חתך הדחייה עלה בת"א ל-729.88

michyish

New member
מה זה אומר?? ישלחו עכשיו הודעות

קבלה? מה אם אלו שיש להם בסביבות ה731??

NoOoLa

New member
מה לעשות ??

אני ממש במצב לא טוב והמצב הנפשי הוא כל כך ירוד
.... עדיין אין לי שום הודעה לא קבלה ולא דחייה ... בתל-אביב 730.13 בטכניון 94.87... ובירושליים עדיין בטיפול ...... מה לעשות ? למה הם כל כך מעקבים את קבלתנו , ועד מתי אנו מחכים ? והני המלחמה עדיין לא הסתיימה ועוד תירוץ לאיחור התשובות מהטכניון .... לא יודעת מה לעשות ? חייבת לשלם מקדימת המעונות בירושליים ואינני יודעת אם עדיין יש לי סיכוי להתקבל , וגם כן חייבת לשלם לקורס כימיה בתל-אביב ואנני יודעת גם אם עדיין יש סיכוי להתקבל שם ..... הקפאה הורגת לכל דבר בחיי .... כבר התיאשתי ...

סיון87

New member
איזה כיף

נדחיתי רשמית... סתם, עכשיו בלי ציניות: ה-כ-ל לטובה!!
מי אני שאבין את דרכיו הנסתרות של האל?!

michyish

New member
כל הכבוד על הרוח הטובה!!

ובכל זאת אני מצטער.. בטח אני אהיה באותו מצב בקרוב.. בהצלחה בהמשך

סיון87

New member
אני מוצאת את עצמי

מנחמת את אמא שלי, שמביטה בי ברחמים ואומרת בשקט שיש עוד סיכוי בי-ם ובטכניון.. אני מוצאת את עצמי מתאמנת איך לנסח בעדינות לאבא (שנמצא עכשיו כולו אופטימי בטיסה חזרה לארץ) את המשפט הכי עדין שיגיד במילים פשוטות את הידיעה שתאכזב אותו כ"כ.. ואז אני תופסת את עצמי בסיטואצית מראה מפחידה ושואלת:"רגע, רציתי את זה בכלל? האם חוסר האכזבה שלי הוא מנגנון הגנה ריגשי קמאי או שמא זו תחושת הקלה מהבריחה מהמסלול הלא נכון שאליו צעדתי כמעט עיוורת?" אני לא אגיד שרפואה ואני מתייחסים אחד לשני כמו נסראללה ואולמרט, ממש לא, יש לי זיקה חזקה לתחום במיוחד בתור בת של רופא(כן, זה משפיע..) אך זה מסלול לא קל וארוך, שאני לא יודעת אם מבחינתי הוא שווה את המאמץ. אני לא יודעת אם לא קיימים תחומים אחרים באוניברסיטה (שבעת ההרשמה התעוורתי אליהם טוטאלית) שיכולים לעניין אותי ולספק אותי מבחינה אישית ושיכלית אפילו אולי יותר מרפואה(ע"ע מדעים מדוייקים, הנדסות ביורפואיות וכו') תחומים אלה לא קלים לכשעצמם, אך הם אינם משעבדים, מחייבים ומכבידים כמו רפואה. ועכשיו אני מתחילה לתהות האם גם במקרה בו אתקבל באחת מן הפקולטות, לא אפנה את מקומי לאחד מכם... (אין מה לומר, נסתרות דרכיו...)

סבT

New member
../images/Emo24.gif סיון- את נהדרת

אהבתי את הדימויים עם נסראללה. וכמו שמישהי כבר כתבה לך כאן פעם - אם לא קיבלו אותך אז את מי כן? יש לך עוד זמן לחשוב ולהתלבט - ואם תחליטי ללכת בכ"ז על רפואה בתל- אביב - אשמח להיפגש איתך במבחני מו"ר גם בשנה הבאה. בהצלחה מכל הלב בכל אשר תלכי.

סיון87

New member
תודה סבטו'ש

מאחלת לך גם המון הצלחה ומזל בכל מה שתבחרי לעשות והכי חשוב: לא לקחת אישית את הדחיה!!

../images/Emo24.gif

קודם כל, כל הכבוד לך שאת כנה עם עצמך ככה ולא נכנסת לזה בעיניים עצומות. קחי לך קצת זמן לחשוב, תתייעצי עם אנשים בתחומים אחרים, ואני כבר סומכת עלייך שתגיעי להחלטה הנכונה.

in god we trust

New member
תראי, אני בטוח

שלאחר חשבון נפש את תמצאי את דרכך ואני מאחל לכולנו, שבמבט לאחור בעוד 20 שנה ,נחייך ונדע שהיינו מקבלים שוב את אותן החלטות....

morancho1

New member
../images/Emo46.gif סכם מטומטם!

ועכשיו תגובה יותר מאופקת...באמת הכל לטובה בסופו של דבר סיווני! השנה האחרונה, לאחר שנדחיתי עקב הסכם, הייתה מצויינת עבורי. אני בטוחה שהשנה הקרובה לא תהיה פחות טובה עבורך!

morancho1

New member
חחח

אחת בשביל לסמל את הו' במילה סיון והשנייה- בשביל לציין את הוו שעליו הייתי תולה את נאסראללה!

סיון87

New member
הייתי מתעצבנת בד"כ

אבל הי' של הסיווני שללה ממני את הזכות להתרעם.. חוצמזה, שומדבר כבר לא מעצבן אותי

in god we trust

New member
דייייי נו....

מה כבר קרה? אז לא התקבלת לת"א...אז מה??? מי בכלל רוצה ללמוד במקום הלח והמיוזע הזה עם כל הסנובים והאווירה האגואיסטית??? (סתתתתתם) קודם כל יש לך עוד סיכוי בי-ם וחוצמזה גם אם לא... החיים עוד לפנייך, תמשיכי להתעצבן ולשמוח ואל תוותרח לעולם לאף אחד כי זה די ברור שסיון רושמים עם וו אחת. אז גם ברגעים קשים כמו אלה ואולי דוקא בגלל שאנחנו במלחמה יש עקרונות שאסור לוותר עליהם, נושאים שפשוט אי-אפשר להתפשר בהם, אמיתות שהעולם יחדל מלהתקיים בלעדיהם וחוקים שאסור בשום פנים להתגמש לגביהם . ואחד מהם הוא: ס י ו ן ר ו ש מ י ם ע ם ו ו א ח ת ! ! ! ! ! יום טוב.

סיון87

New member
מילים כדורבנות../images/Emo104.gif

טרם נס ליחן של אמיתותי. בנוסף, אתה ממונה בזאת כסגני הלוחם בהפצת האמת בקרב כל השוטים עטויי תחפושת הנאורות לגווניה. הסיבה שאני שולטת ברגשותיי בצורה חריגה כ"כ, כאשר מחטטים לי בפצע כאוב וישן כ"כ כמו אופן כתיבת השם שלי(שאגב, מבחינה לשונית טהורה צריך להכתב עם 2 ווים
),היא כי נדמה לי שאני עוברת סוג של תהליך התבגרות, כך שהרוגע שלי לא נובע מאיזו בעסה תהומית או דיכאון, אלא כנראה שבאמת השתניתי קצת(עם או בלי קשר לאת"א הז-ב-ל-י-ם) (למה אני משתפת אתכם בכל הבולשיט??
)

למעלה