חתול מפחד מהצפירה

Yukita

Active member
מנהל
מקווה שהצפירות עברו עליכם בשלום

אנחנו בסמוך להר הרצל, אבל כאן אף חתול לא הזיז את קצה השפם (אפילו לא אי.טי. הידוע כחרדתי) - הכלבה, לעומת זאת, נבהלה מהזיקוקים וברחה להתחבא מתחת למיטה...

גורדיאן

New member
מעניין....

גם החתולים שלי הפגינו אדישות מופלאה, אממה אפילו לא התעוררה מהזיקוקים
, וכאן הרעש הזה נשמע ממש חזק.

אלישבע777

Well-known member
החתולים הרבה יותר קשוחים ממה שחושבים

הם עדיין נותרו חיות בר למחצה!
החתול שלי בצפירה- הפעם שמתי לב במיוחד, קפץ ארצה ממחבואו בארון העליון, הלך לפרוזדור ועמד שם בפליאה, ללא נוע... רק הזיז את אפרכסותיו לכל עבר, להבין מהיכן בה הצליל החזק המוזר... בדרך כלל הוא לא ממש מתייחס לצפירות. הפעם נראה לי שהוא קצת התעניין...

HEYלו

New member
‏שמחה לעדכן שלחתול שלום

‏בעצתכם עשיתי לו ‏לקראת הצפירות של יום הזיכרון טיפול חשיפה מזורז- ‏השמעתי לו מה-YouTube צפירות בווליום עולה במרווחים של שעה בערך בין ‏השמעה להשמעה. בהתחלה ‏הוא נבהל ‏והתנהג בצורה דומה לאיך שהתנהג בצפירה האמיתית- פרצוף מבוהל, ‏ריצה לחלון ובהייה החוצה בלי להגיב לתקשורת מצדי. ‏אבל ככל שהשמעתי לו יותר צפירות הוא היה הרבה פחות מבוהל ‏ופחות נתקע על החלון. באחת הפעמים הוא אפילו הלך אחרי למטבח בהתעניינות באמצע ההשמעה.
‏החלטתי לא להתעלם ממנו ‏במהלך הצפירה אבל גם לא לעשות לו יותר מדי פוצי מוצי. אז קצת דיברתי איתו וליטפתי ואז המשכתי להתעסק בענייני. ‏בצפירות האמיתיות הוא ‏עדיין רץ להסתכל בחלון אבל ‏כמעט ולא היה מבוהל, וחזר לעצמו ברגע שהצפירה הסתיימה. ‏בצפירה של הבוקר הלך לישון אחרי חמש דקות מהסיום

‏אז תודה רבה על כל העצות!
מניחה שבשנה הבאה לקראת יום השואה אזכיר לו את הנוהל ;)

למעלה