חשוב..

חשוב..

חסרי לב. אלימים. אנשים מאבן. רובוטים. מה הם חספרו לילדים שלהם?! לחברות?לאמהות?! אני בתוך כל האלימות הבכי הדמעות הפצועים הרעש פשוט בוכה ופתאום עולה בי מחשבה..אני רואה את אחי הקטן איך פעם כל שנה הוא היה מתחפש לחייל,איך כל הילדים רוצים להיות חיילים,גיבורי ישראל..מה אנחנו עכשיו?! גיבורי ישראל עלק..גיברים על ילדות קטנות,על רבנים ה' ירחם,על אנשים מבוגרים?! בני כמה אתם?18?19?20? אני יכולה להיות אחותכם הקטנה,ולמבוגרים מבינכם אני יכולה להיות בת.. אני באמת מפחדת,אני רועדת מפחד! עם ישראל הולך לאבדון אם ערבים (ימח שמם) עומדים וצועקים כל הכבוד לצה"ל..צבא הגנה לישראל עלק..צבא הרס לישראל,צבא הגרוש לישראל.. בתחנה המרכזית בחזור..אני בוכה וצועקת "רשעים",בתגובה הם נכנסים לבנק צוחקים שבשבילם זו משכורת,זה תפקיד..לא יותר מזה!..מקללים אותי,מאיימים על כולנו ומגיבים בתנועות גסות. אתם רק ילדים..אבל בעוד כמה שנים שהילדים שלכם יצטרכו להתגייס אני באמת באמת מקווה שתהיה לנו מדינה להתגייס אליה. הלב זועק למלך. ה' אנחנו נותנים לך את הבתים שלנו-תן לנו את הבית שלך!! ולפני שכולם פה זועקים על חילול ה',תעריכו את קידוש ה' שהיה,הנחת תפילין בפומבי,שמירה על צניעות למרות הכל! תודה לכל מי שעזר במאבק-לא הפסדנו אל תשכחו לא הפסדנו! עם ישראל חי!! בשורות טובות ושנזכה לגאולה בקרוב! מנהלים..נכון שזה פוליטי ונכון שיש בזה משהו לא שייך אבל אני מתחננת שתשאירו את ההודעה קצת כי אני כותבת אותה בדמעות,אני מתחננת שתתנו לחברה לקרוא..להבין את האמת ולא את שקרים(בפרוש שקרים) שהתקשורת מאכילה את כולנו. תנו צ'אנס,אנחנו אחים שלכם..אנחנו לא! אל תשכחו מי האויב כאן..זה לא אנחנו!

סליחה.

על השגיאות והבילבול. פשוט אני כותבת בשיא הלחץ.. יש כמה משפטים שלא ממש מובנים לכם זה פשוט כי הם מופנים לחברה בפורום אחר שאני משתתפת בו וזה מועתק משם.

Hezi The One

New member
אמ,

טוב אני רק אדבר שניה בשם חיילים,טבו אני לא אחד כזה,עדיין לא לפחות אבל בכל מקרה חיילים מבצעים פקודות,לחייל אסור להפר פקודה. אם חייל מפר פקודה הוא יכול להכנס לכלא...אז לדעתי לא שווה לאף חייל להפר פקודה. זו מנק' מבט (עד כמה שאפשר) של חייל אם את כבר רוצה להאשים איזשהו ארגון זו המדינה. אני לא תומך,ולא מתנגד פשוט לא אכפת לי יותר. שיתנתקו שישארו הכל אותו דבר... סביר שאנ'לא ברור בהודעה הזו...אבל זה כרגע,סביר שמחר אני אגיב שוב. (אגב,אני רוצה לראות עכשיו מישו שינצל"ש לשרשור הזה.)

../images/Emo121.gifלחייל עדיף להיכנס לכלא

ושיאהבו אותו על זה מאשר להרוס בית חוקי!!! (כן כן, אני גר ליד עמונה, אנשים מעפרה הקימו את המקום ועפרה ועמונה אלה אדמות חוקיות שניקנו בכסף!) ושישנאו אותו...

Hezi The One

New member
לא מסכים...תראה אני לא חסיד גדול של

השמאל בארץ. דווקא להפך. אבל בוא ניקח לרגע מה שהיה בהתנתקות שזרקו חומצה על שוטר\חייל\וואטאבר,זה משו אנושי?! אני לא בעד כל ההתפרעויות האלה. ואל תתחילו לבלבל לי את המוח שאם ילכו בשקט זה כמו צאן לטבח (משו שמזכיר את השואה) כי זה חרטה. בקיצור,אם החליטו בממשלה כמה שזה נראה מסריח,חייבים לבצע. ואם אני אהיה חייל אני לא ארצה לשבט בכלא אפילו יום כי לפי מה ששמעתי יום זה כמו שנה. עם כמה שאני נגד מדינה ערבית,אני גם נגד מלחמת אחים. וכרגע מי שגורמים למלחמה כזו לקרות אלה כל המפגינים. שזה עבר מזמן את השלב של ההפגנה.

