חששות

BrokenDream103

New member
מוכרח להודות שמה שכתבת מדאיג אותי.

ידוע לי שתחום עריכת דין מאוד מבוקש ומוצף. אבל מפה עד אבטלה... בכל אופן, אני לא אמרר בבכי אם לא אהיה עורך דין בסופו של דבר, הבנתי שעם התואר הזה אפשר להגיע למשרות ניהוליות בתחומים שונים.

אני פשוט מקווה לטוב.

einat162

New member
כן.... לא כל הנוצץ זהב

ובגלל אני לא חושבת שבאופן כלל צריך לבסס לימודים בעיקר על מה אני אוכל לעשות עם התואר אח"כ.
למשרה ניהולית אתה יכול להתברג גם עם תעודת הוראה (?!) - כל תלוי באישיות ובמזל.

ספציפית לגבי עריכת דין יש תחרותיות מאוד קשה על כל מקום (גם התמחות, וגם עבודה).

Luli Who

New member
חששות כשמתחילים משהו חדש היא הדבר

הכי טבעי בעולם.

זה כמה שינויים והתחלות חדשות במעבר הזה ואתה לא בטוח איך תתמודד עם כל זה יחד.הגיוני.

גם כל השאלות הללו שאתה שואל את עצמך יום לפני הלימודים, כשאני קוראת שאתה לא באמת מתכוון עכשיו לחזור בך הן בעיקר הדרך שלך לנסות להפיג את החשות האלה אבל שים לב שלחלק מהשאלות אתה עונה בעצמך ולאלו שעוד לא - תנסה אתה לתת תשובה מפורשת - תחשוב, מה באמת *באמת* היית משיג עם עוד זמן ?

ברמת הטיפ, תנסה לעשות לעצמך רשימה של הדברים שבגללם אתה חושש ואחרי זה שב, ותכתוב לכל אחד ואחד מהן פתרונות פרקטיים.
אני יודעת בהתחלה זה נשמע קצת גדול אבל כשתשב לכתוב קרוב לוודאי שיזרום.
מצד שני תעשה לך רשימה של דברים שאתה כבר ממש מחכה להם /ודברים טובים והזדמנויות שיכולות להיות לך בחוויה החדשה הזו :)
אני מקווה שזה יעזור לך קצת לשחרר את החשש ולהתחיל את השנה בקצת יותר בטחון ושמחה.

נ.ב - אני תמיד בעד לנסות להוציא משהו מכל דבר שעושים. אתה יודע, כדי לא להרגיש בזבוז. תדע שאין שום דבר מיותר בהבנה כלשהי של אנשים... לא משנה מה תעשה, זה תמיד יעזור.

בהצלחה ובשאיפה בכיף גדול.

למעלה