חתונה עם קנדית

שוב ושוב אתם מנסים לשבש

בפרוש ציינתי בכל הסברי כי מדובר בבקשות מתוך קנדה. אני מתגורר בקנדה ואיני מעוניין להגיש את הבקשות מישראל. שוב ושוב מנסים כאן לשבש את הסברי...מה זה כאן קן הקוקיה?...כל מה שהסברתי כאן זה תהליך שאני עברתי אותו וכך צריך לנהוג לגבי כל מי שמעוניין להגיש מתוך קנדה. כל ישראלי\ת שנישאו לאזרח\ית קנדי\ת ומעוניינים ב- PR כה דחוף, מוטב שיטוסו לישראל ויגישו את הבקשות משם. משם אכן מדובר בהליך מקוצר. אך מי שכבר כאן ומעגל חייו כבר כאן יכול להגיש בדרך בה הסברתי. הכל כל כך פשוט, למה לסבך? הסברי הם לא מ ה CALL CENRE והעורכי דין שייעצו לי לא עוסקים במהגרים מעולם שלישי. מדובר בשני משרדי עורכי דין מהמובילים בטורונטו. אני מבין שיש כאן כמה "מאכערים" שעוסקים ב"טיפול" בישראלים הרוצים להגר ונוטלים מהם הרבה כסף! לכן אולי לא נוח להם שמפרסמים כאן את האמת. יותר לא אגיב להתגרויות כאן גם לא של הפרחחית שמצרפת את ההודעות הארסיות שלה בשוליים. אין צורך במתווכים למינהם ל"טיפול" בעינייני הגירה של ישראלים. מי שמסתבך במילוי הטפסים והבנת החומר באנגלית יכול להיעזר באחרים ללא תשלום. כך לדוגמא: ב-JCC של ה- UJA ברחוב באטארסט בין שפארד לפינץ' ניתן לפנות, לקבל יעוץ מעולה וגם סיוע בחומר. מדובר במחלקה מיוחדת של הקהילה היהודית בטורונטו שמטפלת במי שמתגורר כאן וזקוק ליעוץ בעינייני הגירה.

Angel45

New member
כהרגלך בקודש אינך עונה עניינית ולעניין

you are beside the piont

amirshuval

New member
מצטער אבל אתה חסר מושג

"וכך צריך לנהוג לגבי כל מי שמעוניין להגיש מתוך קנדה. כל ישראלי\ת שנישאו לאזרח\ית קנדי\ת ומעוניינים ב- PR כה דחוף, מוטב שיטוסו לישראל ויגישו את הבקשות משם" ---ברור שIN-LAND זה באלברטה,אבל אם אני חי בקנדה והתחתנתי עם קנדית למה שאני אגיש שם ?בשביל לחכות יותר זמן ולהיות תקוע בקנדה במשך התהליך? לטוס לישראל?איזה חלק מ"לשלוח למיסיסוגה והם מעבירים את הבקשה לתל אביב" עדין לא ברור לך? על זה אני מדבר,אין לך בסיס ראוי של ידע בתחום ואתה מתעקש לשפוך כאן אינפורמציה לא מהימנה.

אוי למסכנים שיפלו לידך

תגיד לי אתה דיסלקטי? או מה? רד ממני! אני רק סופד לאלה הישראלים שאתה "מטפל" בענייני ההגירה שלהם. פשוט מסכניפ שכמותם!!!

amirshuval

New member
קשקשן

לא שולט בחקיקה,בתקדימים משפטיים,בנהלי CIC והIRB אבל קובע בפסקנות בדברים שאין לו בהם מושג. הכנתי וסייעתי בהגשת הרבה בקשות ספונסרשיפ לישראלים בקנדה ואני מכיר היטב את שני המסלולים.אתה בשירשור הזה עדין חשבת שבן הזוג הקנדי צריך לעמוד במבחן הכלכלי.אין בושה בלא לדעת.אבל העקשנות שלך לא ברורה.איזה רקע יש לך בתחום בכלל?

למעלה