אפרת P

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo112.gif

מסכימה איתך לגמרי. אני בעד התנגדות והפגנות עד גבול מסוים, בלי להגיע לאלימות. הייתי בהפגנות לפני הפינוי של גוש קטיף אבל לא העזתי להתקרב לפינוי עצמו כי כל אחד יודע טוב מאוד מה הולך שם. אני לא מצפה שאף אחד לא ילך לפינוי להפגין ולבכות ולהגיד שלום לאדמה הזאת, אבל מה שהלך שם היה הגזמה מכל הכיוונים. החיילים האלה אחרי הכל הם בני אדם, ולדעתי נגרמה להם טראומה לא פחות מאלה שהיו שם...

אפרת P

New member
נכון../images/Emo112.gif

מפה זה כבר בחירה שלהם. יש גם כאלה שתמכו בפינוי ויצאו עם טראומות משם... בכל מקרה שום דבר לא היה תקין...

שמע אני לא יודע על איזה טראומה אתה

מדבר.. מפקדים בבצפר שלי פינו בגוש קטיף ולפי מה שהבנתי כשדיברתי איתם זה שהם לא סובלים משום טראומות ושהם ישנים טוב מאוד בלילה.. ובטור חייל לא היה מתאים לי עכשיו חודשים לשבת בכלא לא לראות חברים לא לצאת לשום מקום להיות נעול בתא בלי כלום לעשות עם עצמי אחרי שסירבתי פקודה שמישהואחר יעשה במקומי..וגם ככה יקרה..

dsol

New member
די נו באמת...

אתה יכול להגיד שלמפנים אין לב בזמן שהמפןנים זורקים עליהם כל מה שבא לייד ומנסים רק לפגוע ?! למי אין פה לב ?!

../images/Emo121.gifושוב, הם היו יכולים לסרב ולא

להיות שם. וזה שאנשים מבוגרים שרק עמדו שם חטפו אלות בראש בניהם חבר כנסת... זה אנושי? שאנשים ניכנסו לבית חולים במצב קשה זה אנשוי? ואל תגיד לי שהיה גן שוטר פצוע קשה כי לא, הדוברת של בית החולים הדסה מסרה שלא היה כזה דבר, אז חדל שטויות בבקשה

dsol

New member
אז תן לי לומר לך

יש להם תפקיד הם אמורים למלא אותו הם לא אמורים ללכת לשם לקבל מכות ואבנים ושאר דברים זו מדינת חוק לעזזל ! יש דרכים לשנות דברים וזו לא הדרך ! אני מעז ואומר שזה יותר גרוע מהערבים !

../images/Emo121.gifזאת גם מדינה דמוקרטית

ולא היה שום הצבעה אם זה מקובל או לא... וכן, זה בהחלט יותר גרוע מערבים... הם לפחות אוהבים אחד את השני!!!

dsol

New member
סליחה ?! לא הייתה הצבעה ?!

יש בחירות האנשים בוחרים את מי שנראה להם לנכון והוא מקבל את ההחלטות שלו אין שום חיוב לעשות משאל עם נבחר מי שנבחר עשה מה שעשה לא טוב לכם יש בחירות תשתמשו בכלי הזה ולא בכלי האחר שבחרתם להשתמש בו

../images/Emo121.gifאף אחד לא בחר את אולמרט...

ושרון לפני שנבחר אמר שלא יפנה. בגללל זה בחרו בו.

dsol

New member
דברים משתנים

למרות שלא זכור לי שהוא אמר לא מתפנים... ובכל זאת יש במדינה הזו משהו מוזר כזה לא נראה לי ששמעו עליו עדיין הוא נקרא "דמוקרטיה" יש בחירות ! אתם רוצים תשתמשו בו אהה אבל סליחה אתם לא יכולים כי לא תצליכו לקבל רוב למה ? כי יש לכם מליון אוחת מפלגות וזה למה ? כי כל אחד רוצה לבחור במי שיעשה לו טוב ! מי שישלם לו על זה שהוא "לומד"

../images/Emo121.gifבדוק כמה מפלגות ימניות יש

וכמה שמאלניות... אחר כך דבר
וזה לא השתנה, זה היה שקר

dsol

New member
אז זה אומר משהו לא ?

אתה יודע בדמוקרטיה הרוב הוא זה שמחליט נכון שלמיעוט יש קול אבל הוא עדין צריך לקבל את ההחלטה

למעלה