חתול פוצלן לבן ופשוט ש......... הולבש ב"שאריות" של גליל אביבי וצורף אחר כבוד לאוסף שלי.
י יקנעמית New member 24/2/06 #1 חתול פוצלן לבן ופשוט ש......... הולבש ב"שאריות" של גליל אביבי וצורף אחר כבוד לאוסף שלי.
ה הקטנה באלפי ישראל New member 24/2/06 #5 אין ספק שהחתול שמח. הוא נראה מתמתח בעונג רב לאחר שנעור מתרדמת החורף, ולבש את חליפת האביב....
S s i t a r New member 24/2/06 #7 איזה מתוק. אולי נראה תמונה של קיר החתולים שלך למי שעוד לא הייתה אצלך
מ מוניק מוניק New member 24/2/06 #11 ../images/Emo108.gifזה כמו מוזיאון, לא אוסף../images/Emo108.gif איך הם שקטים בלילה?
Ƒ ƒan†a New member 24/2/06 #13 וואווווו וואוווו כמהההה ../images/Emo2.gif אני בשוק והחתול שלך יצא ממש חמוד
נ נעמה הקטנה New member 25/2/06 #32 ../images/Emo108.gifמזל שלא מפרסמים פה כתובות... כי אם היו.. היית קמה מחר לבית ריק מחתולים.. אמא שלי גם אספנית
../images/Emo108.gifמזל שלא מפרסמים פה כתובות... כי אם היו.. היית קמה מחר לבית ריק מחתולים.. אמא שלי גם אספנית
M michal sho New member 24/2/06 #12 חתול מתוק מאד ובקשר לקיר... שמעת שבקריה בת"א מזיזים בתים שלמים? אז לא תהיה בעיה להעביר אותו אלי
ח חולמת בצבעים New member 24/2/06 #14 מודה שלקודמים פחות התחברתי אבל זה שבה לי לגמרי את ה . נפלא. בצבעיו ובגמישותו.
א אופל כחול New member 24/2/06 #1 יקנעמית ../images/Emo140.gif חתול אביבי מקסים. . . איזה אוסף מרשים יש לך . . . מי מנקה את האבק מהם . . .רק מסיבה זו לא אוגרת אוספים . . .
יקנעמית ../images/Emo140.gif חתול אביבי מקסים. . . איזה אוסף מרשים יש לך . . . מי מנקה את האבק מהם . . .רק מסיבה זו לא אוגרת אוספים . . .