חשוב

אביטל +

New member
ומה שיש לי להוסיף למסיבה הזאת ../images/Emo13.gif

... זה שבשבילי תפוז מועדף פי כמה וכמה על פני וואלה הממשק של הודעות קופצות דווקא מתאים לי את ההודעות שלא קראתי אפשר לראות ע"י האייקון הצהוב הקטן והעגול זה הרבה יותר מהיר מוואלה ששם היו ימים שפשוט התייאשתי מלכתוב משהו או לקרוא משהו. ומאוד חורה לי חוסר ההקעה המינימלי והמאוד לא מודבר של וואלה בגולשים שלהם. ובקשר לאנשים - כל עוד אתם פה, אולי יותר שקטים, מבחינתי זה בסדר הפי - אני דווקא מתגעגעת לדיווחים שלך. נכון, לא תמיד מגיבים. כי לא תמיד יש מה להגיד. את יכולה להיות בטוחה שיש פה אנשים שתמיד קוראים את זה. הפורום הוא אולי הבייבי של דליה אבל רק תזכרו, שהוא יהיה מה שכולנו נעשה ממנו. לא פחות ולא יותר.

boolee

New member
למה הציניות../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אני לא רואה כאן שום מסיבה ...

אביטל +

New member
בולי ../images/Emo4.gif

ניסיתי קצת חוש הומור "מסיבה" כי כל כך הרבה השתתפו בדיון המסויים הזה מסר בדרכו אלייך

גם אני באתי ממשק אחר....

מתרגלים... באמת שמתרגלים ופתאום אי אפשר לחזור לקודם.... הפורמט הזה נוח למדי.... את יודעת למה התייחסת ולמה לא.... את יכולה להקפיץ הודעה חשובה היא לא נבלעת אי שם בין ההודעות... לא מכירה אותך אבל מקווה שתמצאי את הסבלנות.....

קראתי הכל ../images/Emo7.gif

כולל כל השירשורים, אחרי יומיים של ריחוק קצת מהמחשב (כי אחי עם המשחקים שלו...) וזה כל כך עצוב שאין לי מה להגיב. כי זה כמו שאם ממש אוהבים מישהו אז פשוט לא רואים את הדברים המעצבנים, אבל אם הדברים ממש מעצבנים אי אפשר ממש לאהוב. ואותו הגבול ,כמו תמיד בגבולות, הוא אישי לכל אדם בכל זמן ומצב. בגלל זה אין לי מה להגיד, אבל זה עדיין עצוב, כי אני צריכה אותכם, את כולכם, פה לידי ומתה שיהיה מפגש ולא מאמינה איך לא באתי לאחרון רק בגלל שחשבתי שאני "חדשה" מדי. בולי, התרשמתי שאת נהנית לשנות ולהעז אז אולי תתני לזה עוד טיפלה זמן?

שלגיה**

New member
נישנושית

לא צריך להיות עצובים כשאין מה להגיב. החופש והיכולת בפורום הזהנ ובכלל להגיב שמורה אצל כל אחד וכל אחד עושה עם זה מה שהוא רוצה. אנחנו כאן כשצריך וגם כשלא צריך.הדלת פתוחה לכולם ויש מקום לכולם ללא הבדלים. שינויים הם דבר לא קל בשבילנו והפורום אחרי מפגש נראה אחרת מאשר לפניו (הכוונה למפגש ראשון).וכך גם עניין הדיון שהיה אתמול...הדברים נראים כעת אחרת. יהיו עוד מפגשים לא לדאוג להשתמע

boolee

New member
אני עדיין כאן ...

לא הלכתי לשום מקום, כי אין לי מקום אחר ללכת אליו. פשוט מרגיז אותי הממשק הזה וכרגע אין לי את הכוחות להתמודד עם המרדף הזה אחרי הודעות. אולי עם הזמן, מי יודע, אבל כרגע לא. אל תהיי עצובה, יהיו עוד מפגשים ולא חייבים להגיב על כל הודעה, זה לא משהו רע לא להגיב, זה פשוט אומר שיש הודעות מסוימות שכן התחברת אליהן ויש כאלו שלו, חבל יהיה להגיב סתם להודעות רק בשביל לאמר "הגבתי". תני את המיטב שבך להודעות שאת מרגישה שיש לך מה לתרום מנסיונך. תהיי בטוחה שאף אחד לא ייעלב אם לא תגיבי כאן לכל ההודעות.

למעלה