעבור לממשק של תפוז וגם אם קצת קשה להגיב לכל הודעה ושכל אחד יגיב לכל הודעה כמו בוואלה וההודעה נדחקת למעלה..אפשר אם רוצים להקפיץ את ההודעה. אנחנו צריכים לשמור על צביונו של הפורום ושל החברים שבו ומי שרוצה שיכנס ויכתוב ולא בטוח שכולם יענו לו. אני לא חושבת שבגלל שלא הגיבו לדיווח של הפי אז צריך להרים ידיים ולא לכתוב יותר דיווחים... הדיווח הוא בין היתר בשביל הכותב אותו ולא רק לתגובות. מי שרוצה מגיב ומי שלא נח לו שלא יגיב. כנ"ל לגבי תמיכה בחדשים. חדשים שיאו שלא מגיבים להם כמו שהם רוצים ,אם הם ירצו הם ישארו וינסו שנית ואם לא אז הם יעזבו. כל אחד ובחירתו. אז נורא נח לומר ,לא נח לי הממשק,ולא כיף ולהכנס פתאום ולראות כל מיני אנשים חדשים שצריכים עזרה וכותבים שהם מיואשים... והכי נח להיות סמוי ורק לקרוא ולא לשתף פעולה כי אין כח לקרוא כל כך הרבה הודעות. והכי נח לומר : כשהפורום ירגע ופחות אנשים יכנסו ופחות הודעות יעיפו את ההודעה שלי למטה אז אני לא אהיה יותר סמוי ואתחיל לכתוב...אני חושבת שזו טעות. חדשים בפורום כותיקים יכולים לסייע באותה מידה גם אם הם לא מכירים אותנו ולהפך. צריך גם לתת לפורום ל"התיישב" במקומו. גם לי לא נח להכנס לפורום ושכל הודעה שנייה תהיה של מישהו חדש שאיני מכירה בכלל. גם לי בא לקרוא דיווח של הפי שאני מכירה,ולקרוא את דליה ,ולקרוא דיווח של בולי על הליכה ואבטיח..:) ולקרוא תשובות של אביטל (שהשקיעה בימים האחרונים וענתה לכל חדש וחדש שנכנס לפורום ועל כן מגיע לה את מלוא ההערכה שאפשר !) וגם לי בא להתעדכן מכל האחרים שאני מכירה כבר-אבל אין מה לעשות. עברנו דירה . וגם אני רוצה לחזור לוואלה כי שם נעים וחם ... אבל ! אנחנו חברים טובים והקשר בינינו הוא יותר ממיוחד ואם קצת קשה לא צריך לעזוב אלא להתאמץ קצת יותר. אז לכל מי שמרגישה שקשה תנסו בכל זאת בבקשה... תכתבו... תשתתפו .. תגיבו למי שאתן רוצות באמת להגיב. מכמה ימים כשקשה לא צריך לעזוב. אני מקווה שתשארו כדי לקרוא אותנו תרתי משמע ולהגיב ולהגיד משהו ולא כקוראים סמויים. אוהבת , תמיד,

boolee

New member
כנראה שלא הבהרתי את עצמי

אין לי שום בעיה עם משתמשים חדשים שמצטרפים, להיפך, זה מוסיף לפורום חיים וענין - אבל - וזה אבל גדול - אני לא מצליחה לעקוב אחריהם כי כל הזמן ההודעות קופצות מעלה ומטה ובכלל, אולי אני לא שועלה וותיקה כמוך בפורומים השונים אבל זכותי המלאה להרגיש "לא בבית". אין לזה קשר למצטרפים החדשים אלא אך ורק לממשק. מי כמוך יודעת שההרגשה הזו שלי היא כבר מהיום הראשון וכן נשארתי ונתתי הזדמנות. לא מצליחה להתחבר. פשוט לא. וחוץ מזה עוד יש לי איזה בעיה מעצבנת ששליחת ההודעה בפעם הראשונה כאן תמיד נכשלת ולא משנה מאיפה אני שולחת (בית, עבודה, חברים). הממשק בתפוז מצריך התחברות של מעל 10 שעות ביום לפורום בשביל להיות בעניינים ולהבין מה קורה, ומה לעשות, אין לי את הזמן הזה, ולהגיב על הודעה של מישהו מבלי להכיר את כל הרקע ומאיפה זה מגיע ממש לא מתאים לי. אני כאן, אני קוראת, אבל כבר לא כיף לי לכתוב ואני אסיים במשהו שאיש מאד חכם אמר לי פעם: עם רגשות לא מתווכחים ...

