חשיבותה של סכין לחיתוך בשר - סכין קיצוץ בשר מקצועית. השאלה מה עוד לדעתכם חשוב בציוד נלווה בהכנת בשר מוצלח

007דודי

New member
קוד:
<p style="direction: rtl;">בתור חובב בשר רציני אני יכול להגיד לכם במליון האחוזים כי <a href="https://knive.co.il/%D7%9E%D7%94-%D7%9E%D7%99%D7%95%D7%97%D7%93-%D7%91%D7%A1%D7%9B%D7%99%D7%9F-%D7%9C%D7%A7%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%A5-%D7%91%D7%A9%D7%A8/">סכין לחיתוך בשר (סכין לקיצוץ בשר)</a> איתה אני עובד משפיע באופן ישיר על הטעם הסופי (גודל החיתוך קובע למעשה, יחד עם סוג המכתנת ועוד סיבות נוספות) , לכן חשבו מאוד להתשמש בבסכין מטבח או שף איכותיים ביותר.<br />באיזה עוד ציוד נלווה לעבודה עם בשר אתם חושבים יש השפעה ישירה על הטעם הסופי?<br /><br />תודה :)<br /><br /></p>
 
למעלה