עם כזה ידע... מדוע את מיתמהמהת?
ע ערבהאיןקץ New member 22/9/03 #10 תודה מותק ../images/Emo46.gif עכשיו גם על היבלת השניה ! צריך שתיים לטנגו, לא? אישתי שתחיה, שקיבלה כבר אי-אלו הצעות נישואין רומנטיות ומושקעות, ממקדת את הנון-קונפורמיזם שלה בדיוק בזה, וטוענת שהיא מעדיפה לחיות בחטא . יש רעיונות לכיבוש אידאולוגי?
תודה מותק ../images/Emo46.gif עכשיו גם על היבלת השניה ! צריך שתיים לטנגו, לא? אישתי שתחיה, שקיבלה כבר אי-אלו הצעות נישואין רומנטיות ומושקעות, ממקדת את הנון-קונפורמיזם שלה בדיוק בזה, וטוענת שהיא מעדיפה לחיות בחטא . יש רעיונות לכיבוש אידאולוגי?
מ מיקי6המקורי New member 22/9/03 #11 ../images/Emo42.gif תגידי..אם היו לי רעיונות מוצלחים?הייתי נישארת רווקה זקנה.? ואפרופו אידיאולוגיה בדיוק החילותי לעסוק בסוגיה "הזכות להורות ולהולדה"..כפי שהיבטחתי..
../images/Emo42.gif תגידי..אם היו לי רעיונות מוצלחים?הייתי נישארת רווקה זקנה.? ואפרופו אידיאולוגיה בדיוק החילותי לעסוק בסוגיה "הזכות להורות ולהולדה"..כפי שהיבטחתי..
ע ערבהאיןקץ New member 22/9/03 #15 ...ו-? יש משו בעיסוק הזה שאת יכולה לפרסם לנו כאן? כולל מסגרת העיסוק, למשל, או במה הוא יתבטא? (ולקרוא לך רווקה זקנה זה חביב )
...ו-? יש משו בעיסוק הזה שאת יכולה לפרסם לנו כאן? כולל מסגרת העיסוק, למשל, או במה הוא יתבטא? (ולקרוא לך רווקה זקנה זה חביב )