שלגיה**

New member
צר לי בולי

שאת תוקפת אותי. זכותך המלאה לא להרגיש בבית. אני לא אתווכח יותר עם רגשותייך (מבטיחה)... ואל תכני אותי בבקשה בכינויים אחרים. כי אני לא עשיתי כן.

boolee

New member
שלגיה

"שועלה ותיקה" זה ביטוי ולא כינוי
!
!
!| הוא בא לתאר מישהו שוותיק ובקיא בתחום מסוים ומכיר אותו מכל הכיוונים (לא אמור לפגוע ולא להעליב). חוץ מזה, לא תקפתי אף אחד רק הבהרתי את עמדתי. לא באתי לפגוע ולא להעליב, רק כואב לי אז הוצאתי החוצה. היתה לי תחושה שלא הבנת אותי, שחשבת שאני לא בבית בגלל החדשים וזה לא המצב. מקווה שהבהרתי יותר טוב, ובאמת שלא באתי לתקוף אותך (אני חושבת שאת האחרונה שאני אחשוב לתקוף - אם בכלל).

שלגיה**

New member
לא משנה

בכל מקרה אני סובלנית לגבי דעתך ורגשותייך ופותחת את כל הדלתות והחלונות בבית הזה על מנת שתשובי להרגיש בו נח כבעבר. אוהבת,

ולהלן דעתי...

אני מבינה את בולי ואת הקשיים. הפורטל הזה, תפוז, למרות יתרונותיו הרבים, עדיין יש לו חסרונות ולמרות שהצטרפתי רק כשבועיים לפני שעברנו מוואלה לכאן, אני בהחלט יכולה להשוות. מה שבעיקר מפריע לי זה שרשור התגובות שנעלמות כל הזמן, או נדחקות אחורה ואז צריך לחפש אותן ומאבדים אותן בדרך, בקיצור, משהו לא תקין בשיטה הזו. אבל מעבר לזה, המקום הזה נותן לי תחושה כל כך טובה, שאני לא מוכנה לוותר עליה בעד שום הון שבעולם. עדיין מגיבים אליי, ועדיין מחבקים אותי כאן, (דליה ואביטל, תודה...) ואני לא יכולה לאפשר לעצמי לאבד את זה כי אני כל כך זקוקה לזה. אני מקווה שאני אתרגל עם הזמן, ובכל מקרה, לא אלך מכאן כל עוד הדבר תלוי בי. תודה לכולם.

firte

New member
שאני מסתכלת על זה עכשיו .....

אני רואה שהמצב דיי דומה למה שהיה בוואלה. אני אסביר:תראו איך ישר כולם משרשרים ,כולם תומכים וכולם כאן. אני חושבת שתפוז לא נוח אבל בשביל האנשים צריכים להשאר. קצת סבלנות והכול יסתדר
אפי

boolee

New member
רגע, רגע, רגע ...

מי אמר שאני הולכת לאנשהו
חוץ מזה, אף פעם לא אמרתי שיש לי בעיה עם האנשים - להיפך
יש כאן אנשים מדהימים, נהדרים ותומכים. תפוז מאד לא נוח מבחינה כרונולוגית, כי אפשר להקפיץ כל הודעה (גם אחת מלפני שבוע) לראש הטור. אבל עכשיו, בכנות, האנשים בפורום הזה נתנו לי המון - המון
ולעולם לא אוכל להחזיר אפילו רבע ממה שקיבלתי. כל העידוד החיזוקים והמילים החמות אכן חסרות תחליף. התאהבתי באופי המיוחד והמשפחתי של הפורום הזה ועכשיו קצת קר לי פה. מעולם לא חיפשתי להיות במרכז העיניינים ולא באתי לעורר כאן חלילה פרובוקציות אלא פשוט רציתי להוריד נטל כבד שיושב לי על הלב ואולי טעיתי ששיתפתי את כולכם בתחושותי. אם פגעתי כאן במישהו ממש לא זו היתה כוונתי. חסר לי המקום הזה שאני כ"כ אוהבת (אפילו בעלי שם לב בסוף השבוע לניתוק מהמחשב ...). אולי אם הייתי נעלמת אט אט, לא הייתי גוררת אחרי כזה גל של תגובות - אבל אני לא רוצה להיעלם - זה גם הבית שלי (רק שעכשיו אין לי בו תחושה של בית כמו פעם). אז אני כן כאן, ואם מישהו אי פעם ישאיר לי הודעה בהחלט שאשמח לענות. פשוט לא נוחה לי כל שיטת ההקפצות הזו. והכי הכי הכי חשוב - דליה, שתדעי לך שאת בן-אדם מדהים ובחיים בחיים לא הייתי חושבת לפגוע בך. אם בצורה כלשהי לקחת את הדברים שנכתבו כאן באופן אישי - זו לא היתה כוונתי (אני בטוחה שאם מישהו בתפוז היה מתייעץ איתך על הממשק היית דואגת למשהו יותר נוח). ברור לי שכאן האפשרויות מרובות יותר ושהובלת את הפורום כמה וכמה צעדים קדימה מבחינה טכנולוגית. אבל דליה, זו לא פעם ראשונה שאני מעלה את הבעייתיות שלי בנושא ואני אכן מקווה שהדברים נלקחו במובן הנכון שלהם ולא מתוך "סנוביות" או תחושת עליונות כלשהי - חלילה. אני אוהבת את האנשים כאן ואני מקווה שיום אחד עוד אחזור להרגיש שייכת.

