חשפנית

3מושון

New member
חשפנית../images/Emo42.gif../images/Emo47.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

שלום שמי משה..ואמי לא מסכימה לי להביא חשפנית לי ולחבריי למסיבה יום שישי..אנא תנו את דעתכם על הנושא.........ודרך אגב אני בן 16..תענו במהרה

StagaDish

New member
מי בכלל שואל ת´אמא?!

מה.. אתה טמבל? באמת הלכת וביקשת מאמא חשפנית? החברה אוספים ביחד כסף.. ומזמינים! איזה אמא ואיזה נעליים.. שההורים לא ידעו בכלל! (לידע הכללי.. אני לא מדבר מנסיון אישי!!!

נעה ד

New member
אני לא מבינה אתכם הבנים..

מה כל כך כיף בזה שמישהי זרה נכנסת אליכם הביתה ומתחילה להתפשט.. תהרגו אותי, אבל זה ממש חולני לדעתי!

StagaDish

New member
חחחחחחח

זה שמישהי זרה נכנסת ומתחילה להתפשט זה כל הכיף!

נעה ד

New member
ואני חוזרת..

אני לא מבינה אתכם!! וזה גם תופס להפך.. אני למשל.. בחיים לא הייתי מזמינה חשפן.. גם לא בגיל 100

StagaDish

New member
אבל כמובן... ../images/Emo23.gif

עדיף מישהי מוכרת.. (ועדיף שתאהב...) שתבוא רק בשבילך...

חשפניות..יאאאק..אחרי כל מה שעבר...

עליהן.. חשפנית היא אף פעם לא רק חשפנית... תמיד יש עוד מאחורי הסיפור שלהן... בטוח שמישהו..ליתר דיוק מישהויים..עברו עליה... איכס היא בטח(סלחו לי על הביטי)רקובה.. יייאאאאקקק!!! משה,אתה עד כדי כך נואש?.. לדעתי אנשים שמשלמים לחשפנית הם נואשים... אולי אם תפסיק עם הגישה הזו תשיג מישהי יחודית לך... לא רקובה! וזה סוף ההטפה מפי שירן אזולאי!

מה אתה דפוק?! אם הייתי אומר את זה

לאמא שלי...היא הייתה מורידה לי כסא בראש...בואנה אתה טיפש...

הבנת אותי לא נכון....

ביאנקה....עכשיו כשאדום ושורף בעיניים עכשיו שתינו בציור מקושקש...

StagaDish

New member
טוב דיי!! הגזמתם!

אתם מתווכחים בשלוש מערכות שונות!! שלוש שיחות שונות.. אתם יורדים אחד על השניה! דיי חלאאאססס!!!! אוף!! קחו את זה למקום אחר! זה באמת יצא מהתחת כבר!!! כל מקום זה ירידות של לפלאנד ושירן אזאולי.. מה קרה?! (מצטער.. הפעם באמת התעצבנתי...)

ביאנקה...תפסי´תי תפסית´י...

בואנה אני חמום מוח...סתםםםם!! יאללה...זה סימן בשבילי...זה סימן בשביל כולם..

למעלה