חשפנית

StagaDish

New member
לא, את לא רוצה לשמוע.. אל תשאלי!

נמאס לי מזה שאני צריך לראות את הירידות המטופשות האלה בכל שירשור חדש שנפתח!!!!!!!! זה מה שנסגר איתי! יא.. נכנסתי לפורום אילת?! או לפורום עדי\שירן?! מה זה?! אם אתם רוצים לזיין תשכל אחד שלני, עשו את זה במקום אחר.. או אם אתם חייבים לפרסם את החוכמה הזאת כאן.. עשו את זה בשירשור אחד! יא אללה.. זה מתסכל.. כל מקום הופך לעקיצות המיותרות האלה שמובילות לשום מקום! זה.. מה שנסגר איתי! במקום לדבר על נושא השיחה.. כולם נכנסים לככה וככה.. פגעת בי אוי הרגת אותי.. דייי!!! בחיי! זה חרא של שיחה! אי אפשר ככה!

זה לא פורום אילת...

זה נערי החוף אילת... גיל..לקחת את זה קשה...תרגיע...אולי תהרוג אותי?... יאללה...

אנשים מלחיצים באמצע הדרך....

מה גורם לבן אדם ועוד בן אדם בן 16 גוד דמת לבוא לאמא שלו ולהגיד לה: "אמא אני והחברה מזה חרמנים ובא לנו להזמין חשפנית, יש לנו אישור ממך?" ואתה בטח כל כך מפגר שגם שאלה אותה אם היא יכולה להביא לך כסף!

Action force

New member
למושון

למה לך להזמין חשפנית הרי רק על פי הפנייה הזו שלך זה ברור שאתה והבחר´ה שלך מחפשים צומת לב, ואין לכם מה לעשות בחיים, ועצם הפנייה שלך פה בפורום, מראה על ילדותיות. ועצם הפנייה שלך לאימא שלך! מראה על ילדותיות, מוצי, ומעט טפשות! סיונרה! זה ימבה כסף להזמין, אם אתה רציני, SO FUCKING WHAT, אם אימא אמרה לא?! תזמינו, רק בלי רעש ובלי לספר (לפני) לכל העולם. בברכת "המעניש המסטול מ...."

למעלה