חתיכת הסטוריה ציונית משפחתית

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gifעדיין לא מצאתי

תמונות ומסמכים ישנים, מתעצלת לחפש. מתישהו אני אחפש, ואם אמצע משהו, אשלח לכם. אבל, מצאתי בולים משנת תש"ט, של "דאר עברי" , עדיין לא דואר ישראל. וזה במיוחד בשביל ורה, שחפשה את הבולים שעל ההזמנה לבר המצווה. אני מרשה גם לאבוטבול להשתמש בהם. פעם, לפני שנים, אספתי בולים. מה זה אספתי! ממש בדקדקנות. יש לי אוסף לא רע, ממליון ארצות. גם בולים נדירים, גם מלאן בולים של כל מיני "אישיויות". היום אין לי זמן וחשק לזה, אבל מקווה שיבוא יום ואני אחזור לזה, וגם אם לא, זה שמור לילדים או לנכדים, מי שירצה. ובינתיים, כשאני רואה בול מיוחד אני מבקשת אותו מבעל המכתב,ושמה אותו בצד במעטפות לא ממוינות, ביחד עם עם "אחיו" שממתינים בסבלנות להשלח לאלבום.

גם בביתי יש אוסף מעטפות ובולים

שאספתי בצעירותי ועם השנים נשכח. נאמר לי שעם הזמן הבולים עלולים ל"חלות" ואזי הם לא שווים מאומה. כדאי שתגשי למומחה.(מה שאני טרם עשיתי, בעצות אני מאד טובה)

evike

Well-known member
מנהל
אמצע=אמצא רק עכשיו שמתי לב. וויי.

טומי*

New member
הסטוריה ללא ספק........./images/Emo45.gif

פתחתי גלריה חדשה של תמונות וסיפורים, והוספתי את התמונות לשם. לצערי כנראה עקב תקלה לא ניתן לצרף גם את הקישור לכתבה. אנסה במועד אחר.

ישרון

New member
לאבוטבול שים לב!!!!

זה לא הולך ברגל ככה מסמך שכזה. ראוי שישמר לדורות ואכן אני הייתי רץ בדחיפות לאיזו חנות כלי כתיבה,קוויק קופי וכיו"ב ומכניס את הגלויה הזאת לציפוי פלסטי-למינציה.ולמסגרת נוספת על מנת שישמר לדורות הבאים.

ju100

New member
צודק ישרון..../images/Emo41.gif

חובה לשמר מיסמך כזה...יש באחת הרשתות הגדולות(לא אגיד שלא יחשבו שאני מפרסמת)אגף מיוחד שעושה את הציפוי פלסטי הזה..

ju100

New member
וזה מביא איתו ...../images/Emo41.gif

תהיות איזה מין מיסמכים מסתתרים בארונות ובמגירות של ההורים.. תמונות עתיקות של סבים סבתות של ההורים יש אמא עשתה אלבום יפיפה.. יודעת בודאות שראיתי פעם למשל את תלושי האוכל שחילקו מין בולים כאלה..

עב

New member
הנה מסמך שהסתתר

היום חיפשתי ספר במדף הגבוה של הארון, במקום הכי לא נגיש. בין השאר מצאתי את "פקודות קבע לנהג". חוברת קטנה בהוצאת "מפקדת קצין תובלה ראשי". המילה צה"ל לא מוזכרת, כי לצבאנו עדיין לא היה עדיין שם וגם למדינה לא היה (מכירים את "דואר עברי"?). באחד העמודים מצאתי הסבר כיצד יש לאותת במקרה של הגה ימני וכיצד לאותת בהגה שמאלי (עם היד כמובן!) אז הנה תרומתי לפינת הנוסטלגיה שפתח אבוטבול.

sabajakov

New member
היעדתם?? חובת האיתות ביד חלה

גם היום!!! על נוהגים בטרקטור פתוח. נבחנים בזה. ואם רוב המשתמשים האחרים בכביש לא יודעים בדיוק מה רוצים מהם, זאת בעיה שהמחוקק אולי לא נתן עליה את הדעת.

kropacsek

New member
האיתות הוא חובה גם למכוניות פרטיות

במידה וישנה תקלה ב"וינקרים". החוק מתיר לשם כך את עזיבת ההגה (חייבים לאחוז בו בשתי ידיים) אבל זה לחלוטין לא קשור לשירשור הזה אז למה אני מדבר כ"כ הרבה...

itaf10

New member
טומי* בקשתי להצטרף לקומונה שלך

נא אשר את בקשת הצטרפותי

ju100

New member
טומי ../images/Emo41.gif

ראשית לא ברור לי אם מדובר בגולש שאוכלים ההונגרים או בגולש כזה עם גלשן.. ושנית וזה כבר ברצינות למה גולש יכול לגרום לסגירה של קומונה? (טרם הספיקותי לברר עד תום את עיניין הקומונות..וכבר אין מה לברר?)

טומי*

New member
האמת שאפשר לחסום אותו את....

הגולש הזה סמואל שרודף אחרי לכל פורום. אבל העדפתי בנתיים לסגור את הקומונה מאשר לחסום אותו. אני מאמין שביום מין הימים אפתח אותו שוב. הקומונה זה כמו מיני פורום שכזה, אני מציע לך שכדי שתפתחי אחד. לילה טוב!

למעלה