חשיפה - כולכם/ן מוזמנים להתייחס

isola bella

New member
חשיפה - כולכם/ן מוזמנים להתייחס

היי אני קצת מהססת ולא כל כך מוצאת את המילים למקלדת. מאז שביקרתי אתמול כאן חשבתי רבות על הפורום (שהפך מאוד חשוב ויקר לליבי),עליכם/ן,ועלי. היום עלה לי ככה ספונטנית רעיון לנסות לסייע לחשיפה שלנו אבל אני כמובן רוצה קודם לשמוע את דעתכם/ן בנוגע לעניין. אני עובדת בעיתון "ידיעות אחרונות" ויש באפשרותי לנסות לסדר ראיון אצל אחת העורכות בעיתון.מישהי שעובדת איתי בארכיון הראתה לי איפה אותה עורכת יושבת,מעבר לכך אני אצטרך להגיע אליה אישית ולקבוע פגישה בצורה מסודרת. כמובן שלא חשפתי בפני אותה עובדת לא שמות ולא כינויים,רק סיפרתי לה מעט על הפורום המיוחד הזה. למיטב זכרוני וידיעותי אין כמעט כאן בנמצא כתבות רציניות על אנשים שלא רוצים ילדים,ואם כבר היו אנשים שהתראיינו אז הם בחרו להתראיין בעילום שם וללא תמונה... . אני מרגישה שכתבה רצינית עלינו,ובהחלט אפשרי עם אנשים כאן מהפורום (מי שיהיה מוכן להיחשף בגלוי,וכן אני יודעת שזה דורש המון אומץ), יכולה מאוד לסייע להציג את עצמנו פשוט כעוד זרם/עוד קבוצה מיני זרמים אחרים/קבוצות אחרות בחברה שלנו.לא פחות ולא יותר. רק אם יהיו כאן אנשים שירצו להתראיין ומנהלות הפורום גאטו וגרטרוד יתנו את הסכמתן,אשמח להמשיך לפעול הלאה. שלכם/ן איזולה בלה

זה לא מה שאת חושבת, דבריי הוצאו

מהקשרם, זה לא את זה אני, בואי נשאר ידידים... אגב, זה אי-מא בסגנון עלמה "אני אלוהים"זק בסגנון מיה בוסקילה?

תודה על הכבוד, אבל

אני ממש לא מנהלת הפורום. התכוונת לגרטרוד כמובן ... אני קצת חוששת מריאיון לעיתון, כי אני יודעת שהדברים לעיתים מסולפים. עיתונים אוהבים פרובוקציות, ומוכנים להוציא דברים מהקשרם כדי ליצור כאלה גם במקום שהם אינן. הכי הרבה שאני מוכנה לעשות זה להתראיין בשם בדוי, ולראות עד כמה התוצאה תהיה נאמנה למקור (וכמו שכבר ציינתי, אין לי ציפיות גדולות). מצד שני, אני יודעת שאם אנחנו רוצים חשיפה (ונדמה לי שאנחנו רוצים חשיפה), נצתרך בשלב זה או אחר להפקיר את עצמנו למדיה על כל גווניה.

magicgirl1983

New member
מצד אחד...

זה יהיה אחלה אם מישהי שלא חשבה שיש עוד כמוה תכיר בעובדה שהיא לא לבד. או יהיו כאלה שיחשבו ואללה לא חשבתי על האופציה הזו.. מצד שני...זה עלול לגרור אלינו כל מני טרולים לא רצויים. עם כל כמה שכייף לרדת עליהם וכמה שהם דיי אומללים בעולמם אני מעדיפה פורום שחי על מי מנוחות על פני פורום שנאבקים בו על קיומו...

כן, אבל אולי תחשבי על כל אלה שפשוט

לא יודעים שאנחנו קיימים? (לא טרולים אני מתכוונת). האם לא 'שווה' לסבול את מלחמות הטרולים בשביל לפתוח דלת לכמה 'משלנו'? חוצמזה, נראה לי שאנחנו מתמודדים לגמרי לא נכון עם טרולים. משום מה דוקא שירשורים של טרולים נמשכים פה עידנים. קשה לנו כל כך לסתום את הפה?

magicgirl1983

New member
כנראה שקשה לנו

אני בדר"כ מחכה שאחרים יענו...ואז אני עונה..מה שנקרא.. אני לא התחלתי!! לעיתים הטרולים האילו הם דווקא המבריחים העיקריים של האנשים החדשים בפוטנציאל

karnity

New member
כתבה בעיתון

לפני כחצי שנה (אולי שנה ? ...) פנו אלי מירחון "קוסמופוליטן" לראיון בנושא והסכמתי להתראיין. הכתבה שהתפרסמה היתה אוהדת ומפרגנת ובעקבותיה דווקא לא הופיע גל של טרולים בפורום.. אני מניחה, כי בשל העובדה שתפוצת הירחון אינה כשל עיתון כמו "ידיעות אחרונות". כחודש לאחר מכן, פנתה אלי כתבת מעיתון "לאשה", שמעוניינת בכתבה רצינית בנושא אך העניין התמסמס לו... אשמח למסור את מספר הטלפון של הכתבת למי שתהיה מעוניינת "לייצג את הפורום בכבוד" (ולתפארת מדינת ישראל... LOL ) אני חושבת שהיא עדיין מעוניינת להוציא לאור את ה"אטרקציה" החברתית של נשים שאינן רוצות ילדים ..

