(או במילים אחרות, כמה הודעות אני אמשיך לשלוח בפורום לפני שאחזור לקרוא את פטפוטיו המשעממים של ניקולו מקיאוולי... מסתבר שהרבה
) אפית בתנור ובחום רגיל את חתול הפורצלן המצופה? והוא לא נהרס? לא חשבתי על פורצלן בתור אופציה. אהמממ... ואם יש לי כמה פסלונים מכוערים מ"הכל בדולר" שקניתי לאימי האומללה ליום האם כשהייתי קטנה וחסרת חוש טעם (ונדמה לי שהם מפורצלן. יכול להיות?) אני יכולה פשוט לצפות אותם בפימו ולאפות כרגיל? נפלא! הנה עיסוק חדש בשבילי, במקום ללמוד למבחן. איזה כיף