חתך הדחייה עלה בת"א ל-729.88

in god we trust

New member
תודה על המינוי

ולמרות שאני יכול להזדהות עם לפחות חלק ממטרותיו,אני נאלץ לסרב לו. אני פשוט לא טוב בתור סגן... יש אנשים שפשוט לא נועדו להיות מס. 2 .....

סיון87

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

כפוי טובה משוקץ דובר הארגון מוסר בזאת כי סומנת כגורם עויין אל תגיד שלא הזהרנו

morancho1

New member
הבנת הנקרא!

התכוונתי אתה וסיון שבוכים.. אני כבר רואה אותך בתור רופא (בע"ה) מאבחן מחלת תולעים לסכיזופרנית...:)

in god we trust

New member
שיעור בהבנת הנקרא

את חוזה שבעתיד אני עלול ח"ו לאבחן מחלת תולעים לחולת סכיזופרניה . ניתן להבין שאת זיהית את הכשל באיבחונים העתידיים שלי מיתוך הכשל באיבחון הנוכחי שלי, משמע שהדיאגנוזה שלי לגבייך היתה מחלת תולעים בזמן שכל בר דעת היה צריך לזהות שמדובר כאן במיקרה חריף של סכיזופרניה.... איך פספסתי את זה??? זה כל-כך ברור! אני מודה בטעות באיבחון ומקווה שלא תתבעי אותי על רשלנות רפואית.

moran f

New member
לא הגבתי לך

וכשמדברים על פיצול אישיות ופתאום ממשיכים לדבר על סכיזופרניה, קל לחשוב שאולי מבלבלים כאן בין שני דברים שונים.

moran f

New member
את ההשערה שלי נתתי

והיא בלבול בין שני דברים שלא קשורים אחד לשני - סכיזופרניה ופיצול אישיות. את טוענת שטעיתי, אז...

moran f

New member
לפעמים שמות מטעים

סכיזופרניה המחלה היא דבר שונה מאוד מפיצול אישיות. לסכיזופרנים אין בעיה של יותר מאישיות אחת אלא בעיות אחרות.

כן, בהחלט מפחיד

אנשים הוציאו ציונים יותר מדי טובים בשנה האחרונה. לדעתי האישית לעובדה שקיצרו את תקופת ההמתנה של הפסיכומטרי יש קשר לזה.

זו באמת יכולה להיות הסיבה

גם בשנה של ביטול המצרף הסכם עלה באופן מעורר חלחלה (ה-712 ל-723), בקצב הזה, כל בדיחות ה-800 ו-12 לא יהיו כ"כ מדע בדיוני... אבל חייבים להאמין שיהיה טוב...

למעלה