חשוב!!!!!!

A d i d a

New member
שיוש החמודה

דווקא יש מה לעשות. לא לקנות את פנטן, הד אנד שולדרס, קולגייט, ג´ייד (איפור) ועוד הרבה דברים. כשאת קונה מוצר תסתכלי על המאחורה, איפה שהכתוביות. אם יש לך סימן של ארנב וכתוב "לא נוסה בבעלי-חיים" זה אומר שהם לא! אני אתן לך חברות מאוד מצליחות בקוסמטיקה שתוכלי לקנות מהם: שמפו הוואי, קרליין (שמפו ואיפור), סרקל (של ד"ר פישר) ומוצרים של ד"R פישר ומשחות שיניים לא קולגייט. את מבינה? אם את קונה מוצרים שמתעללים בבעלי חיים את ממנת את ההתעללות.

A d i d a

New member
ולמה שאני לא אכעס?

כל מי שנתן לרות תמונה של התאומות עם פה פתוח "תומך" בהתעללות... אפילו סתם אנשים שאמרו "אם היה לי הייתי נותן לך". אני לא רוצה לפנות אליה במסר כי אני רוצה שכולם יקראו את ההודעה שלי ויבינו את טעותם! אני לא רוצה להפנות את זה רק לרות כי אז יכול להיות שהיא תתקן את עצמה ויכול להיות שלא אבל אם כולכם תדעו, אתם תבינו את החשיבות של לא לתמוך בזה אפילו אם לא התכוונתם או שזה יצא בטעות. לכן זה חושב לכתוב את זה פה בפורום ולא במסר.

doosie

New member
אני תומכת בעדי ובשי.

גם אצלנו בבית יש רק דברים שאנחנו יודעים בוודאות שלא נוסו ע"י בע"ח וגם אני וגיסתי(אשתו של אחי) עוזרות לעמותת "לב לחי" בכל מיני דברים.

RinRan

New member
*אהם אהם*

דבר ראשון- זה לא ממש עוזר לא לקנות דברים שלא נוסו על בע"ח כי זה לא יגרום להם להפסיק עם זה... דבר שני- זה לא(
) פורום ניסויים בבע"ח ואני חושבת שיש כזה פורום- אתם רוצים, לכו לשם לדבר על זה....

A d i d a

New member
קארין

קארין מותק, הציניות שלך לא כל כך עוזרת... לכי את ותסתכלי על החיות המסכנות. את יודעת מה? אפשר למצוא גם תמונות באינטרנט אני לא אשים פה כי זה יותר מדי מחליא אבל תפסיקי עם הגישה המתנשאת שלך. התעללות בבע"ח הרבה יותר חשוב מהתאומות ואנחנו פה משרשרות תגובות להודעה שקשורה לתאומות! אני בטוחה שמוטי לא מוחק את ההודעות כי הוא יודע את החשיבות של הנושא הזה אז אם נגד הדעה שלי (למרות שזה פשוט להקרא להיות לא בנאדם) ואת תומכת בהתעללות אז יופי לך. בסוף החיים שלך כבר יעשו לך דין וחשבון. לא אני.

עדי

אני לא רושמת את ההודעה הזו כדי לריב איתך או כל דבר דומה אלא רק כדי שתשימי לב למשהו. רות מכינה עבודה באנגלית לפרסום משחת שיניים... היא בחרה להשתמש בתאומות בתור גורם פרסום... לשם כך היא זקוקה לתמונות של התאומות כדי לשים בעבודה... היא ביקשה מילדי הפורום תמונות של התאומות חושפות שיניים... ילדי הפורום נתנו לה את התמונות שהיא ביקשה... ואת מתנפלת על כולם על איך הם לא מתביישים להצדיק התעללות בחיות וכו´... את לא חושבת שקצת הוצאת את כל הסיפור מפרופורציות
כאילו, אני מבינה למה את כועסת והכל אבל אפשר לחשוב מה הם עשו כבר
עזרו לרות בעבודה לשיעור אנגלית... זה כל מה שזה, אוקיי
, זה לא שהיא מכינה איזה מסע פירסום לחברת קולגייט כדי שיותר אנשים יקנו את מוצריה... זו סה"כ עבודה
אני לא חושבת שאת צריכה לכעוס כך על הילדים שסה"כ ניסו לעזור לרות...

