חחחחחחחח גם אותי זה ממש הצחיק "חתולים מתגרדים ונהנים"? לא יכלו למצוא שם פחות מגוחך? XDDD
Y yarjor New member 14/10/10 #7 ../images/Emo150.gifחחחחחחחח גם אותי זה ממש הצחיק ../images/Emo6.gif "חתולים מתגרדים ונהנים"? לא יכלו למצוא שם פחות מגוחך? XDDD
../images/Emo150.gifחחחחחחחח גם אותי זה ממש הצחיק ../images/Emo6.gif "חתולים מתגרדים ונהנים"? לא יכלו למצוא שם פחות מגוחך? XDDD
N Nens333 New member 16/10/10 #21 ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif פחחחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif הרגת אותי!!
Y yarjor New member 14/10/10 #10 ../images/Emo150.gif*בודקת חתימה* מאז שהספתי את הציטוט של טים ברטון היו בה המון בעיות (;--)
Y yarjor New member 17/10/10 #26 ../images/Emo150.gifתפוז לא תומך באנשי השלג שלי!../images/Emo10.gif נשים לעצמנו את משרדי תפוז כיעד הראשון להשמדה
../images/Emo150.gifתפוז לא תומך באנשי השלג שלי!../images/Emo10.gif נשים לעצמנו את משרדי תפוז כיעד הראשון להשמדה
L LilyKat New member 15/10/10 #13 חחח, מה כ"כ מוזר? *שורקת* הם מתגרדים ואוהבים את זה....... *מבט תמים* אה!!! המנהלת, תודי שחשבת על משהו כחול כשקראת את זה! תודי תודי
חחח, מה כ"כ מוזר? *שורקת* הם מתגרדים ואוהבים את זה....... *מבט תמים* אה!!! המנהלת, תודי שחשבת על משהו כחול כשקראת את זה! תודי תודי