חתימת חוזה

מצב
הנושא נעול.

Y.G.J

New member
חתימת חוזה

חתימת חוזה
מקום העבודה שלי הוציא אותי לקורס, עדיין לא הוחתמתי ועדיין לא דובר איתי על זה. משמועות מדובר בחוזה ל10 חודשים וקנס 350$, האם זה מותר והאם זה מאוחר מידי בשבילהם להחתים אותי? נשאלתי בראיון לפני חודש אם יש לי אפשרות להתחייב לשנה. אני חייל משוחרר, האם יש משהו בנוגע לזה וחתימות חוזים, והאם הוספת תפקידים למשמרת שלי מפרים את החוזה, מדובר על תפקיד קבט שכנראה יתווסף לו פן של שמירה בכניסה...

שיר ורד

New member
מאחר ולא הוחתמת בזמן

חתימת חוזה
מקום העבודה שלי הוציא אותי לקורס, עדיין לא הוחתמתי ועדיין לא דובר איתי על זה. משמועות מדובר בחוזה ל10 חודשים וקנס 350$, האם זה מותר והאם זה מאוחר מידי בשבילהם להחתים אותי? נשאלתי בראיון לפני חודש אם יש לי אפשרות להתחייב לשנה. אני חייל משוחרר, האם יש משהו בנוגע לזה וחתימות חוזים, והאם הוספת תפקידים למשמרת שלי מפרים את החוזה, מדובר על תפקיד קבט שכנראה יתווסף לו פן של שמירה בכניסה...
מאחר ולא הוחתמת בזמן
אתה יכול לסרב לחתום. אבל, במידה והובהר לך בעל פה שהתנאי ליציאה לקורס הוא חתימה כזו, הרי למעשה יש ביניכם חוזה בעל פה שתמורת הקורס אתה תחתום, כך שכפי הנראה התנאים שהיו אמורים לחול עליך בעקבות החתימה יחולו גם בלעדיה, (אלא אם כן יש הבדל בין התנאים שנאמרו בעל פה לבין אלה שבחוזה, ואז יחייב רק מה שהוסכם בעל פה. נראה לי שהוספת תפקיד , בתחום המקצועי שלך איננה מהווה הפרת חוזה, אבל לפני כן יש לבחון את החוזה עליו אתה חתום (או שמא בעצם לא חתום).

מצב
הנושא נעול.
למעלה