חששות אמיתיים

take me gideon

New member
חששות אמיתיים

חששות אמיתיים ויציבים. זו הדרך היחידה לתאר את התחושה שלי לגבי המחשבה שאהיה אבא מתישהו... בקרוב אני בן שלושים ואני לא רואה מצב שבו אני מספר למישהי שהסיבה שאני לא יכול להיות איתה, עד כמה שהיא מוצאת חן בעיניי, היא העובדה שאני מפחד פחד מוות מהרגע שהיא תגיד שהיא רוצה ילדים. כמו שמישהו עוצר תמיד רגע לפני באקט אינטימי, אז ככה אני ביחסים. עוצר לפני שזה יתפתח. כמובן שאני יכול להשאר לבד, כמו הרבה גברים, אבל זה לא מה שאני רוצה. אני מודע לעובדה שלפחות ממני ירד עול הדעות הקדומות שרובץ על כתפיהן של נשים שפוחדות אף הן מאימהות. אבל אני מרגיש שאני מפספס משהו.
 
ילדים (בהנחה שלא מדובר בהזמנה לפרסומת)../images/Emo13.gif

תוכל לתאר מה מפחיד אותך בהבאת ילדים לעולם? בלהיות אבא? לא כולם חייבים להיות הורים, ולא כולם חייבים לרצות להיות הורים בגיל מסויים, ובכל מקרה כדאי להבין ממה נובע הפחד המשתק הזה, לפרק אותו לגורמים. דבי. (תשובות שכוללות קישור פרסומת נפוצה לאחרונה יימחקו)
 

take me gideon

New member
פחד להביא ילדים

הזמנה לפרסומת? פספסתי משהו? מה שהכי מפחיד אותי בלהביא ילדים לעולם זו העובדה שאני לא אכיר את עצמי ואת החיים שלי. זה ידרוש ממני לעשות שינויים גדולים מדי, שלא רק שאני חושש לעשות, אני אפילו לא בטוח שאני מסוגל. אני יודע שלא כולם חייבים להיות הורים, אבל אצלי הרצון קיים והפחד גדול מהרצון. זו לא הפעם הראשונה שאני מנסה להבין ממה נובע הפחד הזה ואפילו הייתי פעם בטיפול. כמו שאת רואה, זה לא ממש עזר.
 
זוגיות והקמת משפחה

הי, אתה בחברה טובה של המון אנשים שמפחדים מהשינוי הגדול שילד מביא עימו. אני מבינה שהנושא מטריד אותך מאד ואפילו ניסית לברר את שורשי הפחד בטיפול. העניין הוא שאתה נמנע מזוגיות כעת, בגלל משהו שאינך סגור עליו לגבי העתיד. כל השאלות על ילד הן כרגע תיאורטיות ולכן עולה לי השאלה- זוגיות אתה רוצה? מה יש בזוגיות שכן מדבר אליך? כשאתה עונה על השאלה, נסה להפריד בין זוגיות לבין הקמת משפחה עם ילדים.. אם תוכל לתת דימוי לזוגיות.. זוגיות היא כמו מה..? איזה דימוי עולה? ואחרון חביב, מי אמר שכל זוגיות חייבת להמשיך בהבאת ילד לעולם? אשמח להמשיך ולסייע, אילת לבנון
 
למעלה