\\חשוב\

Serf SaN

New member
ד"א, מילי, מה קרה פתאום אתה

שונא/לא מתעניין בסייברס? X:

בגלל בעיה במחשב אני לא יכול לראות

סרטים, כולל אנימה, כולל סייברס. בגלל שלא ראיתי, אני נמנע מספוילרים ולא מתערב.

Serf SaN

New member
אה..........נאמ נאמ..למה שלא תראה

ביו-טיוב? ואז כשהבעיה תיפתר, פשוט תוריד את אותם פרקים (אם אתה צורב אותם או משו..כמוני).

Serf SaN

New member
אה.. אז אולי יש לך כרטיס מסך

ישן מדי? זה היה גם לידידה שלי..הם פשוט קנו כרטיס חדש, והכל הסתדר. X:

Serf SaN

New member
טוב..באמת נמאס לי שWTW לא מוציאים

פרקים.. אני פשוט אראה ביו-טיוב כמה לא מתורגמים וזהו.. T_T

אני אסביר לך את הבעיה:

כשאני רואה סרטים, התמונה קופצת מפריים לפריים ומאחרת אחרי הקול. כלומר, קודם שומעים ואחר-כך רואים, וגם זה לא בצורה נורמלית, אלא בקפיצות. עד עכשיו שמעתי הסברים כמו קודקים, לאגים(?!), כרטיס מסך, נגן דפוק וכו' וכו'. שמישהו יעשה משהו T_T

Serf SaN

New member
פשוט תיקח את המחשב למעבדה

כשלהי, ותשאל אותם. לפי דעתי זה הכרטיס מסך, אז הם יחליפו לך שמה כבר לחדש. אם אתה לא רוצה להסתבך עם זה, פשוט תזמין מהאינטרנט, או תקנה איפשהו, ותתקין בעצמך. זה לא אמור להיות יותר מידי קשה נראה לי..אם אתה קצת מבין במחשבים. אבל לדעתי הבעיה המרכזית זה הכרטיס מסך. קודקים לא קשורים. אם אין לך קודק מסוים אתה פשוט תראה שחור, או שהקובץ בכלל לא יפעל. אם זה נגן דפוק, לא נראה לי..איזה נגן יש לך? X: אין כזה נגן דפוק, נראה לי. >.> כי כולם מקבלים עדכונים שוטפים מהאינטרנט..ואם יש בעיה, היא מתקנת את עצמה.

Serf SaN

New member
לא יודע XD

בכל מקרה, העלת פה משהו.. עם זה קורה גם ביו-טיוב, זה מאה אחוז הכרטיס מסך. כי יו-טיוב לא קשור לשום דבר, רק למהירות של הכרטיס, עד כמה פריימים בשניה הוא יכול להכניס. אז יאללה, תעשה טובה לאנושות, ותחליף אותו. XD

star_female

New member
זאת יכולה להיות בעייה בקודקים...

זאת יכולה להיות בעייה בכל דבר, אפילו בלוח אם או במעבד. כדאי לקחת אותו למעבדה... אם זה לא online streaming אלא משהו שהורדת למחשב זה לא לאג.

Serf SaN

New member
זה קורה גם במשחקי פלאש? ם.O

אבל תלוי איזה..מהירים כאלה?.. בכל מקרה, אני עדין חושב שזה הכרטיס מסך. אם חסר קודאק אז הקובץ לא יופעל בכלל. אם זה בעיית פלאש, צריך להוריד את מה שמנגן את הפלאש, מאקרומדיה. אבל לרוב אם הפלאש לא מתנגן זה מבקש ממך ישר להוריד את זה. אבל הדבר הזה לא קשור לזה שביו-טיוב הכל נתקע. יאללה מילי, תפוס יוזמה ולך כבר למעבדה כלשהי.

star_female

New member
אה... אז זה לא קודקים o.o;

באמת כדאי לך לקחת אותו לבדיקה (או להביא טכנאי אליך).

למעלה