חשוב..

שהחבובים פה ילמדו על משאל עם

באזרחות דברו... המתנחלים ניצלו את המדינה לאידיאולגיה שלהם --> זה לא פסול!! זה דמוקרטיה!!!!!!!!! הם בא איש ואמר די! היה לו את הכוח שוב בשמה של הדמוקרטיה. מה שהוא עשה נחשב דמוקרטי ושלטון הרב אך לא עריצות הרב (שוב, שתלמד אזרחות תבין), עד שלא תהיה עריצות רב שבו בשקט כי אלה הכללים של המשטר.

../images/Emo121.gifסליחה???????

כזה חוסר לב לא ראיתי הרבה זמן. דע לך שהמדינה הזאת משחקת גם בך...

ברור שהיא משחקת בי...

היא לוקחת להורים שלי כמעט חצי משכורת ובמקום להשיקע במה שחשוב כמו חינוך...משקיעים בחינוך לא מספיק...היא משלמת סכומי עתק לדוסים שכל היום מתפללים...היא דופקת אותי כל הזמן...היא מכריחה אותי לעשות 3 שנים צבא וכשאני יוצא אני מקבל סכום מזערי שבקושי יכולה לעזור לי לעשות קורס פסיכומטרי...היא אוסרת עלי לסוע בתח"צ בשבת כי לדתיים זה מפריע שאני נוסע באוטובוס בשבת...היא מבזבת כסף על דברים שטותיים..במקום להשקיע בחינוך, בסטודנטים ובטיפוח הדור הבא...כמו על התנחליות למשל, על יוקרה ונחיות של פוליטיקאים, וכו' וכו' אם יש מישו שיודע כמה שהמדינה דופקת אותנו זה אני ...תאמין לי...

../images/Emo121.gifכן, רק אתה

היא לא משלמת להם שום סכומי עתק, אירגונים אחרים של דוסים משלמים להם, לא המדינה, ואחי, גם להורים שלי לוקחים סכומי עתק, אתה לא היחיד פה. וסעמק, מי בדיוק עושה צבא
בהחל נדפקת
(שוב... איפוש
)

שום ?

אתה רוצה להגיד לי שרב הדתיים שחיים מהקצבאות .. סליחה לא קצבאות , ה' מוריד להם מן כל יום חול ועוף בשבת מהשמיים. קוראים לרבי w/e שיכה בסלע ויוצא מים או שהמדינה מתקצבת? מה יותר הגיוני?<

../images/Emo121.gifועוד משהו, אח שלי היה בכלא

הרבה זמן והוא לא אמר שזה כזה רע, סתם הגזמות ובולשיט. היה שם, הכין צמידים והשתעמם אבל ניחא, עבר את זה ועכשיו אני לא מוצא בארץ הזאת הרבה אנשים שהחיים שלהם יותר יפים משלו...

אפרת P

New member
ניצן...../images/Emo112.gif

זה פשוט זוועה כל האלימות הזאת. פשוט זוועה.

אפרת P

New member
ניצן...../images/Emo112.gif

זה פשוט זוועה כל האלימות הזאת. פשוט זוועה.

כמה שאת צודקת

אפשר לנסות להבין חיילים.. חלק מהם עושים את זה לא מרצון ובאמת מצטערים על זה ואני מאמינה שכואב להם... המדינה אשמה בזה ... כל השחיתות והגועל נפש. המתנחלים האלה באמת אמיצים אני כל כך אוהבת אותם. ואני מצטערת על זה שאני לא חלק מהם.. כי הם הולכיםבאמת לפי מה שהם מאמינים ואנחנו יושבים בצד ורק מדברים על זה כמה שהם צודקים וכל זה... יהיה בסדר עוד נחזור לשם

יום אחרי..

כואב לי כל הגוף,יש לי חום 39.1 אבל הכי כואב לי שהם רמסו והשחיטו לי תנפש. חייל לא יכול להפר פקודה?! הוא יכול וזה כ"כ פשוט גם,נכון שזה דורש מאמץ וכוח נפשי..אבל להרביץ לילדות קטנות,לאנשים מבוגרים ולרבנים זה יותר פשוט?! אז זהו שלא!! אחרי גוש קטיף (עוד נשוב!!) התאבדו שלושה חיילים והרבה לא ישנים בלילות..ולמה? רק כי הם לא סירבו פקודה. אלה שכן ישנים יפה מאוד בלילה! כשעשינו הסברים לחיילים על סירוב פקודה ראיתי כמה שזה פשוט..סה"כ משהו כמו 27 ימים בפנים..זה שווה את זה. וסתם ככה כשחיילי השמאל סירבו להתגייס לצבא הכיבוש לטענתם וסירבו לשרת בעזה אף אחד לא פתח את הפה.

K i f

New member
בואי אחדש לך...

בתור אחד שעובד עם הכלא... ורואה תגובות של עריקים וסרבני פקודות... אני אגיד לך ש-27 יום בכלא זה אחד הדברים הכי מסריחים שיכולים להיות! כשאני לוקח את הכלואים לבית המשפט... אחרי שהם רק שבוע ישבו בכלא, השופט שואל אותם אם יש להם משהו להוסיף... והם מתחילים לבכות לו ולבקש סליחה ולומר שהם יחזרו לשרת כמו שצריך... את לא יודעת איזה קקי זה לשבת בחדר/אוהל עם בערך 40 אנשים...(המס' תלוי בפלוגה), ולתת דום כל פעם למפקדים... והאוכל של כלא 4... הוא זוועה
(גם לנו, המלווים והמפקדים וכל מי שעובד בכלא......) בקשר למה שאמרת על ההתנתקות, אני גם לא בעד.... אבל אני גם לא בעד שטויות של מתנחלים קיצוניים... (אגב, גם אני חולה @@, אתמול קיבלתי 3 גימלים... =\) שבת שלום...

../images/Emo121.gifאני אצליח להיסתדר עם האוכל שם

גם ככה הדבר היחיד שאני אוכל כל היום זה לחם שנאפה לפני שנה בערך

K i f

New member
חחחחחחחחח!!!

אז בשבילך זו תהיה ארוחת מלכים! ^^ בוקר&ערב - לחם, גבינה לבנה, סלט מעפן.... צהריים - בשר(עוף,שניצל,נקניקיות,המבורגר), פירות ותוספת(אורז, פירה, תפוחי אדמה, רוטב עם שעועית ירוקה) כשבימי ראשון במקום בשר... יש שקשוקה@_@ שלא לדבר על האוכל עצמו... שמגעיל גם ככה =\

למעלה