חתול - החיה הלאומית של ישראל

באמת?!

http://ph.yhb.org.il/category/ליקוטים-ג/10-צער-בעלי-חיים/

עמיש תקרא בעין אחת למען לא תזנה עניך....

אני מבקשת ממך לא לפנות אלי

ולא לזלזל בי ולא בידע שלי וזה בשפה עדינה
בטח כואב לך שהאסלם יותר נאור ואתם מצטיירים כחשוכים וזה לאנשים צבועים כמוך
ותחסוך לי להבא להגיב לך

ידע שלך? אל תצחיקי אותי.

אני מגיב בפורום ציבורי ולא כותב לך הודעות פרטיות.

ממש כואב לי...אוווץ'.

חחחחחחחחחח

הצחקת אותי רואים למי כואב חחחחחחחחחחחחח

ותמשיך לנבוח ולזלזל למי מי אתה שתדבר על הידע שלי חוצפן שאוכל את הלב

רואים שמרואים, הבאתי לך שתי דוגמאות של ציורים

אבל את מעדיפה להתעלם מהם ופונה לפן האישי.
זה בסדר אני סולח לך....

אתה מבחינתי לא קיים מחקתי אותך

תתבייש לך בנאדם חסר כבוד אם היה לך טיפה כבוד לא היית מדבר אלי ככה ופוגע בי
ולא סולחת לך
שלום ולא להתראות

פגעתי בך? מאיפה הבאת את השטות הזו

מהמקור שהבאת את הידע שלך לגבי אומנות האסלאם?

בדומה לידע שלך כלפי

"פן חט לנסיח" שנחשב לאומנות האיסלאם?
או לל "פן איל מיעמארי"?
או לסחר ועשיית "אילמעאדן?"
לל -פן איל אמווי? איל עבאסי?
פן איל קותאב? פן איל "זחרפה?"

כמו הידע שיש לך באומנות האיסלאם שקיימת במוזיאן הלובר שבצרפת? מוזיאון המוטרופוליטאן בניויורק? מוזיאון ויקטוריה ואלברט בלונדון? או במוזיאון האמריקאי שתחת חסותו נמצאת תצוגת הפרייר לאומנות האיסלאם בוושינגטון?

אני שונאת שמדברים בלי שום בסיס.

מה אני טוענת? הסבר של 3 דפים.

יש לך הבנה בסיסית? יש לך מושג או ידע כלשהו ממה שכתבתי למעלה? בטח ששום דבר. בקצרה :

מכל המקורות שהצגתי אין אף זכר לאומנות של חיות. מהסיבה שהנביא טען אין שום סיבה בלצייר אותם וזה לפי החדיס "אשד עזאב יוום לקיאמה איל מוסוורון"- אם זה בציור או בתמונה שמצולמת. וזאת מהסיבה שגם חיה היא נפש, היא ייצור בריאתו של אלוהים ויש לכבדו. וזה לפי הפסוקים שיש בקוראן. למשל אלוהים השווה את בריאת הגמל למד שאר בריאותיו, את הנמלים והקדיש להם סורה מיוחדת שנקראת סורית איל נמיל, את הסוסים לרכיבה בלבד ואם אפשר גם לקישוט וטיפוח, חדיסים שלפיהם הצלת חיה או האכלתה יכולה גם סיבה לכניסה לגן עדן וכדומה.

עכשיו חפש מאיפה התמונה...מצאת למי שאני אאמין. ישראל תומכת האיסלאם והמוסלמים. פ'חח

ליד*

ויש לך משימה

מצא לי תמונה אחת דומה בכל המוזיאונים שהצגתי ברשימה לעיל.

הא, ישראל זייפה ציורים איסלמיים ומציגה אותם

במוזיאון האיסלם....עכשיו הכל ברור.

אם אתה כ''כ חכם בוא והראה לי

לאיזה תת נושא ציור זה שייך, איפה הוא מתויג, מה הרקע לציורו
מה משמעותו ומי צייר אותו. כשאני מציינת משהו אני דואגת לדעת מראש שיש לי את הידע המספיק עליו. בטח קראת את שמות המוזיאונים כמו שקראת סינית. ואין לך מושג מה יש שם ומאיזה תקופות.

ישראל אף פעם לא תמכה בתרבות האיסלאמית
מכיוון שלפני שתרבות האיסלאם והאומנות הופיעה איסלאם היה פסול מתחילתו. אז אל תבלבל לי במוח. אינלי שמץ מה יש שם, אבל מה שכבר יש לא מתקרב לקמצוץ ממה שיש במקומות שהזכרתי.
הצגת תמונה- הסבר

סייג לחוכמה שתיקה.

נו ו....?

ציורים על הנביא בצורות שהצגת מה נותנים לך? שאלתי למעלה מי צייר ואין לך מושג לאן אני אעשה את העבודה בפעם השניה היום;
במהלך השנים צוירו מספר ציורים בהם מופיעה דמותו של הנביא אל מאיפה לך שזה נעשה בידי מוסלמים?
קח למשל את ספר חיי מוחמד שחיבר אותו כותב צרפתי - סיור די ראר בשנת 1719, הספר הזה יצא דומה לו בהולנד למחבר ששמו פארידוקס, ציורים דומים הופיעו בספרד, ואף צוירו שהנביא בידיו חרב או כשהוא חותך את ראשו של איבן כעב ו..ו... (מה ציפית שיחמיאו לו??) ״מוסלמים עלק״..

רוב התמונות שהצגת משתייכות למרטין, לצייר צרפתי מהאוסף האומנוצ הצרפתי, ולרשיד דין הידוע כרשיד דין לסוורי הידוע כעילמאני בהשקפותיו.

במוזיאונים בחול ומסביב לעולם לא תיתקל בתמונה אחת המתעללת בחיות; לא תמצא צייר או מאמין מוסלמי שיצייר כאלה מכאן האיסור על הופעת פני הנביא אפילו בסרטים שמתעדים את חייו ודרכו. ולא רק הוא כמוהו כל שאר הנביאים.

למעלה