חשוב

One Echoe

New member
וגם לממן

את ההשכרה של המכולה. ובכלל, לדאוג לציוד. ויותר לדאוג. פינו יהודים מבתיהם. חסרה לי הרבה דאגה, והמון אנושיות.

Rotema3

New member
אתה לא יכול לדעת מה היה שם

כמו שאתה לא יכול לדעת מה לא היה. על סמך מה נראה לך שלא היתה אנושיות?

One Echoe

New member
אני רואה.

אני רואה איפה הם גרים. אני רואה שלא דאגו לציוד שלהם. אני רואה שפיצויים הם אפילו עדיין לא קיבלו.

Rotema3

New member
מי שהסכים לפינוי פיצוי,

כבר קיבל את הפיצויים, מי שנשאר שם-עוד לא. הם ידעו שככה זה יהיה!

One Echoe

New member
איך את יודעת?

וגם מי שנשאר..הוחלט שכולם יקבלו את אותם הפיצויים.

Rotema3

New member
זה לא העניין,

הם מקבלים פיצויים טובים, הבעייתיות היא התזמון שלהם. מי שהתפנה מרצון-תוגמל כראוי, וקיבל אותם בזמן. כל השאר, ייצטרכו לחכות.

One Echoe

New member
איך את יודעת?

איך את יודעת שמי שהתפנה בזמן כבר קיבל פיצויים?

Rotema3

New member
איך אתה יודע שלא?

הממשלה אמרה את זה עוד לפני כמה חודשים. זה היה ידוע לכולם.

One Echoe

New member
כל עוד לא הודיעו על זה,

הם לא קיבלו. אני הבנתי שבגלל אסון קטרינה אין לארצות הברית כסף לזה בסופו של דבר. וחוץ מזה, אם היו מביאים להם פיצויים ישר היו מודיעים על זה, סמכי על התקשורת. וגם כל מי שבפורום אמר שהוא שאל את מי שהוא מכיר, ואף אחד לא קיבל.

Rotema3

New member
מה זה לא קיבלו?

היה ידוע שלא כולם ישר יעברו לבתים, ושהעניין ייסגר. מההתחלה התכנון היה שהם יגורו בקראוילות, עד שידאגו להם לבתים. את הפיצויים הכספיים, והקראוילות בתהאם לצרכיהם-זה כבר תלוי במי התפנה מתי. אני לא ממש סומכת על כל מילה שנאמרת כאן בפורום, בטח לא פעם זאת דמגוגיה ולא יותר.

מה הקשר דמגוגיה? יש לי חברים משם

והם עדיין לא קיבלו. הרוב קיבלו מיקדמות של נראה לי 50000 אבל פיצויים עדיין לא חוץ מ1 שקיבל. מה הקשר דמגוגיה?? את רוצה שמות ותעודות זהות שלהם?

One Echoe

New member
למה לא לסמוך?

איזה אינטרס יש למישהו פה לשקר? בכל מקרה, כבר אמרתי לך למה אף אחד לא קיבל פיצויים, בגלל האסון בארצות הברית.

12בומבה

New member
שקר.

קרובי משפחה,חתמו מראש. (למרות שגם התנגדתי שיחתו מראש). הם סובלים היום מאוד. נמצאים בקראוילה בניצן. אפחד לא מתייחס לתלונות שלהם על בעיות קשות שיש בקראוילה (מים,חשמל וכו'). הגודל של הקראוילה חצי ממה שהיה הבית שלהם הקודם. שתי ההורים מובטלים,והם יכולים לחלום על פיצויים. יש להם מקום לישון וטו לא.

רולדההה

New member
ובכן, יש אנשים שגם את זה ../images/Emo98.gif

אין להם. והם לא באים כל היום בדרישות. יש להם בית קטן, אוכל, מקום לישון. זה הרבה יותר ממה שהרבה אנשים אחרים יכולים לקוות לו.

12בומבה

New member
מדובר באנשים

שעבדו קשה מאוד ופירנסו בכבוד משפחה בת עשר נפשות. משפחות שתמיד היו עוזרות ותורמות לכל מאן דבעי,אוכל ומצרכים. וביום אחד לקחו להם את הבית שהתאים לצורכי משפחה גדולה. לא מדובר במשפחות של אנשים מובטלים שתמיד היו נטל על הציבור. המדינה לקחה להם את הפרנסה,הבית,הקהילה (בחלק מהמקרים),את החינוך. לגרש ותנו ידעו לעשות בשניה אבל לשקם משום מה לוקח כבר כמעט חודשים!!!

spoop

New member
אוי רולדה רולדה רולדה...

השפה הגבוהה שלך לא מחפה על הטמטום... "אתם יודעים שכל ילד שלישי עני במדינת ישראל?,אז בואו נוסיף עוד אנשים למגעל העוני!" ככה את נשמעת! מה את נורמלית?! אם יש עניים צריך לקחת חפים מפשע ולהפוך אותם גם לעניים? מה קשור שיש אנשים שיש להם פחות? המשפחות מגוש קטיף עבדו קשה לפרנס את המשפחה שלהם,ועכשיו הם מובטלים וחסרי כל,איפה הצדק? ותדעי לך שכל זה בגלל אנשים כמוך שתמכו בהתנתקות.

Patch A

New member
תגידי...

מה הקטע עם הבועה הזו? הם קיבלו הרבה הטבות שאתם בכלל לא יודעים עליהם. המס הכנסה שלהם היה אפסי בעוד שאני ואת משלמים 50% ויותר, היו להם מענקי התיישבות, הנחות בארנונה, הנחות במסי שטחים ועוד מליאן כספים אחרים שהם קיבלו וכך הם צברו את הכסף שלהם. כן, הם עבדו, אבל עם כל הכבוד, האמא החד-הורית בדימונה מקבלת *** בעין מהמדינה, לא רואה חצי גרוש מהמדינה. היא נטל על המדינה? למה? כי פיטרו אותה מהעבודה כי היא הייתה צריכה לדאוג לילד החולה שלה, כי אין אף אחד אחר שידאג לו כי בעלה זנח אותה? אני לא מזלזל בסבל של המפונים, אבל בחייכם, תתעוררו קצת, יש כאן אנשים לא פחות טובים ולא פחות חדורי אמונה ואידיאולוגיה ופטריוטיות וכו' שלא קיבלו, לא מקבלים ולא יקבלו חצי ממה שהמתנחלים קיבלו - ולא פוצים על זה פה. ולכן אתם לא שומעים על זה. ולכן אתם לא יודעים על זה.

One Echoe

New member
את פשוט בדיחה...

מה זה קשור? הם אנשים שעבדו על חייהם, באיזו זכות המדינה לוקחת להם את כל מה שהיה להם?

למעלה