firte

New member
בולי והפי......./images/Emo39.gif

אני הבנתי שהביקורת היא לא על האנשים ,אלא על תפוז. גם אני חושבת כמוכם,אבל....... אני חושבת שעוד קצת הכול יסתדר עם קצת סבלנות. שלכם אפי

Happy1

New member
חברים ! רוצה להדגיש משהו ../images/Emo70.gif

אין הכוונה היתה לביקורת כלל וכלל ובטח לא על האנשים. הכוונה היתה לפתוח את הלב על משהו שמציק. יש כאן חבר´ה נהדרים, חלקם עברו איתנו מוואלה וחלקם חדשים שנכנסו כאן בתפוז. הנקודה היא שאדם צריך לפעול על פי נוחיותו. הממשק של תפוז אותי באופן אישי מבלבל. וכרגע, מכיון שאין לי אפשרות להיות מרותקת למסך מעבר להצצות פה ושם, אני לא מצליחה לעקוב ובטח ובטח שלא אגיב כאשר אינני מתמצאת מי מה מו.וכן, אני כן מאמינה שאנשים כותבים על מנת בכל זאת לקבל איזה פידבק. והעובדה שאדם שופך את ליבו ולא מקבל אף תגובה, זה כן מציק. הכל עניין של give and take... אז אני כן ממשיכה להיות כאן, אמנם פחות פעילה, פחות פתוחה, אבל עדיין כאן. חבל לי שנאבד את כל מה שהשגנו עד עכשיו: חברות אמיתית. מידי פעם תשמעו ממני, אני לא נעלמת כליל. תמיד אפשר ליצור איתי קשר בכל עת. שלכם,
נ.ב. לדעתי יש מקום לפגישת איחוד דחופה. אמנם היה מפגש רק לפני שבוע וחצי, אבל מרגישה שבעת "קושי" זה הזמן לעשות איחוד לבבות מחודש.

אלי ו.

New member
חלק גדול מהענין הוא פשוט להתרגל

כולנו סובלים מתסמונת הברווזון שמזהה את אמא שלו ביצור הראשון שהוא רואה לאחר שהוא בוקע מהביצה. התרגלנו לעבוד בממשק אחר, והמעבר הוא זר ומוזר, לפחות בהתחלה. לדעתי הממשק החדש עדיף. הוא דורש תקופת הסתגלות, אבל אחרי ההסתגלות (שעברתי לפני מספר חודשים) ההרגשה היתה שזהו ממשק הרבה יותר טוב משל וואללה. חלק מהבעיתיות של המעבר היתה שבבת אחת הגיעו הרבה חבר´ה חדשים ולא כמו שאנחנו רגילים, טיפין טיפין. זה קרה בגלל שחלק עקבו אחרינו בוואללה אבל נכנסו רק בתפוז, וחלק היו בתפוז, ראו אותנו ונכנסו. כך שבנוסף לממשק החדש נאלצנו להתמודד עם פורום שלרגעים נראה זר לחלוטין. מה שרציתי לאמר זה ששתי הבעיות האלה יפתרו עם הזמן. החדשים יפכו לותיקים ומוכרים וגם הממשק בסופו של דבר יהפך למוכר. פשוט תנו לזה זמן, זה יעבור.