A d i d a

New member
אריאלה

אני מבינה את הצד שלך אבל אני חושבת שרות לא הייתה צריכה מלחתכילה לבחור בלציג משחת שיניים. חבל שהיא לא כותבת את התגובה שלה פה. אני לא מתנפלת על כולם. אני כועסת ובצדק. תסתכלי על אתרים עם תמונות של חיות מסכנות ואז אולי תביני חצי ממה שאני כבר יודעת על הדבר הנורא הזה (עשו לנו הרצאות בביצפר).

כמו שאמרתי...

אני מבינה למה את כועסת. ראיתי תמונות כבר של ההתעללויות (שלחו לי בדואר עלון) אבל יש אנשים אחרים שלא מודעים ל"בעיה" כמוך, ולא מקבלים הרצאות בבית הספר... למשל, עד שאת רשמת פה שהאד אנד שולדרס גם עושים ניסויים על חיות אני בכלל לא ידעתי את זה
הייתי בטוחה שרק פאנטן...

A d i d a

New member
הדס

אני ממש שמחה שאת עושה דברים בעמותת "לב חי" את יודעת במקרה איך יוצרים איתם קשר שאני אוכל לעשות שם גם דברים?

doosie

New member
צרי איתי קשר באיי סי קיו ...

אני אתן לך פרטים ואם את רוצה אני אסרוק לך עלון שהם הוציאו ואנחנו עוזרים להם לחלק... המספר איי סי קיו שלי: 62123222

מריה12

New member
ל"שיוש החמודה"!

ברור שיש מה לעשות נגד זה
לא לקנות מוצרים שנוסו על בעלי חיים
אם את לא יודעת איזה חברה כן מנסה על בעלי חיים ואיזה לא, אז תעשי כמוני, תבדקי על הקופסא אם יש שם סימן של ארנב ועליו קו, אם יש אז זה אומר שהם לא עושים ניסויים על בעלי חיים.

doosie

New member
....?!

תראי, יש מספיק אנשים שמנסים לעשות דברים להפסקת הניסויים בבע"ח, וגם האנשים הקטנים כמונו, יכולים לעשות את המעט שיש, בלא לקנות מוצרים שנוסו ע"י בע"ח! אם יש לך איזה שהן רגשות לבע"ח תאמיני לי שאת תעשי גם את המעט הזה....

ruth yehuda

New member
לכולם!!!

דבר ראשון, אתם לא צריכים להתנפל עלי לגבי זה
כמו שאמרתי בהודעה הראשונה וכמו שאריאלה אמרה: זאת רק עבודת הגשה באנגלית לעשות פרסומת, אני בחרתי ב- colgate כי היו לי רעיונות נחמדים, ובגלל שאני כל כך אוהבת את התאומות רציתי לצרף אותן לפירסומת (בתור טכניקה של: להשתמש במפורסם כדי לגרום לצופים לרצות להראות כמו) אז חיפשתי בתמונות וראיתי שממש בכמעט 80% מהתמונות שלי הן או אחת פותחת ואחת סוגרת או שזה לא בולט, אז ניכנסתי לפורום האהוב שלי... (אגב, אתמול אבא נשלי גלש באינטרנט והוא היה באתר תפוז והפורום שלנו הכי פופולרי! בראש המועודפים!) וכמו שאמרתי נכנסתי לפורום וביקשתי קצת עזרה בתמונות יפות וכמו שאתם יודעים... דבר ראשון: אני לא ידעתי את כל הסיפור עם בעלי חיים ב-cogate דבר שני: זה רק כאילו פירסומת
אנ י מקווה שכל מי שהתפרץ קיבל תשובות לשאלות שלו... נ.ב תודה לכלמי שנתן לי תמונות

FriendlyFriend

New member
האייקון הזה ../images/Emo29.gif תפוס

כולם שייכים לפורום הארי פוטר........ והירח הוא של "כבשה מיללת לירח" אז תשאלו אותה אם היא מרשה

Alexis14

New member
חחח- גם רות, כנסי!../images/Emo113.gif

הצחקת אותי. אין מספיק אייקונים בתפוז כדי שלכל משתמש יהיה אייקון פרטי. מוטי ומי שהזכרת, כנראה, לא גולשים באותם פורומים- ולכן אין שום בעיה ששניהם ישתמשו באייקון
. באותה מידה, משתמשת בשם totsade גם אימצה לעצמה את הפרה. (
?) ורות- הפורום בראש רשימת המועדפים שלך! זה דירוג של הפורומים בהם את גולשת הכי הרבה, והוא מותאם לכל גולש אישית.

למעלה