עינת12

New member
כתבה

אם יש באפשרותך איזולה, הייתי פונה לכתבת בידיעות אחרונות שפרסמה את הראיון עם ד"ר משיח, ושגם היא לא הביאה ילדים לעולם מבחירה (וחשפה את ד"ר משיח בכל קלונו גם בהקשר הזה). הקישור לכתבה נמצא היכן שהוא כאן בפורום. אנסה למצוא. אם לא אספיק היום - גם מחר. אני בהחלט חושבת שהרעיון של קרנית מצויין. אך בניגוד לה אני לא חושבת שיש להציג אותנו כאטרקציה. בשום אופן, אלא כאנשים שבחרו באופציה שפויה וטובה לחלוטין, שלא גורמת רוע או עוול לאף אחד, שמשום מה בחברה הישראלית נתפסת כחריגה ומאיימת. כתבות גם בלאשה וגם בעיתון יומי גדול שלא רואות בנו "חייזרים" במקרה הטוב הן בהחלט צעד בכיוון הנכון. הצגת אי הילודה כאופציה שוות ערך ושפויה לא פחות מאופציות אחרות.

אין ספק שכתבת אוהדת (או כתב אוהד)

יפרסמו כתבה אוהדת יותר מאשר כתב/ת המנסים להציג אותנו כאטרקציה. אישית, אשמח להתראיין אם המראיינת תהיה אוהדת (או המראיין כמובן).

עינת12

New member
אז זהו שאני מנסה למצוא את השרשור

עם הכתבה על ד"ר (פרופ'?) משיח ולא מצליחה. הכתבת לא רק שהיתה אוהדת, אלא גם היא ובעלה ללא ילדים מבחירה. (איך לא חשבנו אז לרשום את שמה? הא?) מישהו זוכר, מתי פחות או יותר, התפרסם השרשור הזה? בינתיים אני עוברת עמוד עמוד ולא מגיעה אליו.

prizman

New member
את מתכוונת לזה?

פרופסור משיח, שאלה אחרונה: האם אתה עדיין מחזיק בדעה שמי שלא מביא ילדים לעולם הוא מופרע? "אני אמרתי את זה?" כן, בוועדה בכנסת. "אני לא זוכר. נדמה לי שאמרתי שהוא חריג או מעוות". לפי הפרוטוקול אמרת "מופרעים". "טוב, בסדר. אז אומר עכשיו כך: מתוך כל עשר נשים שבחרו לא להביא ילדים, תשע הן מעוותות, נרקיסיסטיות, אנוכיות בצורה קיצונית, משהו לא תקין אצלן. את לא חושבת ככה?" לא. "יש לך ילדים?" לא. "בת כמה את?" ארבעים וחמש. "את נשואה?" כן. "וזה, מבחירה?" כן. "ואת מרוצה מהחיים שלך?" כן. "את לא מרגישה צער, החמצה, תסכול? לא צובט לך לפעמים בלב כשאת רואה אמא עם ילד?" לפעמים כן. אני מרגישה וחווה את המחיר של הבחירה שלי. בהחלט. "נו, אז אם היית יכולה להחזיר את הגלגל אחורנית לגיל 30, לא היית מתחרטת? היית בוחרת אותו דבר?" כן. "הממ. עשית לי תרגיל מלוכלך, מה?" לא. למה? "את באמת לא נראית לי מופרעת. אז את כנראה האחת מתוך העשר, היוצאת דופן. אני עומד על הקביעה הקודמת שלי, הכרתי מספיק נשים בחיי. תשע האחרות יהיו מעוותות. אגב, אם את במקרה מתחרטת, אף פעם לא מאוחר מדי, תמיד יש מה לעשות, ויש לך הטלפון שלי, כן?" ******* אין לי מילים!!!! הביאה את הציטוט בזמנו אפרוח זה נמצא בחיפוש מתקדם כאשר "משיח" בתוכן

עינת12

New member
גדול!!!!! כן, זה בדיוק זה

תודה רבה רבה. אכנס לחיפוש מתקדם. ושוב תודה.

למעלה