בולי והפי יקרות../images/Emo23.gif

(ההודעה שלי עכשו תהיה שחזור דל דל של מה שכתבתי לפני כמה שעות והתפוגג לאויר הריק). אספר לכן איך אני מרגישה אליכן וביחס לשינוי שעברנו. נכון הפורום הוא הבייבי שלי. אבל הפורום אינו דבר חי, אוהב ונושם - האנשים הם אלה שעושים אותו למיוחד הנפלא והחם שהוא. והמיוחד של מה שקרה בינינו, זה שהקשרים שנרקמו בינינו הם הרבה מעבר ל"עוד דיאטה" או "איך להתגבר על קושי כזה או אחר". בזכות היותנו אנשים עם נשמות איכפתיות שנותנות ותומכות מכל הלב זו בזו. וחברות כזו גם אש וגם מים לא יוכלו לה. ואני אישית, גם נקשרת לחברים בכל לבי ומאודי. כשבמדינה יש טירוף כלכלי ובטחוני שלא היה כמוהו, האם נסוגים ומוותרים עליו? - זה הבית שלנו! לטוב ולרע. ובוודאי שהדברים נמדדים ברגעים הקשים יותר = ברע יותר מאשר ברגעים הטובים. אז נכון, צריך לגייס כוחות נפש ולהתעלות יותר. זה מה שצריך בעצם לעשות. כשעברנו לא צפינו כיצד הדברים יתפתחו, נכון. ולחלק מבינינו ההסתגלות יותר קשה. לגיטימי, אבל קשה - לא פירושו בלתי אפשרי!! אם יש רגעים מבין כל הזמנים שהיינו יחד שהיה צריך לבוא לידי ביטוי הקשר האמיתי והממשי בינינו - אלה הרגעים האלה! לא בשום זמן אחר. יצא לי הרבה לכתוב בהודעות בענין הירידה במשקל, אל תוותרו ואל תניחו לעצמכם להידחק לפינה!! וזה כל כך רלוונטי לעוד תחומים. גם בי חלפו מחשבות בסו"ש האחרון לגבי המעבר והשינוי שעברנו, והמסקנה שהגעתי אליה שצריך זמן להסתגלות והתארגנות. ושבהיותנו בני אדם אחד מהיכולות המופלאות בהוויתנו זאת הגמישות להשתנות! כשהתנאים אינם כשהיו מכורח או מרצון. וכעת ותיקים וחדשים כאחד צריכים להירתם זו למען זה. יותר אנשים פירושו - יותר נתינה = יותר כוח ועוצמה להמשיך. וזה דבר נפלא! והחלטה צריכה להיות להישאר בפנים ולא בחוץ! כי מי שאינו לוקח חלק לא יכול להצליח מהצד להשתלב. זה לא עובד ככה. כתבתי עוד כל כך הרבה דברים חשובים, ואני לא מסוגלת לשחזר יותר מזה, ממש צר לי. אוהבת אותכם, דליה.

לי לי

New member
לבולי והפי

עברתי דירה לפני 9 חודשים, הדירה החדשה יותר מרווחת, באיזור צעיר, בעיר עם צביון אחר לגמרי, כמעט ללא חברים ויותר מרוחקת ממה שהייתי רגילה עד עכשיו. אל הדירה הקודמת הגעתי בעקבות הבעל שעדיין נותרו בו רגשות מאד מאד חמים למקום שגדל בו וקרא לו בית במשך הרבה שנים, הוא לא ראה את ההזנחה השכונתית, העיריה האנטיפתית, החינוך הלא מתאים ואי השייכות באופן כללי.אני לא אומרת שפה אני מרגישה בבית ב-100% (בכל זאת עברנו לדירה שכורה כדי לנסות) אבל רק כשעוברים הדברים מתחדדים לטוב או לרע. כך גם במקום עבודה או ביחסים אישיים. אני תמיד דגלתי בעזיבה אם המצב הוא בלתי נסבל, או בכלל להמשיך הלאה כדי להתנסות ולא להתקע. נראה לי שעוד מעט אני מתחילה לצטט מ"דירה להשכיר" של לאה גולדברג... לענייננו- עם כל היתרונות של וואלה, הממשק היה בלתי נסבל. שעות שעות במעבר מתגובה לתגובה, היום אני יודעת שזה לא המחשב שלי, אבל אני זוכרת ימים ארוכים של בהייה במסך המעצבן שנתקע. את האינטימיות אי אפשר להחזיר אבל זה פורום של תמיכה, וכמו ששלגיה כתבה שלא לכל הודעה אפשר להתחבר, היתרון במספר רב יותר של משתתפים שכל אחד ימצא את מקומו ויהיה מי שיענה לו, או יזדהה איתו. הבעיה שלי - שגם ככה הייתי איטית ועכשיו זה מוקצן פחד, ובהחלט אין לי ניסיון בפורומים או צ´אטים אבל אני באמת משתדלת. דליה נשארת אותה הדליה ועל כך תבורך עם החוכמה והרגישות ומה שבאמת קסם בפורום הזה הוא איכות האנשים ותמיכתם הלא מסוייגת. אני מקווה שהורדת המינון שלך ושל הפי היא זמנית, כי אתן בהחלט מאבני היסוד של הפורום, אני לא רוצה להחמיץ את הדיווחים היומיים (שבעקבותיהם נרשמתי השבוע למרכז ספורט ) או את החגיגות העשרוניות שלך שמאד מאד שימחו אותי. שיהיה רק טוב לי לי

למעלה