חשש שלא אקבל שכר מרץ

אהובה13

New member
חשש שלא אקבל שכר מרץ

אנסה לקצר, אבל יהיה קצת קשה. התחלתי לעבוד כמנהח"ש בבית קפה בר"ג ב-20.12.08. זה היה קרוב לבית והתאים לי. שם עשיתי הנהח"ש גם לסניף השני שלהם שנמצא באשדוד. לאחר חודש הם החליטו שהם מוכרים את ר"ג ומכרו. במשך כל התקפה, 3 השותפים הללו לא רצו לחתום על חוזה. הכנסתי ולא חתמו עליו. אמרתי שקשה לי לנסוע עד אשדוד, הם סידרו לי רכב בהשכרה והתחלתי לעבוד באשדוד -עד שבוע שעבר. עדיין לא פוטרתי ולא התפטרתי. הם סוג של בלאגניסטים שלא משלמים בזמן לאף אחד, לא לספקים, לא לעובדים וזה הדליק לי נורה אדומה. חובות מפה ועד הודעה חדשה ועוד כל מני עבירות אחרות. זרמתי ואמרתי לעצמי שאחפש במקביל עבודה אחרת וטרם עשיתי זאת. טוב שקיבלתי לפחות שכר עד 2.09 וזה היה בפוקס. סגרנו בזמנו על שכר של 8,500 ש"ח נטו ופתאום שכרו לי רכב גם אז התחיל להיות להם קשה. הסכמתי מ-3.09 לרדת בשכר ושישאירו לי את הרכב ובהתאם ובאופן יחסי גם שפעם בשבוע לא אבוא לעבוד שם . הם הסכימו אך לא נתנו תשובה סופית לגבי השכר שאני חישבתי 6,800 ש"ח. המקרה הכי חריף הוא שפתאום באו אלי חברת ההשכרה ולקחו לי את הרכב. מתברר שהם לא הלכו להטביע את הכרטיס אשראי וכל הזמן משכו את חב' ההשכרה. יום ג' שעבר לקחו לי את הרכב ונסעתי במונית הביתה. הבוסים שלי קנו גם חברה ברעננה, חב' רהיטים גדולה בשבוע האחרון ואותתו לי לעבוד משם מרעננה וקשה להם כל עניין מימון הרכב ושאגיע באוטובוסים לרעננה. בבית קפה גם קיבלתי ארוחות חלביות . הם אמרו לי שביום ד' נשב ונסגור הכל. הגעתי שוב במונית לאשדוד וחיכיתי ועבדתי שם כל היום עד 20:00 בערב וכשצלצלתי אמרו שהם בדרך כל היום. הם מסוג של אנשים שאומרים אני בדרך.. ומחכים שנתיים. בסוף ביררתי על רכבת כדי להגיע לר"ג.. והבנתי שכבר הם לא יממנו או לא ירצו לממן מוניות ואני מבינה אותם. הגעתי לאחר שעתיים וחצי הביתה בלילה והבנתי שממש לא מתאים לי הטרטור הזה. אין גם אוטובוס לרכבת צריך לקחת כל פעם גם מונית לרכבת.. אז התוצאה שגם אם אסע ברכבות אשלם 100 ש"ח נסיעה ביום. ומה לא יהיה להם קשה? ולי לא מתאים לנסוע לרעננה ועוד לרדת בשכר ובלי רכב.. וזה כבר לא קשור לפינוק. נכון המצב קשה אבל רוצה לעבוד במרכז. יום ה' רשמתי להם בהודעה שלא מתאים לי הנסיעות האלו ברכבות ושחיכיתי להם כל היום יום לפני ולא הגיעו. ואם הם רוצים לדבר שיגיעו לת"א. לא הגעתי לעבודה. הם לא הגיבו. אני יודעת שהם מרוצים מהעבודה שלי ורצו שאנהל להם גם את רעננה.. אבל אם אין לי הבטחות לשכר בזמן אם בכלל וכל שני וחמישי פותחים ומוכרים חברה אחרת.. בגלל שהם מוגבלים בבנק הם פתחו חברה מפעילה את ית הקפה אשדוד כדי שיצליחו להוציא שיקים. מה אני עושה? מחר יום א'. האם להודיע על התפטרות במכתב ולתת להם 3 ימים? האם לצלצל או לחות להם? רוצה להיות שקטה שאקבל שכר אבל במצב הזה קשה לי להאמין. יהיו להם תירוצים שלא הגעתי וכאילו זה פגע בהם או משהו. אני רוצה להוסיף שלא החתמתי אפילו כרטיס(בדתי גלובלי), אבל הבנתי שזו בעיה שלהם. האם זה שהם פתחו חברה מפעילה לקפה באשדוד , מה זה אומר? שהחברה הקודמת לא קיימת ואז אולי גם לא אקבל שכר(כמו בפשיטת רגל?) תודה לעונים.

למעלה